това синята ламба е лазар високочестотен ,на молекулярно ниво пече .все едно си си сложила главата в микровьлнова печка .засега нищо ,а по нататька .ениуеи какво станало станалоanxeli написа:Това не беше ли против ръжда... Сливешки работи
...
Сериозно, изчетка ми зъбите (2-3 кътника) и ги намаза с нещо, после го пече със синята лампа. След това на прегледите снима зъбите да види какво става под запечатаното. Нищо засега
.
Мнения за зъБолекар
THE LAST LINE OF DEFENSE
sealantanxeli написа:Това не беше ли против ръжда... Сливешки работи
...
Сериозно, изчетка ми зъбите (2-3 кътника) и ги намаза с нещо, после го пече със синята лампа. След това на прегледите снима зъбите да види какво става под запечатаното. Нищо засега
.
запечатва "грапавините" по зъбите ти за да не се образува кариес. Аз не съм го обичал в БГ, защото трябва да се контролира редовно какво става под него и около него, а там пациентите масово ходят когато ги заболи. Е да не съм луд сам да им сложа бомба със закъснител, ходи обяснявай после за какво иде реч

ти при д-р Минков ли ходиш?anxeli написа:Това не беше ли против ръжда... Сливешки работи
...
.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Да при Минков. Не разбирам какво му е сложното да се разбере че трябва да се следи редовно, кой не би ходил на прегледи ако знае че е важно
. Мисля и на хлапето да запечатам зъбите като му пораснат постоянни
.
ЖореФ, сега видях и твоето изказване, искрено се смях. Смолата с която се запечатват зъбите се състои от мономер, пълнеж, стартер и стабилизатор, а се пече с ултравиолетова лампа, това е светлина, от видимия спектър :idea:. Опресни си знанията за микровълновите и лазерите
.

ЖореФ, сега видях и твоето изказване, искрено се смях. Смолата с която се запечатват зъбите се състои от мономер, пълнеж, стартер и стабилизатор, а се пече с ултравиолетова лампа, това е светлина, от видимия спектър :idea:. Опресни си знанията за микровълновите и лазерите

Циганите - на Сатурн !
споко, няма такава опасност, за мен пича е железен, за по-добър зъболекар не съм чувал тука, нямам познат който да се е оплакал от него :idea:anxeli написа:Абе аз знам че ще снима докато има денги в застраховката, ама ако под сийлваното нещо работи, а пък не го в видял, пред мен как ще се отчита
?
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!