filipne написа:Колкото по-малки са целите и стремежите ( а защо не и културата ) на даден човек, толкова по-добре се чувства на новото място.
Това твое заключение ли е!!!!!
И ако е твое защо си мислиш че е вярно?
filipne написа:В този смисъл някои са направо супер добре от първия им имигрантски миг ...
Някой хора нямат проблеми с приспособяването. Други само мрънкат.
filipne написа:Други не са толкова добре ама си мислят, че като си повторят 1000 пъти колко са добре и ще станат. Трети направо си измислят и се хвалят. Например по Форуми
Това си е направо в твой стил, заяждане с хората.
filipne написа:Точно тези хора са страшно докачливи на тема "успял" и се хвърлят с голяма стръв и злоба срещу всеки дръзнал да оспори реалността на фантазиите им ...
"Успелите" както ти ги наричаш се нахвърлят на такива кото теб защото им е писнало от мрънкачи.
filipne написа:Наистина успелия човек не е злобен, надменен и нападателен.
Е това е заключение трепач в стил Филипне.
Само може да се радваме на такива бисери.
filipne написа:В този ред на мисли сигурно съм голям трън в очите на този вид "успели". Даже започнаха да се обаждат вече ...
Не си трън, мрънкало си.
И понякога пишеш доста злобни изказвания в стил "Вие пък кои сте! Не знаете ли че аз казвам истината и пиша без правописни грешки, а вие само си мислите че сте прави и сте тъпи защото пишете с грешки."
Според мен твоя стил е:
1. Заядлив
2. Високопарен
3. Ироничен.
4. Самовлюбен.
5. Магаре инат.
Благодаря, Merci, Thank you .... etc.

If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');