Защо напускам България

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Публикувай отговор
succes

Re: Защо напускам България

Мнение от succes »

Bistra написа:
Daisy2 написа:И защо да сме врагове? :) Всеки е свободен да си търси щастието, където той си прецени. И е свободен да коментира в подкрепа или против каквото си пожелае. Нима в Канада хората на различно мнение по някакви въпроси са твои врагове? За мен не е така и никъде няма да бъде - нито в Канада, нито в България, нито на друго място на света.
О, не, в никакъв случай не сме! Просто сме различни. Само че и аз като Батето не спирам да се чудя, за какъв ли пишеш в канадски форум, като нямаш и намерение да емигрираш - чисто любопитство?
Ето примера с "Краля на апогеите". За неговият вкус би бил по-подходящ форум от типа на e-bane.net. Да, ама, нйе! :D
Споделям наблюдения, само значи - без офанзива. :handshake:
Ти и Батко ти да не би да имате намерение да емигрирате, че пишете за "оня" тук? Канадски форум? Особено сред темите за групова терапия- от тях по-канадски няма просто.
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Защо напускам България

Мнение от Bistra »

succes написа:Ти и Батко ти да не би да имате намерение да емигрирате, че пишете за "оня" тук? Канадски форум? Особено сред темите за групова терапия- от тях по-канадски няма просто.
Чакай сега, я по-бавно, че не разбирам добре! (спала съм явно в час по писмена психология).
Къде да емигрирам? Аз съм емигрирала вече. Я се вземи в ръце! А горното го написах по повод на това, че направих същият екзерсис като Дейзито в Гуглето с една от Спировите крилати фрази (имайки предвид какво бедно въображение има). :sweat: Резултатът беше, че ми изскочи въпросната смрад на първо място. Ай сега ходи се пери! (това е моят начин да ти пожелая: "Приятен ден!") :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Публикувай отговор