Ш'о? тебе к'во тъ плаши?anxeli написа:Честито на Аблъд, три деца в Канада, баси куража!
Че ще намалеят парите за кафенца ли?
Ш'о? тебе к'во тъ плаши?anxeli написа:Честито на Аблъд, три деца в Канада, баси куража!
Ето с това обаче абсолютно не съм съгласен. Определено все още си нямаме женска мухЪ, обаче си имаме абсолютното женско превъплъщение на джовани на ранен етап. Едно към едно. Понеже е на ранен етап, все още липсват джагуарите и другите характерни атрибути, но пък така ще можем да наблюдаваме цялата еволюция. Хайде да ни е честито!pavelyankov написа:Честито на всички съфорумци !
Имаме си женска муха
Я, да видим кой го казва?!...М-Да, така е, особено когато чакаме налъмите да цъфнат и си пъхаме гагата, където ...не трябва!myhata II написа:От много време се питам, какъв човек трябва да си за да:
коментираш кой какво бил казал
какъв е
за какво се борил
и каква медия цитирал и на какъв език
да му лепваш измислени неща
да изкарваш бялото -черно и обратното
Не можеш ли просто да се забавляваш, е това не можаха да научат някой хора,язък им на годините и ч..е
indeed!!!ivandaman написа:ЛОЛ ... The forum is on fire tonight..speedy написа:В момента събираме пари и някъде до 2017 или най-късно 2018 смятаме да отидем до Куба![]()
Чета и се хиля с глас.. Некъв weird sense of humor ни е налегнал и всеки си реди монолозите и си излива мъката..
Eh, Sorry.. Your case is filed under "Частен Случай" as well.. Tough luckmirkaa написа: ама то пък...аз не съм от Канада, тюх...