Да,може би трябваше да конкретизирам не става въпрос за мен, а за мъжа ми.В България работи като охрана,но е и масажист.Чуваме най-различни мнения,от това че там като работи като охрана ще е супер,до обратното./става въпрос за паричките / и същото по отношение и но масажа.Търсим някаква информация,за да сме подготвени,така да се каже.
PAVLINAP написа:Да,може би трябваше да конкретизирам не става въпрос за мен, а за мъжа ми.В България работи като охрана,но е и масажист.Чуваме най-различни мнения,от това че там като работи като охрана ще е супер,до обратното./става въпрос за паричките / и същото по отношение и но масажа.Търсим някаква информация,за да сме подготвени,така да се каже.
Като охрана ще му е по-лесно да започне в началото, но перспективите за развитие са малки - до няколко години вероятно ще се добре до спокойно място и заплата от $14-15/час, но това е горе-долу тавана. Като масажист в началото ще му е по-трудно да започне, но ако е добър и си събере добра редовна клиентела, може да се развива неограничено - високи хонорари, собствен бизнес, собствен салон, наемане на работници и т.н. Предполагам, че ще е най-добре да ги съчетае - в началото охрана и при първа добра възможност прехвърляне към масажист.
нека колегата уточни за къде става дума?
Защото за град Монтреал над 12,25 не съм чувал някой да взема като охрана, аз самия поработвам по малко, когато се обадят чифутите.
Papi написа:нека колегата уточни за къде става дума?
Защото за град Монтреал над 12,25 не съм чувал някой да взема като охрана, аз самия поработвам по малко, когато се обадят чифутите.
Напълно възможно е в Монтреал тавана да е по-нисък. Във Ванкувър познавам човек който е на 14.