Мнения за зъБолекар

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Публикувай отговор
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

anxeli написа:Това не беше ли против ръжда :shock: ... Сливешки работи :roll: ...
Сериозно, изчетка ми зъбите (2-3 кътника) и ги намаза с нещо, после го пече със синята лампа. След това на прегледите снима зъбите да види какво става под запечатаното :). Нищо засега 8).
това синята ламба е лазар високочестотен ,на молекулярно ниво пече .все едно си си сложила главата в микровьлнова печка .засега нищо ,а по нататька .ениуеи какво станало станало
THE LAST LINE OF DEFENSE
pumpy

Мнение от pumpy »

anxeli написа:Това не беше ли против ръжда :shock: ... Сливешки работи :roll: ...
Сериозно, изчетка ми зъбите (2-3 кътника) и ги намаза с нещо, после го пече със синята лампа. След това на прегледите снима зъбите да види какво става под запечатаното :). Нищо засега 8).
sealant
запечатва "грапавините" по зъбите ти за да не се образува кариес. Аз не съм го обичал в БГ, защото трябва да се контролира редовно какво става под него и около него, а там пациентите масово ходят когато ги заболи. Е да не съм луд сам да им сложа бомба със закъснител, ходи обяснявай после за какво иде реч :shock:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

ти при д-р Минков ли ходиш?
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Да при Минков. Не разбирам какво му е сложното да се разбере че трябва да се следи редовно, кой не би ходил на прегледи ако знае че е важно :roll:. Мисля и на хлапето да запечатам зъбите като му пораснат постоянни :).
ЖореФ, сега видях и твоето изказване, искрено се смях. Смолата с която се запечатват зъбите се състои от мономер, пълнеж, стартер и стабилизатор, а се пече с ултравиолетова лампа, това е светлина, от видимия спектър :idea:. Опресни си знанията за микровълновите и лазерите :) :beer:.
Циганите - на Сатурн !
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

anxeli написа:.След това на прегледите снима зъбите да види какво става под запечатаното :). Нищо засега 8).
abe той тия снимки ги прави, за да се отчете пред застрахователите- демек ето , направих туй онуй, ето ви снимка за доказателсвто - давайте мангизите :D
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Абе аз знам че ще снима докато има денги в застраховката :), ама ако под сийлваното нещо работи, а пък не го в видял, пред мен как ще се отчита :twisted:?
Циганите - на Сатурн !
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

anxeli написа:Абе аз знам че ще снима докато има денги в застраховката :), ама ако под сийлваното нещо работи, а пък не го в видял, пред мен как ще се отчита :twisted:?
споко, няма такава опасност, за мен пича е железен, за по-добър зъболекар не съм чувал тука, нямам познат който да се е оплакал от него :idea:
Публикувай отговор