Аз карам от година и половина Пежо 307 и знам че повече не изкам да видя френска кола!!!!!!!!Преди карах МЕРЦЕДЕС Е220 CDI за две години 180 000 км колата беше служебна и никакви проблеми освен задължителните консумативи масло филтри и накладки!!!! Пежото за 75 000 км двапъти съм ремонтирал заден мост ,компютър на АBS и какво ли не!!! Подкрепям доктора мерцедес е колата
anakim написа:Аз карам от година и половина Пежо 307 и знам че повече не изкам да видя френска кола!!!!!!!!Преди карах МЕРЦЕДЕС Е220 CDI за две години 180 000 км колата беше служебна и никакви проблеми освен задължителните консумативи масло филтри и накладки!!!! Пежото за 75 000 км двапъти съм ремонтирал заден мост ,компютър на АBS и какво ли не!!! Подкрепям доктора мерцедес е колата
моя шеф има БМВ 7 серия мнооогооо хубав автомобил ама вече ремонтирахме предното окачване и мнооогооо е скъпа за подръжка но пък е голям кеф да е карам!!!! Страхотен Двигател но има много непослушна задница!!!Преди време се правих на састезател и исключих тракшън контрола и се завартях по най-левашкия начин, мнооогооо е непредсказуема а при мерцедеса всичко е плавно и спокойно трудно може да те изненада
anakim написа:моя шеф има БМВ 7 серия мнооогооо хубав автомобил ама вече ремонтирахме предното окачване и мнооогооо е скъпа за подръжка....
Spored men wsi4ki koli imat ne6to za remont niakoga, oswen ako ne stojat samo w garaja, to wa za mercedesa s 180 000 km bez nikakaw remont mi zwu4i dosta silno, no moje i taka da e . Az imam poznati s Mercedesi, slu4wa im se da remotirat ot wreme na wreme
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
anakim написа:моя шеф има БМВ 7 серия мнооогооо хубав автомобил ама вече ремонтирахме предното окачване и мнооогооо е скъпа за подръжка....
Spored men wsi4ki koli imat ne6to za remont niakoga, oswen ako ne stojat samo w garaja, to wa za mercedesa s 180 000 km bez nikakaw remont mi zwu4i dosta silno, no moje i taka da e . Az imam poznati s Mercedesi, slu4wa im se da remotirat ot wreme na wreme
Tochno za remontite povecheto svetovni prouchvania pokazvat che markata Toyota e nai-iaka, t.e. s nai-malko povredi.
Ognen_led написа:
Tochno za remontite povecheto svetovni prouchvania pokazvat che markata Toyota e nai-iaka, t.e. s nai-malko povredi.
е да ама за сметка на това караш оризоядена черупка
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Samo da vmetna neshto Jeeves.
Фирмата са, която работя си има Grand Cherokee Limited edition 2006. Кожен салон, подгряващи седалки, абе от пиле мляко. Колата обаче си има следния проблем - като караш офроуд (отиваш на сондаж) и се качиш на магистралата после, не може да караш с повече от 100 км/ч. Значи набива се кал навсякъде, която изсъхва и става като бетон. В резултат колата тресе като каруца при 100 км/ч. След няколко визити в сервиза се изЯсни решението на проблема - минаване през автомивка преди да се качи човек на магистралата.
С две думи, като човек карал Лада Нива поне 20000км, Гранд Черокито не става за офроуд, АМА хич. Да не говорим, че няма база за сравнение с Тойота 4ранър. Тойотите са желязо, стоманобетон направо. Още си спомням с умиление как карах Тойота Ландкрузър (къса база) в България, след Нивата. Беше като да се преместиш от каруца на совалка.
Не смятам, че GM скоро ще се върнат на първото място в света по производство на коли. Освен ако 7-ми Американски флот не отстреля малко фабрики на Тойота.
Наздраве
Ок, AlexAA и MrGeek, убедихте ме. Нямам личен опит от тези джипки Освен 4runner-a на Тойота тогава, кой джип според вас е добър и за оффроуд и за магистралата?