Какво се случва в България?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
roumensp

Re: Какво се случва в България?

Мнение от roumensp »

agent Ozo написа:Ами то е същото както Румен или Стрина да се мерят с доставчици на пица, чистачи на офиси или прави на черчеветата от сий форум. :D
Не знам за Стрина ама аз се меря с Топ-5% в Канада, a жена ми с Топ-1%, след като пристигнахме в Америка точно с 500 долара в джоба и почвайки от 0. А ти можеш да се хванеш за палците, гусин фатмак. :finger: Колкото и да не ти харесва, не виждам причина да се срамувам и да крия неща постигнати с образование и труд, а не със социални помощи или наследства в БГ.
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

roumensp написа:
agent Ozo написа:Ами то е същото както Румен или Стрина да се мерят с доставчици на пица, чистачи на офиси или прави на черчеветата от сий форум. :D
Не знам за Стрина ама аз се меря с Топ-5% в Канада, a жена ми с Топ-1%,
Aми евала на жена ти, пич! Какво мога да кажа? :D

Докато ти си оставаш комплексар, който си избива комплексите с дуене не сред тези "Топ-5% в Канада", а сред обикновените бачкатори.
И потвърждаваш думите ми, че сте еднакви със Стрина. И тя все гледа с мъжо си да се похвали. Га че неговите успехи са лична нейна заслуга. Твоята работа същата. :D
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
jet

Мнение от jet »

roumensp написа:
Не знам за Стрина ама аз се меря с Топ-5% в Канада, a жена ми с Топ-1%
...По писане във форумите - 9200 поста си е постижение. Вече си изпреварил Игнат Канеф
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

roumensp написа:
Не знам за Стрина ама аз се меря с Топ-5% в Канада, a жена ми с Топ-1%, след като пристигнахме в Америка точно с 500 долара в джоба и почвайки от 0. А ти можеш да се хванеш за палците, гусин фатмак. :finger: Колкото и да не ти харесва, не виждам причина да се срамувам и да крия неща постигнати с образование и труд, а не със социални помощи или наследства в БГ.
Румба, може само да се мериш с комшиите от Съри, има бая ляб да изядете и ти и жена ти да се мерите с 10 % на Канада.

недей моля те пиши глупости, че ще станеш за смях и на белите гарги ! :y: ;)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

agent Ozo написа:И тя все гледа с мъжо си да се похвали. Га че неговите успехи са лична нейна заслуга. Твоята работа същата. :D
Не съвсем. Жена ми не е работила изобщо в САЩ (6 години) и първите години в Канада беше с 18-20 кинта на час. Само дето никога не сме живели под наем в Канада, нито ползвали градски транспорт, нито пестели от закуски ... предполагам благодарение на социалните помощи и нейните 18 кинта. :lol:
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

roumensp написа:
agent Ozo написа:И тя все гледа с мъжо си да се похвали. Га че неговите успехи са лична нейна заслуга. Твоята работа същата. :D
Не съвсем. Жена ми не е работила изобщо в САЩ (6 години) и първите години в Канада беше с 18-20 кинта на час. Само дето никога не сме живели под наем в Канада, нито ползвали градски транспорт, нито пестели от закуски ... предполагам благодарение на социалните помощи и нейните 18 кинта. :lol:
:facepalm:

ти изобщо в час ли си за почасовата работа в Канада, аз в далечната 2006 почнах на 19 на час, ама разликите между мен и твоята жена е че съм живял сред бели хора, и съм си плащал сметките като поп

айде да видим сега дали влизаш и в 50то % на Канада с един елементарен въпрос

коя година влезе в бунгалото в индийско Съри и на каква цена беше то тогава ?

;) :lol:

пп
и без да лъжеш, защото ще те проверим дон баро ! :D :rofl:
Стефан Цанев
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

Октомври 2005, бълха, 580К, само аз работех тогава (в щатите).
А ти е можело да почнеш и с 30/час, не 19, ако ти си е блъскало в строителството, за там не искат акъл, а здрав гръб и ръце. Ама не е за жена. Добре си почнал, ама там и си стоиш, над 10 години. :lol:
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

roumensp написа:
Абе, Румцайсе, ти си бил даже по-зле с главата, отколкото предполагах. :facepalm:

Значи, викаш, ако не си бил ти да издържаш жена ти през тези 6 г. в Щатите (с главна буква се пише) и после първите няколко години в Канада, то тя никога не би стигнала до там да се нареди в тези "Топ-1%" по доходи в Канада. Така ли?
И сигурно си убеден, че поради това тя трябва да ти е благодарна до гроб, да те гледа в очите, да ти мие краката и пие от водата?

Наистина си едно самозабравило се парвеню, пуяк с дребна и бедна душица, но с огромно его. :)
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

agent Ozo написа:И сигурно си убеден, че поради това тя трябва да ти е благодарна до гроб, да те гледа в очите, да ти мие краката и пие от водата?

Наистина си едно самозабравило се парвеню, пуяк с дребна и бедна душица, но с огромно его. :)
Нищо такова не съм убеден, по-скоро е обратното, тя твърди, че ме е измъкнала от България, където съм щял да се пропия и трябвало да съм й благодарен докато съм жив. :D Под "измъкване" разбирай, че идеята е нейна, а изпълнението мое, но това не ми пречи да съм благодарен.

Колкото до квалификациите ти - много съм щастлив, че не познавам такива боклуци като теб във Ван и че сте доста малко в Канада. Казармата не прощава на никого. :lol:
jet

Мнение от jet »

roumensp написа:
Като твърдиш, че и не си живял под наем, значи къщата си я купил я за $500, я с първата заплата - съвсем ни взе за мезе.
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Ха, ха, ха...да бе, Румцайсе, вече отдавна е известно на всички в този форум, че в Монреал сме боклуците, а във Ванкувър сте баровците. Баровци, на които кой знае защо, им е много приятно да се врат сред боклуците. Сигурно щото инак не могат да повярват, че те самите не са боклуци. :rofl:
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

jet написа:
roumensp написа:
Като твърдиш, че и не си живял под наем, значи къщата си я купил я за $500, я с първата заплата - съвсем ни взе за мезе.
Е 5-те години в САЩ преди това кво съм правил според теб, изял и изпил всичко изкарано като мухътъ ? :D Някои сами св взимате за мезе (или не можете да четете).
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

roumensp написа:Октомври 2005, бълха, 580К, само аз работех тогава (в щатите).
А ти е можело да почнеш и с 30/час, не 19, ако ти си е блъскало в строителството, за там не искат акъл, а здрав гръб и ръце. Ама не е за жена. Добре си почнал, ама там и си стоиш, над 10 години. :lol:

Ми тя , пак си е толкова бе Румба, след 3 месеца като вдигнат още малко лихвения процент , ще се върне на старите нива, ама живота няма да се върне,
И от мен да знаеш , в голяма грешка си че слушаш жената ...

Пиенето не е за всеки, а от това да седнеш със верни другари на софра, по хубаво няма ! :y: :rock:
Стефан Цанев
Pavel M
батката - оригиналът

Мнение от Pavel M »

roumensp написа:
Не знам за Стрина ама аз се меря с Топ-5% в Канада, a жена ми с Топ-1%, след като пристигнахме в Америка точно с 500 долара в джоба и почвайки от 0. А ти можеш да се хванеш за палците, гусин фатмак. :finger: Колкото и да не ти харесва, не виждам причина да се срамувам и да крия неща постигнати с образование и труд, а не със социални помощи или наследства в БГ.[/quote

Румба мислех те за по нормален от стрина ама ти постоянно се натискаш да ме опровергаеш
тук казваш че сте дошли с жена т от щатите в канада с 500 долара пари и сте започнали от 0/нула/
няколко постинга по надолу твърдиш че не си живял и един ден в канада под наем а сте си купили къща на стойност 560к с парите които си спестил с 5 години работа в уса като цитираш че все нещо си заделил и не си изял и изпил всичко от заработката
Сега от твоите изказвания разбирам следното че си бачкал 5 години в щатите дошъл си с 500 долара спестявания в канада и точно в тоя момент когато са ти правели паспорт чек на бордера богатата ти леля от ванкувър умря и ти се оказа единствения и наследник.
ех румба ти не си лъжец даже и като стрина щото тя поне това го умее превъзходно за разлика от теб.ти си медицински случай .и една проста лъжа като хората не можеш да измислиш :lol:
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
agent Ozo

Мнение от agent Ozo »

Дошли са от България в Щатите с $500 в джоба, Батето, а не в Канада. В Канада дошли със спестеното от неговата заплата след 6-годишния престой в Щатите. Плюс това, през всичките тези години е издържал и себе си и жена си, която кой знае защо работа не е похванала. Със спестеното и с добрата си работна позиция си осигурява изгоден кредит за закупуване на къща за $580К във Ванкувър. Освен къщата, си купува и кола веднага след пристигането, или дори още преди това. Така не му се налага да живее под наем в Канада и да ползва обществен транспорт. Жена му и в Канада продължава да не похваща работа първите няколко години. Не е ясно поради каква причина - от некадърност, мързел, здравословни проблеми или нещо друго.
Пък после нещата изведнъж потръгват и при жена му, която го настига и доста изпреварва по доходи, които достигат до над $350К годишно.
Ето на това му се вика реализиране на Американската мечта. Евала!

Но макар и забогатял, в душата си Румбата си остава все същия бедняк-пиянде от България, който никога няма да има самочувствието да се почувства равен на потомствените канадски и американски богаташи, с които вече е съизмерим по доходи. И този комплекс го кара да се вре из форуми сред работници и служители с много по-ниски доходи, пред които да се перчи с имането си и да демонстрира превъзходство.
Те за това си остава български селяндур и боклук, независимо колко пари и имоти притежава. :)
Публикувай отговор