Или си като фена си, дето не знае с какво да се захване, обаче събира впечатления.......от Форум. Похвално!

Ако позицията на главата ти спрямо задника беше наистина такава, к'вато я изкарваш, щеше да знаеш, че нетолерантността към престъпленията и нарушенията е характерна за всички развити общества/класи и чужда на крадливите и мизерните.apple написа:Друга приятна особеност на канадците е, че от деца ги учат да се пеят един друг.
Ами аз мога да ти се похваля, страхотни хора, приятели и екип, навсякъде където съм работил в Канада, без първата ми работа в една фабрика. Точно такова беше и положението в България.apple написа:[...и разбира се зависи къде работиш ама досега никой не ми се е похвалили от добър психоклимат на работното място. Точно както и в БГ между другото! Разликата е, че тук открити конфликти не вървят. Като те нарочат просто те изхвърлят и това е без много обяснения, даже никакви. Нещата се случват подмолно, а в БГ и двата варианта си протичат паралелно. Но пък колкото и странно да прозвучи трудовото право дава доста повече възможности за съд и възстановяване отколкото тук. Лично мнение не го налагам този път само го съобщавам /уточнение за избягване на излишни спорове/.
Sorry ... Частен Случай... Therefore it doesn't count...Rall написа:Ами аз мога да ти се похваля, страхотни хора, приятели и екип, навсякъде където съм работил в Канада, без първата ми работа в една фабрика. Точно такова беше и положението в България.apple написа:[...и разбира се зависи къде работиш ама досега никой не ми се е похвалили от добър психоклимат на работното място. Точно както и в БГ между другото! Разликата е, че тук открити конфликти не вървят. Като те нарочат просто те изхвърлят и това е без много обяснения, даже никакви. Нещата се случват подмолно, а в БГ и двата варианта си протичат паралелно. Но пък колкото и странно да прозвучи трудовото право дава доста повече възможности за съд и възстановяване отколкото тук. Лично мнение не го налагам този път само го съобщавам /уточнение за избягване на излишни спорове/.
Зависи от константата на Снелиус и теорията на относителността ...Bistra написа:Ти, колко работи смени, та се изказваш толкова компетентно?![]()
Или си като фена си, дето не знае с какво да се захване, обаче събира впечатления.......от Форум. Похвално!
Добре! (прошепнато)succes написа:Зависи от константата на Снелиус и теорията на относителността ...
Иначе Лао Дзъ, в произведението си "Дао дъ дзин" казва: -" Който казва хубаво, в същото време върши грозно. Който казва добро, в същото време върши зло. Съществуващото обуславя несъществуващото, обърканото обуславя простото, високото обуславя ниското, силното обуславя тихото, условното обуславя безусловното, СЕГА обуславя НЯКОГА. Затова озареният твори, без да работи, казва, без да говори, носи нещата в себе си обединени в единство. Той създава, но нищо не притежава, той прави живота съвършен, но не претендира за успех. И защото не претендира, никога не понася загуби.
Просто исках да кажа, че нямам нужда от хвалебствия.
Признавам, че това е доста висш пилотаж ...
Цитат извън контекста е извън всякакъв смисъл.succes написа:Зависи от константата на Снелиус и теорията на относителността ...Bistra написа:Ти, колко работи смени, та се изказваш толкова компетентно?![]()
Иначе Лао Дзъ, в произведението си "Дао дъ дзин" казва: -" Който казва хубаво, в същото време върши грозно. Който казва добро, в същото време върши зло. Съществуващото обуславя несъществуващото, обърканото обуславя простото, високото обуславя ниското, силното обуславя тихото, условното обуславя безусловното, СЕГА обуславя НЯКОГА. Затова озареният твори, без да работи, казва, без да говори, носи нещата в себе си обединени в единство. Той създава, но нищо не притежава, той прави живота съвършен, но не претендира за успех. И защото не претендира, никога не понася загуби.
Предпочитам да не бъркам в кутията на Пандора.Kan_Tangra написа:Цитат извън контекста е извън всякакъв смисъл.succes написа:Зависи от константата на Снелиус и теорията на относителността ...Bistra написа:Ти, колко работи смени, та се изказваш толкова компетентно?![]()
Това Лао Дзе не го ли е казвал?
Забелязваш ли, че той си служи с много определения. Защото описва неописуемото. И изразява неизразимото. Пътят на Дао е трудно доловим.
В тази връзка може да изпълняваш едно от описанията, но това не е никаква гаранция ... че си в пътя на Дао. Далеч не винаги "твори, без да работи, казва, без да говори" върви ръка за ръка с "озареният". Защото безделници много ...
Но както сам казваш, това е твърде висш пилотаж.
Имането на крила не те прави непременно орел. Може да си щраус.
Нямането на крила не те прави непременно ракета. Може да си топче за пинг-понг.
Това също са цитати от Дао ДеДзин. Поразрови, ще ги намериш вътре.