Ако те е шубе дай ми инфото ,аз да ги изтропам.така де ,или или или,кво ни губиш времето само с твоите глупости.

И на мен ми е ясно, но разликата наистина е толкова голяма и каквито и да са по-големи разходите не могат да достигнат другите.А иначе ИРА е права че разходите за персонала - хората на постоянни трудови договори - не се свежда само до заплатата която им се плаща, а от гледна точна на фирмата има и други разходи.
Под рекрутор имаш предвид агенцията?Джой , като разбереш пък колко взима един рекрутор когато ти намери работа( не го взимай буквално, използвам те само за пример) ептен ще побелееш
Нямат ли някакво държавно участие?Lub0 написа:Бомбардие не е държавна фирма...
Знам бе бате, знам. И как все на мен ми се случва от личен опит да се сблъсквам с кирливите им ризи и мафиотски изпънения! Ама казвам ти, практически от пристигането та до ден днешен, почти 6 години, мине се не мине и опппалаааа, ново пет.bateto написа:джой тя цялата държава/фирма/ мафиотска ти се учудваш на практиката в някаква малка фирма с частично държавно участие.
не ти ли прави впечетление колко служби и службички има на които държавните чиновници по цял ден маат гащи и работа не свършват и за 5 стотинки ,но вземат по една торба с пари,а народеца се сдухва от работа за жълти стотинки колкото да си плати наема ,моргича и да сложи нещо на софрата.
Да не бъркаме мафията с човещинкатаJoy написа:
А форума продължава да не вярва че живее в мафиотска страна...![]()
anxeli написа:Да не бъркаме мафията с човещинкатаJoy написа:
А форума продължава да не вярва че живее в мафиотска страна...![]()
. КОйто знае по-немафиотска държава да каже, да тръгваме натам. Аз специално от по-мафиотска дойдох. Това че някой се делял некви пари малко ме учудва. Все пак не реже ушите на конкурентите си всяка година и не бива същевременно избран за евродепутат от банда песоглавци. Бидейки едновременно архонт и собственик на стриптийз бар, в който момичетата са облечени като монахини в началото на танца
.
Така че, абсолютната справедливост - на небето. Не знам кой е наивен дето се е захванал за някакви левчета между роднини. Откъде идваш си помисли, преди да се възмущаваш. От държава, в която докторите по медиите обясниха какво да се прави с отрязаното ухо. Не с отрязалия го, а с ухото
. Да не се слага в лед, поврежда го. Само в стерилни превръзки и айде в хирургиите. Ще го зашием, ко толкова
...
Джой, това твоето е жив мазохизъм - не мога да разбера защо така се самоизтезаваш и все още не си си намерила друго място под слънцето?Joy написа:
![]()
Ти голяма каша омеша...Какво общо имат криминални наркомански разправии с мафия? Не разбрах за какъв архонт ми говориш, но по-голяма гавра с църквата от тук здраве му кажи.
Ако трябва да сравняваме, в България е сто пъти по-ясно. Криминала си е криминал, законите са си закони. Не се сещам за специално създавани със закон структури за ограбване на държавни (и не само) пари. Не говоря само за агенциите в случая, нали се сещаш...То не са програми и програмки, то не са глупости.
Всичкия боклук в България ако искаш да знаеш идва от запад. ВСИЧКИЯ! Ние нищо сами не сме измислили, ние само още не сме им стигнали нивото на криминала който е ПЪТИ по-голям.
Слънце има само над България Коко, само дето местата са раздадени, а мен са ме пропуснали.Koko написа: Джой, това твоето е жив мазохизъм - не мога да разбера защо така се самоизтезаваш и все още не си си намерила друго място под слънцето?
Недей така, анкетата няма нищо общо с каквито и да било решения.Все пак да попитам, като се има предвид че резултата от анкетата е явно преобладаващ в посока на постоянно място спрямо контракт - изясни ли си поне за себе си кой вариант е те устройва повече