Anketa za ili protiv EU
".........Полша се готви да отвори трудовия си пазар
за гражданите от всички страни членки на Европейската икономическо пространство (ЕИП), макар те да запазват ограниченията за полските работници............."
Ма те Поляците , кво си мислят бе , че то така лесна работа : - чудото става за три дни , влизат в ЕС и хоп на пазара на труда РАВНОПРАВИЕ.
абе те преди колко време ги приеха в ЕС - забравил сам, честно !!!
за гражданите от всички страни членки на Европейската икономическо пространство (ЕИП), макар те да запазват ограниченията за полските работници............."
Ма те Поляците , кво си мислят бе , че то така лесна работа : - чудото става за три дни , влизат в ЕС и хоп на пазара на труда РАВНОПРАВИЕ.
абе те преди колко време ги приеха в ЕС - забравил сам, честно !!!
Lub0 написа:Koj tuka shteshe da raboti na 1wi January 2007 w Anglija i Irlandija, che ne si spomnjam, pak i me marzi da tarsja nazad?
Великобритания не отвори трудовия си пазар за българи:
http://netinfo.bg/?tid=40&oid=954831
Mozhe obache da otide w Polsha
Бате Лябоооооооооо , - ти си виновен за решението на Британците Ирландците и там другите де , дето ше налагат ограни4ения за паботните си пазари и Бг , ааааааааааа през цялото време злорадстваше и завигдаше и накрая ъъъъъъъъ Урочаса хавата ,.
Те КАЗВАХА ХОРАТА ТЕ ОБЕЩАВАХА ХОРАТА ТЕ ТВЪРДЯХА ХОРАТА -
ама сигурно си ги урочасал и те виж как ама вече не искат и ..........и........ии.и ЛЮБОООООООООООО ВИНОВЕН СИ ТИ БЕ МРЪСНИК

А аз ВЯРВАХ
прав си, почти на 100%, вярно е че масовото мнение за нас е много лошо, но естествено има изключения, аз лично контактувам само с готини българи, и се гордея че са постигнали много тук, няма как мнението на техните приятели чужденци да се различава от моето.Lub0 написа:totev, tochno towa e ironijata. W Kanada ni imat za ewropejci, a w Ewropa za cigani...
Иначе последния ми среща от третия вид с българи, беше на мача с Люксембург, и нямам никакво желание да повторя скоро.Не можеш да сложиш всички хора под един знаменател, но ние определено имаме доста трески за дялане.
За снимката на сиренето, бал съм ги турците/то е немско, в турска мандра правено/, нямат усет за маркетинг, аз лично ще се уплаша да си купя сирене с талибан на опаковката/а пък и скъпо го дават../
...мразя мастика без айрян...
- Lub0
- Обратна връзка:
alen vid, ami nemozhah da si izkriwja dushata kato mi se oabdi Toni da me pita, a irlancite sa wideli kakwo prai Anglija i da ne ostanat po-nazad...
Da widim drugite darzhawi kakwo shte naprawjat ima oshte 2 meseca...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Яд да те е още отсега - Завистник такъв , другите , не са просто "други" , както ти злобно ги пишеш .... ТЕ СА "ДРУГИ" с главно "Д" те ще ни .......Lub0 написа:alen vid, ami nemozhah da si izkriwja dushata kato mi se oabdi Toni da me pita, a irlancite sa wideli kakwo prai Anglija i da ne ostanat po-nazad...
Diskriminacia i dvoini standarti - tova ochakva vseki chujdenec v koiato i da bilo zapadna strana. Kakvato Anglia takava i Canada, krushata ne pada po-dalech ot darvoto. Mnogo sum razocharovan ot tova reshenie, zashtoto to uniziava nas bulgarite, kato ni tretira kato vtoro kachestvo hora, no vse pak istinata triabva da izleze naiave, a tia e che nikoi nikade ne iska chujdenci - ksenofobiata e prevzela modernia sviat.
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
Winston Churchill
Winston Churchill
Lubo e prav be ,nikade ne ni shtat tova ealen vid написа:Яд да те е още отсега - Завистник такъв , другите , не са просто "други" , както ти злобно ги пишеш .... ТЕ СА "ДРУГИ" с главно "Д" те ще ни .......Lub0 написа:alen vid, ami nemozhah da si izkriwja dushata kato mi se oabdi Toni da me pita, a irlancite sa wideli kakwo prai Anglija i da ne ostanat po-nazad...

Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
- MrGeek
- Путлер Капут
Батка, аз вече тотално се обърках. :nenam: Досега проглуши форума, че Каната е много по-различна от Европа (или обратното, ако щеш), пък то какво се оказа ... :nut:bateto написа:Dobro utro Marijo,ti 6a kaje6 ,4e ot dve sedmici si v Kanada i toku 6to otkri toplata voda.
Oba4e Ne,v o4ite na bade6tiq kandidat imigrant, Kanada s imigracionnata si politrika da privli4a beli robi e ne6to po razli4no ot ksenofobska Evropa.
Да не би скоро да си сменял алкохола?