Molia vi otgovorete mi........!!!!!!!!
Molia vi otgovorete mi........!!!!!!!!
Imam niakolko vaprosa!!!! Parviat-znae li niakoi tel.nomer na gospodina ,koito nosi zadgrani4nite pasporti v Rumanskoto posolstvo za polagane na vizi i kak se kazva6e toi???Vtoriat mi vapros- dokolkoto znam,ofisat mu se namira v niakakva travel firma,ako mojete daita mi niakakvi koordinati i za neia-telefon i ime!!!!!???????? Predvaritelno Vi blagodaria!!!!!!!Canada-Calgary 

- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Човека се казва Трънков, потърси в търсачката на форума, не му помня вече номера на телефона...
Офиса му май беше на ул. "Хан Крум"...
Човека е стабилен, на нас ни свърши работата точно!
Успех!
Офиса му май беше на ул. "Хан Крум"...
Човека е стабилен, на нас ни свърши работата точно!
Успех!

Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Според мен цитираната улица е "Ангел Кънчев". Може би има пропусната буква.Trankov - 9864501, 9804353, 098/898015
Angel Kachev 25, et.2
кольо трънков и е 30-та година роден
Но провери пак с търсачката, все пак тая информация я имам записана от октомври 2003, не съм 100% сигурна че още е актуална.
Късмет

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

Hi
Imam edin telefon na Trankov,probvaite -0988980015
Uspeh !!!!!
Uspeh !!!!!
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Благодаря за поправката ana.m.
Аз казах че цитата ми е от 2003, ама не се замислих, че тогава още не беше прибавена една 8-ца след третата цифра. А и явно не съм се загледала, със сигурност щях да видя, че въпросната 8-ца липсва.

Аз казах че цитата ми е от 2003, ама не се замислих, че тогава още не беше прибавена една 8-ца след третата цифра. А и явно не съм се загледала, със сигурност щях да видя, че въпросната 8-ца липсва.
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites