не разбирам къде те сърби чепика, а дали е чепика ....?domino написа:Абе знам си аз кой ще отговори най-точно на въпроса!
Както се казва: "Не е нужно да изпиеш цялото море за да разбереш, че водата е солена!" Явно момата бързо се е ориентирала т.е. това, че се е върнала бързо вероятно е неин "+" а не " - ".newcomer написа:ми той мухата отговори.за седем осем месеца в канада след като и се е наложило да смени писалката с парцала и метлата осъзнаването бързо е дошло.то за да се усетиш накъде духа вятъра не са ти нужни 8 години.а със социала в торонто двамата с мъжа си не могат и наема да си платят.той е за подпомагане,не стига за оцеляване
Защо напускам България
Re: Защо напускам България
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
domino написа:Абе знам си аз кой ще отговори най-точно на въпроса! (не става въпрос за вадене на "кирливи ризи" !)
Както се казва: "Не е нужно да изпиеш цялото море за да разбереш, че водата е солена!" Явно момата бързо се е ориентирала т.е. това, че се е върнала бързо вероятно е неин "+" а не " - ".newcomer написа:ми той мухата отговори.за седем осем месеца в канада след като и се е наложило да смени писалката с парцала и метлата осъзнаването бързо е дошло.то за да се усетиш накъде духа вятъра не са ти нужни 8 години.а със социала в торонто двамата с мъжа си не могат и наема да си платят.той е за подпомагане,не стига за оцеляване
то да беше само тя.колко още като нея минаха и заминаха.имаше даже и по тежки случаи като заболекаря ;госпожа аспарухова; и канука от отава дето като кълняха българия и като кацнаха в канада си скъсаха българските паспорти.
и след няколко месеца или години им се наложи да ги лепят за да могат да минат пас контрола на трюдо,единия на път за българия другия за испания

бе цирка е пълен,тия дето най много кълняха българия най много се усраха на канатска територия

Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
Канука даже и интервюта по канадските радиа даваше, и тук постоянните клакьори тогава му пляскаха и мигаха на парцали колко много бил постигнал в Канада....
Смях
Смях

Стефан Цанев
Стефан Цанев
ама като взе дипломата от отавския университет по история на нова франция на прибежки и препълзявания се изнесе към лондон.и след като и там не го върза акустира в мадрд.myhata II написа:Канука даже и интервюта по канадските радиа даваше, и тук постоянните клакьори тогава му пляскаха и мигаха на парцали колко много бил постигнал в Канада....
Смях
към настоящия момент няма актуална информация къде е.
може и на варненското езеро за риба да клечи в момента
Сори Муха! Май ти изтълкува едно мое изречение в смисъл, който аз не съм имал намерение да влагам. Просто ти и Батката имате по-различен и оригинален поглед върху Канада, който аз много уважавам. Това му е кофтито на писменото общуване - пълно е с недоразумения!myhata II написа:
...
не разбирам къде те сърби чепика, а дали е чепика ....?
”Do not be wise in your own ieyes”
Solomon the son of David, king of Israel
и кинг на пра, пра,...пра дядото на Пумпи,
внук на Леон
внук на Леон
Сори ако е така !domino написа:Сори Муха! Май ти изтълкува едно мое изречение в смисъл, който аз не съм имал намерение да влагам. Просто ти и Батката имате по-различен и оригинален поглед върху Канада, който аз уважавам. Това му е кофтито на писменото общуване - пълно е с недоразумения.myhata II написа:
...
А не може ли да го наречем така
"реален " поглед върху Канада ?

Стефан Цанев
Стефан Цанев
можемmyhata II написа:Сори ако е така !domino написа:Сори Муха! Май ти изтълкува едно мое изречение в смисъл, който аз не съм имал намерение да влагам. Просто ти и Батката имате по-различен и оригинален поглед върху Канада, който аз уважавам. Това му е кофтито на писменото общуване - пълно е с недоразумения.myhata II написа:
...
сега ще те ни хвърлят на кучетата...

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Ааааа моля, моля! Моите гащи, пардон ризи са изпрани с препарат и омекотител. Няма да се излагаме сега, ся!myhata II написа: А относно колежката Бистра, порови се из форума и ще се светнеш относно процеса на нейната имиграция![]()

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

виждали сме гиBistra написа:Ааааа моля, моля! Моите гащи, пардон ризи са изпрани с препарат и омекотител. Няма да се излагаме сега, ся!myhata II написа: А относно колежката Бистра, порови се из форума и ще се светнеш относно процеса на нейната имиграция![]()

newcomer написа:можемmyhata II написа:Сори ако е така !domino написа:Сори Муха! Май ти изтълкува едно мое изречение в смисъл, който аз не съм имал намерение да влагам. Просто ти и Батката имате по-различен и оригинален поглед върху Канада, който аз уважавам. Това му е кофтито на писменото общуване - пълно е с недоразумения.myhata II написа:
...
Абе то можем ама ся другите ще скочат с "още по-реален" и ще стане тя ... дай да сме малко като политиците! Да го кажем "оригинален", че да не разберат много-много какво имаме предвид. А пък ние ще си го знаем че е "реален". Всъщност аз съм ви скрит фен на вас двамата (и на Ябълката), че почти винаги имате по-различно мнение от другите. Ама това да си остане между нас, че ... не искам ся другите да кажат: "Ама що и на нас не си фен?" И ще трябва да се обяснявам ... а пък аз много мразим да се обяснявам! Ся разбираш ли ме що ви питам вас двамата? Щеше ми се да чуя и Ябълката ама пусто-опустело изгуби се!
P.S. Ей требва и да се бачка, спирам за днес!
внук на Леон
внук на Леон
- Bistra
- Напуснал форума
Извинявам се не разбрах!domino написа: Колежката ( Бистра ) обаче казва, че точно в Канада я осенила музата ... ай ся де! Пак не се връзва!![]()
Какъв социал, бре, домино? Какви 5 лева? Или то за госложата се отнася?

...
Ето, аз дишам (ху-ху-ху)
работя, живея...
и стихове пиша тъй както умея (нощя разбираш ли, Напулеон го раздавам

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Bistra написа:Извинявам се не разбрах!domino написа: Колежката ( Бистра ) обаче казва, че точно в Канада я осенила музата ... ай ся де! Пак не се връзва!![]()
Какъв социал, бре, домино? Какви 5 лева? Или то за госложата се отнася?![]()
...
Ето, аз дишам (ху-ху-ху)
работя, живея...
и стихове пиша тъй както умея (нощя разбираш ли, Напулеон го раздавам)

внук на Леон
внук на Леон
-
Яна , защо не си признаеш истината , че в България си оставила любовник през 2000 г и в Канада си издържала само няколко месеца поради тази причина. Нищо не спомена за детето - само аз. аз .аз . И като се разведе какво спечели . На този свят е пълно с кукумицини . Ако за емиграция се въведе задължителен психо -тест , много хора , ще си спестят разочарованията.
- Bistra
- Напуснал форума
Е, то уж преценяват мотивацията, ама интервюто е кратко и недостатъчно за тази цел.капитан Немо написа:Яна , защо не си признаеш истината , че в България си оставила любовник през 2000 г и в Канада си издържала само няколко месеца поради тази причина. Нищо не спомена за детето - само аз. аз .аз . И като се разведе какво спечели . На този свят е пълно с кукумицини . Ако за емиграция се въведе задължителен психо -тест , много хора , ще си спестят разочарованията.
Стига сме я обсъждали тази! Ми толкова са и капацитетите на жената. Явно в Канада не си е намерила друг, а пък с драскачество не можеш да се издържаш.