Anketa za ili protiv EU

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено

Za ili protiv EU ste?

ZA!!!
41
71%
Protiv!!!
15
26%
Niamam mnenie!!!
2
3%

Общо гласове: 58
alen vid

Мнение от alen vid »

".........Полша се готви да отвори трудовия си пазар

за гражданите от всички страни членки на Европейската икономическо пространство (ЕИП), макар те да запазват ограниченията за полските работници............."

Ма те Поляците , кво си мислят бе , че то така лесна работа : - чудото става за три дни , влизат в ЕС и хоп на пазара на труда РАВНОПРАВИЕ.

абе те преди колко време ги приеха в ЕС - забравил сам, честно !!!
alen vid

Мнение от alen vid »

Lub0 написа:Koj tuka shteshe da raboti na 1wi January 2007 w Anglija i Irlandija, che ne si spomnjam, pak i me marzi da tarsja nazad?

Великобритания не отвори трудовия си пазар за българи:

http://netinfo.bg/?tid=40&oid=954831

Mozhe obache da otide w Polsha :)

Бате Лябоооооооооо , - ти си виновен за решението на Британците Ирландците и там другите де , дето ше налагат ограни4ения за паботните си пазари и Бг , ааааааааааа през цялото време злорадстваше и завигдаше и накрая ъъъъъъъъ Урочаса хавата ,.
Те КАЗВАХА ХОРАТА ТЕ ОБЕЩАВАХА ХОРАТА ТЕ ТВЪРДЯХА ХОРАТА -
ама сигурно си ги урочасал и те виж как ама вече не искат и ..........и........ии.и ЛЮБОООООООООООО ВИНОВЕН СИ ТИ БЕ МРЪСНИК :( :( :(
А аз ВЯРВАХ
Аватар
totev

Мнение от totev »

Lub0 написа:totev, tochno towa e ironijata. W Kanada ni imat za ewropejci, a w Ewropa za cigani...
прав си, почти на 100%, вярно е че масовото мнение за нас е много лошо, но естествено има изключения, аз лично контактувам само с готини българи, и се гордея че са постигнали много тук, няма как мнението на техните приятели чужденци да се различава от моето.
Иначе последния ми среща от третия вид с българи, беше на мача с Люксембург, и нямам никакво желание да повторя скоро.Не можеш да сложиш всички хора под един знаменател, но ние определено имаме доста трески за дялане.
За снимката на сиренето, бал съм ги турците/то е немско, в турска мандра правено/, нямат усет за маркетинг, аз лично ще се уплаша да си купя сирене с талибан на опаковката/а пък и скъпо го дават../
...мразя мастика без айрян...
Stoni

Мнение от Stoni »

Lub0 написа:totev, tochno towa e ironijata. W Kanada ni imat za ewropejci, a w Ewropa za cigani...

Nqkoj da se se6ta, za malka razlika na KROKOTUK i KROKOTAM :D
Аватар
totev

Мнение от totev »

01.05.2004, заедно с другите десет, около 19% безработица към днешна дата
...мразя мастика без айрян...
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

alen vid, ami nemozhah da si izkriwja dushata kato mi se oabdi Toni da me pita, a irlancite sa wideli kakwo prai Anglija i da ne ostanat po-nazad...
Da widim drugite darzhawi kakwo shte naprawjat ima oshte 2 meseca...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
alen vid

Мнение от alen vid »

Lub0 написа:alen vid, ami nemozhah da si izkriwja dushata kato mi se oabdi Toni da me pita, a irlancite sa wideli kakwo prai Anglija i da ne ostanat po-nazad...
Яд да те е още отсега - Завистник такъв , другите , не са просто "други" , както ти злобно ги пишеш .... ТЕ СА "ДРУГИ" с главно "Д" те ще ни .......
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Mene lichno ne me e jad, njama za kakwo :)
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Eagle
Напуснал форума

Мнение от Eagle »

bateto

Мнение от bateto »

kasam balgarskiq pasport i go fargam ot 15 etaj na kondoto .b..h maa mu pak me precakaha :D :D :D
Pepon

Мнение от Pepon »

Diskriminacia i dvoini standarti - tova ochakva vseki chujdenec v koiato i da bilo zapadna strana. Kakvato Anglia takava i Canada, krushata ne pada po-dalech ot darvoto. Mnogo sum razocharovan ot tova reshenie, zashtoto to uniziava nas bulgarite, kato ni tretira kato vtoro kachestvo hora, no vse pak istinata triabva da izleze naiave, a tia e che nikoi nikade ne iska chujdenci - ksenofobiata e prevzela modernia sviat.
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."

Winston Churchill
bateto

Мнение от bateto »

Dobro utro Marijo,ti 6a kaje6 ,4e ot dve sedmici si v Kanada i toku 6to otkri toplata voda.
Oba4e Ne,v o4ite na bade6tiq kandidat imigrant, Kanada s imigracionnata si politrika da privli4a beli robi e ne6to po razli4no ot ksenofobska Evropa. :D
Аватар
myha

Мнение от myha »

alen vid написа:
Lub0 написа:alen vid, ami nemozhah da si izkriwja dushata kato mi se oabdi Toni da me pita, a irlancite sa wideli kakwo prai Anglija i da ne ostanat po-nazad...
Яд да те е още отсега - Завистник такъв , другите , не са просто "други" , както ти злобно ги пишеш .... ТЕ СА "ДРУГИ" с главно "Д" те ще ни .......
Lubo e prav be ,nikade ne ni shtat tova e :roll:
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

bateto написа:Dobro utro Marijo,ti 6a kaje6 ,4e ot dve sedmici si v Kanada i toku 6to otkri toplata voda.
Oba4e Ne,v o4ite na bade6tiq kandidat imigrant, Kanada s imigracionnata si politrika da privli4a beli robi e ne6to po razli4no ot ksenofobska Evropa. :D
Батка, аз вече тотално се обърках. :nenam: Досега проглуши форума, че Каната е много по-различна от Европа (или обратното, ако щеш), пък то какво се оказа ... :nut:
Да не би скоро да си сменял алкохола? :lol: :rotfl: :rotfl:
Stoni

Мнение от Stoni »

Ami kat sme beli, hristiqni, aj ne sme katolici ama polqcite sa, za6to pak ni6tat :?: :roll:
-Prosto Sedlarov, mnogo prosto...
-6tot NESTAVA
KRAKOZOLUMUKUSA :D .
Заключено