Още един въпрос за летялите с British Airways през Heathrow.

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
AleksandrAI

Още един въпрос за летялите с British Airways през Heathrow.

Мнение от AleksandrAI »

Доколкото разбрах от България ти дават бордовата карта само за полета до Heathrow. И за втория полет до Montreal трябва на Heathrow да се вземе. Та въпроса ми е следния:
Бордовата карта за полета до Montreal автоматично ли ти я дават или трябва да си я взема от някъде?

10x предварително.
bp_de

Мнение от bp_de »

Zna4i sistemata e ot prosta po prosta - towa wavi za wsi4ki letiscta ne samo za Xitro-
naste ot Bg ako imat info kakwo e polovenieto w 2 riq ili 3 tiq ili 5tiq samolet
deto ste se prika4wat -ste te 4eknat oste ot Bg. no poneve nqmat -te 4ekwat
samo za tozi ili tezi za koito imat info.
zatowa kato slezesch -tar4isch do gischeto deto pische INFOTMATION i pitasch -kade da se 4eknesch.
naprimer w Praga 4ekwaneto besche samo na 3-4 mesta -dokato w Wiena stawasche ot po4ti wsqko gische -pone az s takowa ubevdenie sam ostanal.
otidi i pitai -dali ewentualno trqbwa sam da si prenesesch bagava ot 1 samolet na drugiq -weroqtnosta e mnogo minimalnaza takowa nesto -ama na mene mi se e slu4walo -ta ako ne sam 4eknat za sledwastiq polet -winagi pitam-po dobre da pitam otkolkoto da ostana bez bagav :-)
ina4e to4no na Xitro ne sam bil i ne znam kak tam e uredeno -ama problem nqma -stom imasch bilet -wsi4ko e ok.
A i idi tuk i razgledai da si orientiran

http://www.baa.com/main/airports/heathrow/
beckythomas9

Re: Още един въпрос за летялите с British Airways през Heath

Мнение от beckythomas9 »

AleksandrAI написа:Доколкото разбрах от България ти дават бордовата карта само за полета до Heathrow. И за втория полет до Montreal трябва на Heathrow да се вземе. Та въпроса ми е следния:
Бордовата карта за полета до Montreal автоматично ли ти я дават или трябва да си я взема от някъде?

10x предварително.
На летището в Heathrow има зала за транзитни пътници. В тази зала трябва да намериш гишето на авиокомпанията, която те обслужва и оттам да си вземеш бордова карта. За целта са ти нужни билета и паспорта с необходимите документи.
pomiar
Обратна връзка:

Мнение от pomiar »

ако знаеш английски наистина не е сложно. те са баш на пътя ти. не се налага да се отклоняваш. просто внимавай да не ги подминеш. Симпатични момичета с униформи и май пишеше нещо като Транзит тикет чек или нещо такова. да ge забравих го. бе ша питате некой ша ви каже
tochica

`

Мнение от tochica »

зависи дали двата полета са на една и съща компания или поне на две компании , които имат споразумение помежду си за достъп до полетите . в повечето случаи можете да получите и двете карти на летище София ,но понякога дори полетите да са на една компания , е възможно втория полет в същия момент да се обработва от агентите на другото летище и да не е отворен за чекиране . при всички положения багажа ви ще се чекира до крайната дестинация , а ако не получите втори карти още в София , трябва да се обърнете към Transfer desk в следващото летище и те ще ви насочат накъде да отидете , а могат да ви чекират и там .
успех .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
Заключено