С кораб до Квебек: е ли е възможно такова нещо?????

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Заключено
Аватар
Дякон Игнатий

С кораб до Квебек: е ли е възможно такова нещо?????

Мнение от Дякон Игнатий »

Гледам всички питат за самолети за КЛМ за чехите.
Аз не мога ли да хвана кораб(като му дойде времето дай боже) за по- романтично,например от Виго Испания,като гледам за 1 седмица ще е пътя.... :roll:
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
LaRue

Мнение от LaRue »

Взвеми си лопата за да хвърляш въглища, така може и без билет да минеш :wink:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Игнате,ще ти изтекат визите,докато пристигнеш.А и с морските чудовища к`во ще пра`иш? :lol:
Гост

Мнение от Гост »

Хехе и ние си мислехме да дойдем с кораб. Обаче нещо билета се оказа по-скъп, пътуването достааааааааа дълго, работата с багажа - неясна, сигурността с 2 малки деца - подозрителна. Иначе романтиката не е за пренебрегване :lol: Даже си мислехме, че ще метнем имиграционните служби, т.е. искахме да ги "заобиколим", за да не им казваме колко парици носим :roll: Обаче така или иначе в срок от една седмица трябва да им се обадиш - няма това-онова, имигрант ще ставаш, ако искаш жителство - през тях минаваш задължително ! Но разкажи де, ignat dikovsky, ако направиш тази смела крачка. Аз ще прочета с голям интерес, пък може да реша да си направя пътешествие към Европа някое лято :wave:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

За екскурзия до Европа за сам човек е най-добре с яхта, да хване тези дето се прибират за лятото в Европа, може и наобратно на есен, проблема е че минават през САЩ и няма да стане за имигранти, но пък тръпката си заслужава.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

И ние си мислихме на тръгване (дай боже!) да минем през Европа с влакче и да поразгледаме туй-онуй, а от Лисабон напр. да си хванем корабче закъмто обетованата земя. Ех, че сме романтици! Освен това нямаме кой знае какъв багаж за мъкнене, нито дечковци, над които да треперим, а планираме да тръгнем възможно най-бързо, след като вземем визи (живот и здраве, чук-чук на глава, че друго дърво наблизо няма), та и времето трябва да ни стигне.
Та моoooooля ви и ааааз, дайте сериозни идеи. А пък ако се съберем дружинка, ще бъде чудесно!
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

ами аз бях на път към сорел с кораб ама късмет успях да сляза в Гибралта и да си хвана самолет,че зимния атлантик охаааа

нещо не съм чувал да съществуват пасажерски имиграционни корабни линии от средата на 20 век. Сигурно има ро-ро/пасажери (на Нордана напр.) но едва ли са транс атлантик
има и колкото искаш круизни кораби ама цената им е нещо като 5 - 10000 долара на седмица а прехода е 9 дни с 15 възла

можеш да се направиш на стоуауей-ако беше казал преди 2-3 седмици щях да те уредя :lol: :lol:
Riba

Мнение от Riba »

ne e nevazmojno......moi poznat patuva ot Montreal do Evropa....zashto da ne moje obratnoto....s targovski korab...(ponyakoga vzemat pasajeri,no tryabva da tarsish dosta usardno..)
Ama spored men,myatai se na samoleta....stava barzo i ne KLATI.... :D
Pozdravi, :thumbsup:
Заключено