adres v Quebec

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
vlad

adres v Quebec

Мнение от vlad »

Radvam se 4e ima miasto , kadeto da pro4eta mnenia po tolkova mnogo i vajni vaprosi. Hubavo e 4e vse pak sa ostanali i dobri balgari, koito ne se dvoumiat da predostaviat svoiat li4en opit.
Az imam edin vapros. V proces sam na podgotviane na vtorite dokumenti.
Niamam priateli ili rodnini v Quebec, 4iito adres da predostavia v molbata. Eto tova moje da predstavliava problem.
Ve4e pusnah edno takova saob6tenie, no ne go vidiah poblikuvano vav foruma.
Моля, помогнете ми с вашето мнение.
keri

Мнение от keri »

Nema problemi i bez tova 6te mine6 ako ima6 vsi4ki drugi dokumenti. Tova e zna4itelno mnogo i krayno malovajno za tyah dali ima6 ili nyama6 poznati tam. vij za rodnini e drugo..........spoko 4ove4e ne se 6a6kay ve4e vsekvi gi vzimat daje i bez vis6e.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Не е проблем, че няма да пишеш адрес на твой приятел в Квебек.
Това май носеше само 1 точка...
Успех!
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
vlad

Мнение от vlad »

Iskreno vi blagodaria za mneniata vi po moia vapros. Sega mislia, 4e tribvaq da gi puskam tezi dokumenti.
Imam drug vapros kam vas. Vijdam ot pove4eto mnenia, 4e minimalnata suma za prebivavane v Quebec e 2300CAD$. Tova taka li e naistina? Moga li da tragna samo s tolkova pari?
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

vlad написа:Iskreno vi blagodaria za mneniata vi po moia vapros. Sega mislia, 4e tribvaq da gi puskam tezi dokumenti.
Imam drug vapros kam vas. Vijdam ot pove4eto mnenia, 4e minimalnata suma za prebivavane v Quebec e 2300CAD$. Tova taka li e naistina? Moga li da tragna samo s tolkova pari?
Kolkoto powe4e ima6 - po-spokoen 6te si !

Ne 4e ne stawa i s 1000, no e tejko.

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
marinaro

Мнение от marinaro »

Да такава е минималната сума, която изискват имиграционните власти. Но колкото повече пари носиш, толкова по-добре! Успех и си пази нервите, защото те очакват доста препядствия за преодоляване! :lol:
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Преди да тръгнеш, трябва най-напред да минеш интервюто. Ако си сам кандидат и декларираш авоари само от 2300 CAD, има голяма вероятност да те върнат (това при положение, че другите фактори - образование по търсена специалност, стаж по тази специалност, езиците, не са ти на особено високо ниво). Колкото повече декларираш на интервюто - толкова по-добре за тебе :D
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

Znachi VLad, s nai-dobri chuvstva shte ti dam edin syvet, dano i drugi da se usetiat i da me poslushat.
Mnogo chesto v tozi forum vlizat hora i ot pyrvia si posting pitat za adres, za rabota i t.n.

Ama ne stava taka lesno i byrzo, tova e neshto. koeto skoro shte nauchite tuk, v canada - triabva da davate info i za sebe si, da tursite kontakti, da vidite koi moje da byde polezen za vas, da tursite hora sys shodni interesi.

Ako ti kajesh : " Az sum Vlad, kandidatstvam za Quebec. Daite mi adres i mi kajete kolko pari da si nosia!". Tova nadali shte ti donese neshto...

Otdeli si malko poveche vreme. Kaji kakvo si uchil, kakuv staj imash, kakvo mislish da pravish v canada na pyrvo vreme ( ne che ti e mnogo iasno, no vyprosa e dali si sklonen da bachkash kakvoto i da e ili otsega mislish kak da si na social), kaji na kakvo nivo si s frenskia, s angliiskia...
Kato dadesh tova info za sebe si e mnogo po-veroiatno niakoi da ti dade konkreten syvet, niakoi naistina da stane priatel s teb, da ti dade adresa si, da te priuti v kvartirata si v nachaloto i t.n.
Znam, che vremeto vse ne stiga, che iskame vsichko byrzo da stava. No triabva i nie da polojim usilia.
2300 sa i mnogo pari, no syshto taka mogat da bydat i nishto. No az ne znam nishto za teb. I syotvetno ne moga da ti kaja i nishto konkretno.

Nadiavam se i ti, i ostanalite zadavashti tezi vyprosi da me razberat pravilno, koito e chel postingite mi triabva da e naiasno, che s nikoi ne sum se zaiajdal. I kolkoto i da e stranno, niamam vreme za gubene, no i ne schitam, che sega si gubia vremeto, makar che minava 3 chasa...

Uspeh !!!
Аватар
galita
Обратна връзка:

minimalnata suma za prebivavane v Quebec e 2300CAD

Мнение от galita »

edno uto4nenie:

2300 CAD e minimalnata suma, s koqto trqbva da razpolaga 1 4ovek za purvite 3 meseca ot prebivavaneto si v Qc. Pishe go v saita im.

Moje li i az da popitam neshto za parite:
ako na intervuto si predstavil da re4em edna suma pari ( i podpisal neshto kato deklaracia), a posle na letishteto kato kacnesh v Canada predstavish po-malka suma - tova shte bude li nqkakuv problem?
Plamen

Мнение от Plamen »

NE
Аватар
vik

Мнение от vik »

vlad

Мнение от vlad »

Blagodaria na vsi4ki za poleznata informacia. Nadiavam se i az da bada polezen s ne6to. Prepodavam angliiski ezik. Zanimavam se s mreji, harware i software troubleshooting. Smitam da rabotia v Canada, za6toto
mi se izkarvat pari. Imam namerenie da prodalja obrazovanieto si tam. Eto za6to se podgotviam za mnogo vajnite vhodia6ti testove.
Parvoto ne6to, koeto me zaintriguva otnosno vaprosa za parite, koito triabva da se predstaviat pred imigracionnite slujbi e: abe napravo ne moga da poviarvam, 4e naprimer, ako imam 10000 CAD $ triabva da gi pokaja na vlastite. Ta tova si e jivo iznudvane. A i pozvoleno li e da nosia takiva pari cashhh? Ne e li po-dobre da se prevedat po bankov pat.
Заключено