Имаме ли шанс

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
dennica

Имаме ли шанс

Мнение от dennica »

Здравейте , приятели!
Колебаем се дали да попълваме формулярите DCS за Quebec,тъй като професиите ни не са нито предпочитани,нито търсени там и сме на 40 и 39 години.Аз съм с предучилищна педагогика-магистърска степен,а сапругът ми - минен техник със средно-специално образование.През последните 10 години сме работили по специалността си.Деца-2-на14и15 години.С езиците горе-долу сме добре,ще ги усаваршенстваме допълнително.
Много ви моля,ако някой с подобни на тези данни е получил виза за QUEBEC да ни пише ,както и други ,които имат мнение по въпроса.

Мнение от mimo »

Aplicirai smelo!!!Dokato ne opitasch nisto niama da razberesch.Kakvi drugi divaneta se gotviat da idvat?!A vie ste hora -ulegnali, s obrazovanie i staj.I nai-vajnoto s jiteiski opit!!! Uchete franscais i zapoviadaite tuk!!! Decata vi ste poluchat chans za obrazovanie i poveche vazmojnosti!
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Ние сме на 42 и 38. И двамата инженери, но само аз със стаж по специалността. Две деца на 14 и 17. Имаме роднина в Монреал. Френски - и двамата 6-6 т.е. средно ниво. Английски - аз 6-6, жената 0.
На интервюто в чек-листа на мосю Ландри се мъдреше Тотал: 73 точки. Сега чакаме сертификатите, тъй като ме прекараха по заобиколния път - справка от Ордера на инженерите. Според мен с едно добро ниво на Френския ще успеете. Пожелаваме ви го!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
LaRue

Мнение от LaRue »

Сметнете си точките от тук http://www.canlii.org/qc/laws/regu/i-0. ... whole.html и вземете решение

Успех!!!
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Аватар
jacques

Re: Имаме ли шанс

Мнение от jacques »

dennica написа:Здравейте , приятели!
минен техник със средно-специално образование.:
Извинявай но сигурна ли си че професията на мъжа ти не е търсена. Какъв точно минен техник е. Може и да греша но мисля че имаше подобни текстове. Търси по добре- вкл. и допълнителните обяснения към професиите. :beer: :D
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

Ti si s pedagogika i oshte ne si podala dokumenti! Ia molia ti se! Tuk tolkova burzo shte ti dadat razreshitelno da rabotish, kolkoto ne mojesh da si predstavish! A az tepurva trebva da se buhtia, poneje niamam dostatachno chasove pedagogika. Samo shte triabva da izkarash uspeshno edin izpit po frenski - no tova ne biva da e prechka.
Uspeh i deistvaite!
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
dennica

Мнение от dennica »

Много благодаря на всички , които ми пишете !
Вашите добронамерени мнения ме окуражават да започна процедурата,пък...каквото сабя покаже.
Специалността на съпруга ми е:минно строителство и добиване на полезни изкопаеми.Срещали ли сте нещо за нея ?
Наистина не допусках ,че така лесно се получава разрешително за педагог ! А дали и такава работа (за детска учителка)се намира сравнително бързо и доколко е добре платена?
УСПЕХ на ВСИЧКИ !!! :roll: :oops:
Аватар
Леля Екимка
Диване
Обратна връзка:

Мнение от Леля Екимка »

V detska gradina zaplatite za nashego brata zapochvat ot 7.45 na chas (v chastnite gradini spokoino mogat da se opitat da ti dadat edva tolkova). Imam priatelka v durjavna gradina, koiato minalata godina beshe na 12 dolara, no ne znaia podrobnosti. Za tova dali lesno se namira rabota - niama lesno! :wink: Pak ot tazi priatelka znam, che kebekarka v sushtata gradina, s dosta poveche trudov staj e na okolo 20 dolara/chas.
Za abota v gradina ne ti triabva permis - tam izkarvash samo edin kurs (ednodneven) - cena 60 dolara za higiena i bezopsnost ili neshto podobno - vuv vseki sluchai e goliama glupost, ama ne moje bez nego.
Ako iskash da predavash v uchilishte - triabav permis ot ministerstvoto na obrazovanieto i izdurjan izpit po frenski s minimalna uspevaemost 75%.
Uspeh
Представителна извадка тип "паплач"
Изображение
Заключено