Nemam dumi (nerwi)

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
gazara

?И в крайна сметка кой е знаел,че ще се чака по 4-5 години?И

Мнение от gazara »

Gospojitce(moje bi gospojo) Stoianova,az ne si pozvoliavam 4esto da pi6a v foruma za6toto smiatam 4e ima mnogo po golemi kapatciteti ot men i te biha mogli da davat pove4e saveti,no edno e sigurno sas Viza izdadena vaz osnova na sertifikata za selektcia na Quebec niama proplemi da vleze6 v Quebec a sled tova da smeni6 mestonahojdenieto si ...no ako katcne6 v Toronto naprimer 6te triabva da pla6ta6 mesnata taksa za ostanoviavane i tova e fakt! t.e. prosto triabva da vleze6 v provintcia Quebec i da mine6 mesnite imigratcionni na leti6teto a sled tova nikoi absoliotno nikoi ne moje da ti kaje kade da se ostanovi6,ok! Fakt koito e proveren!Uspeh na vsi4ki jelaia vi me4tite vi da stanat realnost no sam saglasen 4e imigratciata ne e samotcel za6toto tuk jivota e drug,niama rodnini,priateli niama s koi da se skara6....otnositelno e kolko 6te e visok standarta ti za6toto 4ove6koto oko e nenasitno,mnogo bulgaristantci postoianno mrankat i se oplakvat ot vsi4ko i vse povtariat kolko im e bilo dobre u Bulgaria(moje i taka da e bilo) no za6to togava sa tuk?Za6toto v predstavite na mnogo bul. Canada e miasto kadeto ima6 vsi4ko ,samo triabva da doide6 i zapo4va raia......za niakoi rai za drugi ne tolkova...znam samo 4e 4ovek naistina triabva da e naiasno kakvo go o4akva i kakvo e gotov da dade za da polu4i......za nas parvo pokolenie emigranti vinagi 6te e trudno,tajno...dosta 4esto samotno,no ima smisal za na6ite detca,a ako tova sa preoritetite ti to togava idvai.....!

Spetcialno na besnia seliak Diakon Ignatii:Ti si ne samo prost ami i glupav,za6toto tova da si ot Vratca e diagnoza,taka 4e iskrenno se nadiavam da si jena 4e da ne psuva6 maika mi!Pak moje i da se vidim niakoi den,za da mi sma4ka6 mutrata,men naistina me ujasiava misalta 4e takiva kato teb idvat i tuk v Canada,za6toto edna ot pre4inite az da sam tuk sa takiva prostatci kato teb,taka 4e ti blagodaria i dano da razmisli6 za Canada!...6to ne hodi6 v Germania na gorbet i ne si kupi6 posle Opel za da se fuka6 na saseda a 6te bie6 pat 4ak do tuk......
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

gazara, стана въпрос, че estoyanova е стартирала вече федералната процедура, освен това няма време за учене, така че няма как да почне процедурата за Квебек.
Относно кацането в Торонто - да уточня, че няма такса за установяване, просто трябва да декларираш друга сума пари (която не е задължително да е в теб в момента - пък може и да е задължително ама аз да съм минал метър знам ли :-)). Кацаш си където искаш, стига да изпълняваш условията за установяване в съответната провинция (то май само финансови условия има).
А който не изпълнява условията и иска да е 100% сигурен, че няма да има проблеми - начина е с кацане в Монреал...
Заключено