охрана или масажист?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
PAVLINAP

охрана или масажист?

Мнение от PAVLINAP »

дайте мнение,като охрана или като масажист е по лесно да си намери,работа в Монреал? :roll:
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Предполагам че зависи от това какви са ти Т.Т. данните: пол, възраст, ръст, килограми, външен вид ... :wink:
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

еротичен масажист-ще изкарваш пари много от бабичките :D
Kiwi

Мнение от Kiwi »

охрана на масажист. тъйкато масажист на охранител ми се вижда малко опасно то първия вариант е за предпочитане мисля.

шегувам се...
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

масажистка :)))) само че ще трябва да се направиш на жена нещо :)))
Тука масажа върви много - по30-40$, а ако искаш френч лав, кихаш още 20.
PAVLINAP

така де

Мнение от PAVLINAP »

Да,може би трябваше да конкретизирам :lol: не става въпрос за мен, а за мъжа ми.В България работи като охрана,но е и масажист.Чуваме най-различни мнения,от това че там като работи като охрана ще е супер,до обратното./става въпрос за паричките :lol: / и същото по отношение и но масажа.Търсим някаква информация,за да сме подготвени,така да се каже.
PAVLINAP

Мнение от PAVLINAP »

sasho71 написа:еротичен масажист-ще изкарваш пари много от бабичките :D
Не сме стигнали до там,но не се знае,мерси за съвета,ще го имам като резервин вариант :lol: ,само не знам той какво мисли :D
Аватар
VanBC
Модератор

Re: така де

Мнение от VanBC »

PAVLINAP написа:Да,може би трябваше да конкретизирам :lol: не става въпрос за мен, а за мъжа ми.В България работи като охрана,но е и масажист.Чуваме най-различни мнения,от това че там като работи като охрана ще е супер,до обратното./става въпрос за паричките :lol: / и същото по отношение и но масажа.Търсим някаква информация,за да сме подготвени,така да се каже.
Като охрана ще му е по-лесно да започне в началото, но перспективите за развитие са малки - до няколко години вероятно ще се добре до спокойно място и заплата от $14-15/час, но това е горе-долу тавана. Като масажист в началото ще му е по-трудно да започне, но ако е добър и си събере добра редовна клиентела, може да се развива неограничено - високи хонорари, собствен бизнес, собствен салон, наемане на работници и т.н. Предполагам, че ще е най-добре да ги съчетае - в началото охрана и при първа добра възможност прехвърляне към масажист. :beer:
PAVLINAP

Мнение от PAVLINAP »

VanBC Благодаря ти,най-накрая един свестен отговор :lol:
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

PAVLINAP написа: ... най-накрая един свестен отговор :lol:
Ми трябваше да се уточниш още в началото за какво става въпрос, иначе само предоставяш възможност на шегобийците (начело смен :wink: ) да се проявят :lol: .
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

нека колегата уточни за къде става дума?
Защото за град Монтреал над 12,25 не съм чувал някой да взема като охрана, аз самия поработвам по малко, когато се обадят чифутите.
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Papi написа:нека колегата уточни за къде става дума?
Защото за град Монтреал над 12,25 не съм чувал някой да взема като охрана, аз самия поработвам по малко, когато се обадят чифутите.
Напълно възможно е в Монтреал тавана да е по-нисък. Във Ванкувър познавам човек който е на 14.
Аватар
eviton

Мнение от eviton »

kakvi sa usloviqta za da te vzemat za ohranitel?
Заключено