Драги съфорумци ,
прочетох статията от портала на ГОДИС за необходимите документи за изпращане с DCS ,усилено разглеждам и форума ,но не зная (а утре смятам да ходя до Университета ,който съм завършила )дали да си вадя дубликат на дипломата или това се отнася само за удостоверенията за раждане и за граждански брак.
Бихте ли ми препоръчали и преводаческа фирма в София ,а може би и нотариус (мненията ,относно необходимостта от него са противоречиви във форума ,но за всеки случай),с адреси и тел. номера ,ако може.
Нали се сещате:да са с опит в тези дела за QUEBEC и цените им да не са много високи .Моля ,пишете на вас по колко са ви взели за страница!
-----------------------------------------------------------------------------------
Благодаря предварително!
Относно дубликати и преводачески фирми-въпрос.
- p4eli4ka
- Обратна връзка:
Не ти трябва дубликат на дипломата. Правиш си ксерокопие на оригинала, заверяваш това копие при нотариус и после това нотариално заверено копие го превеждаш. Това е процедурата.
Не ти трябва преводач или нотариус, който да е наясно с делата за Квебек. Трябва ти просто оторизиран преводач и обикновен нотариус. Аз не мога да ти препоръчам, защото не съм от София. Ако имаш някакви въпроси относно подготовката на документите с удоволствие бих ти отговорила. Ако има нещо, пиши ми ЛС
Не ти трябва преводач или нотариус, който да е наясно с делата за Квебек. Трябва ти просто оторизиран преводач и обикновен нотариус. Аз не мога да ти препоръчам, защото не съм от София. Ако имаш някакви въпроси относно подготовката на документите с удоволствие бих ти отговорила. Ако има нещо, пиши ми ЛС

Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites 

- petia4444
- Обратна връзка:
firma za prevod
Аз ползвах тази фирма, а знам че и много други хора ,подготвяли докумнети за Канада и по точно Quebec!
LOZANOVA 48 LTD
TRANSLATION CENTRE
1000 Sofia
68 Parchevich St.
tel./Fax:359/2/9894093
lozanova@cablebg.net
Турси Фани Мумдишева,тя се занимава с френските преводи!!! а,да и за цената,6 лв на страница,като може да отидеш направо със оригиналите при нея и тя да се заеме с преснимането и нотариалната заверка,не е по-скъпо, отколкото ако ти отидеш сама при нотариос,но ште спестиш време,на мен документите ми излиазоха вув тази фирма около 120 лв,/ксерокс,нотариална заверка,превод/
LOZANOVA 48 LTD
TRANSLATION CENTRE
1000 Sofia
68 Parchevich St.
tel./Fax:359/2/9894093
lozanova@cablebg.net
Турси Фани Мумдишева,тя се занимава с френските преводи!!! а,да и за цената,6 лв на страница,като може да отидеш направо със оригиналите при нея и тя да се заеме с преснимането и нотариалната заверка,не е по-скъпо, отколкото ако ти отидеш сама при нотариос,но ште спестиш време,на мен документите ми излиазоха вув тази фирма около 120 лв,/ксерокс,нотариална заверка,превод/
Последно промяна от petia4444 на Нед Фев 20, 2005 1:41 pm, променено общо 1 път.
Всичко идва ,за да си отиде!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
Остава само кристалната форма на онова,
което е било и никога няма да се върне!
-
Един съвет и от мен: Независимо къде ще ги превеждаш намери някой, който да ти провери след това превода ( повечето преводачи от френски са завършили приложна лингвистика, а не френска фиология
) :idea: . Аз моите документи ги връщах 5 (пет) пъти на преводачката заради неточности в превода
и си вземи перводите на документите на дискета, защото по-късно ще са ти неоходими :idea:

Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

This Account Has Been Suspended