Не знам за Стрина ама аз се меря с Топ-5% в Канада, a жена ми с Топ-1%, след като пристигнахме в Америка точно с 500 долара в джоба и почвайки от 0. А ти можеш да се хванеш за палците, гусин фатмак.agent Ozo написа:Ами то е същото както Румен или Стрина да се мерят с доставчици на пица, чистачи на офиси или прави на черчеветата от сий форум.
Какво се случва в България?
- roumensp
Re: Какво се случва в България?
Aми евала на жена ти, пич! Какво мога да кажа?roumensp написа:Не знам за Стрина ама аз се меря с Топ-5% в Канада, a жена ми с Топ-1%,agent Ozo написа:Ами то е същото както Румен или Стрина да се мерят с доставчици на пица, чистачи на офиси или прави на черчеветата от сий форум.
Докато ти си оставаш комплексар, който си избива комплексите с дуене не сред тези "Топ-5% в Канада", а сред обикновените бачкатори.
И потвърждаваш думите ми, че сте еднакви със Стрина. И тя все гледа с мъжо си да се похвали. Га че неговите успехи са лична нейна заслуга. Твоята работа същата.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
...По писане във форумите - 9200 поста си е постижение. Вече си изпреварил Игнат Канефroumensp написа:Не знам за Стрина ама аз се меря с Топ-5% в Канада, a жена ми с Топ-1%agent Ozo написа:Ами то е същото както Румен или Стрина да се мерят с доставчици на пица, чистачи на офиси или прави на черчеветата от сий форум.
Румба, може само да се мериш с комшиите от Съри, има бая ляб да изядете и ти и жена ти да се мерите с 10 % на Канада.roumensp написа:Не знам за Стрина ама аз се меря с Топ-5% в Канада, a жена ми с Топ-1%, след като пристигнахме в Америка точно с 500 долара в джоба и почвайки от 0. А ти можеш да се хванеш за палците, гусин фатмак.agent Ozo написа:Ами то е същото както Румен или Стрина да се мерят с доставчици на пица, чистачи на офиси или прави на черчеветата от сий форум.Колкото и да не ти харесва, не виждам причина да се срамувам и да крия неща постигнати с образование и труд, а не със социални помощи или наследства в БГ.
недей моля те пиши глупости, че ще станеш за смях и на белите гарги !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
Не съвсем. Жена ми не е работила изобщо в САЩ (6 години) и първите години в Канада беше с 18-20 кинта на час. Само дето никога не сме живели под наем в Канада, нито ползвали градски транспорт, нито пестели от закуски ... предполагам благодарение на социалните помощи и нейните 18 кинта.agent Ozo написа:И тя все гледа с мъжо си да се похвали. Га че неговите успехи са лична нейна заслуга. Твоята работа същата.
roumensp написа:Не съвсем. Жена ми не е работила изобщо в САЩ (6 години) и първите години в Канада беше с 18-20 кинта на час. Само дето никога не сме живели под наем в Канада, нито ползвали градски транспорт, нито пестели от закуски ... предполагам благодарение на социалните помощи и нейните 18 кинта.agent Ozo написа:И тя все гледа с мъжо си да се похвали. Га че неговите успехи са лична нейна заслуга. Твоята работа същата.
ти изобщо в час ли си за почасовата работа в Канада, аз в далечната 2006 почнах на 19 на час, ама разликите между мен и твоята жена е че съм живял сред бели хора, и съм си плащал сметките като поп
айде да видим сега дали влизаш и в 50то % на Канада с един елементарен въпрос
коя година влезе в бунгалото в индийско Съри и на каква цена беше то тогава ?
пп
и без да лъжеш, защото ще те проверим дон баро !
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- roumensp
Октомври 2005, бълха, 580К, само аз работех тогава (в щатите).
А ти е можело да почнеш и с 30/час, не 19, ако ти си е блъскало в строителството, за там не искат акъл, а здрав гръб и ръце. Ама не е за жена. Добре си почнал, ама там и си стоиш, над 10 години.
А ти е можело да почнеш и с 30/час, не 19, ако ти си е блъскало в строителството, за там не искат акъл, а здрав гръб и ръце. Ама не е за жена. Добре си почнал, ама там и си стоиш, над 10 години.
Абе, Румцайсе, ти си бил даже по-зле с главата, отколкото предполагах.roumensp написа:Не съвсем. Жена ми не е работила изобщо в САЩ (6 години) и първите години в Канада беше с 18-20 кинта на час. Само дето никога не сме живели под наем в Канада, нито ползвали градски транспорт, нито пестели от закуски ... предполагам благодарение на социалните помощи и нейните 18 кинта.agent Ozo написа:И тя все гледа с мъжо си да се похвали. Га че неговите успехи са лична нейна заслуга. Твоята работа същата.
Значи, викаш, ако не си бил ти да издържаш жена ти през тези 6 г. в Щатите (с главна буква се пише) и после първите няколко години в Канада, то тя никога не би стигнала до там да се нареди в тези "Топ-1%" по доходи в Канада. Така ли?
И сигурно си убеден, че поради това тя трябва да ти е благодарна до гроб, да те гледа в очите, да ти мие краката и пие от водата?
Наистина си едно самозабравило се парвеню, пуяк с дребна и бедна душица, но с огромно его.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
- roumensp
Нищо такова не съм убеден, по-скоро е обратното, тя твърди, че ме е измъкнала от България, където съм щял да се пропия и трябвало да съм й благодарен докато съм жив.agent Ozo написа:И сигурно си убеден, че поради това тя трябва да ти е благодарна до гроб, да те гледа в очите, да ти мие краката и пие от водата?
Наистина си едно самозабравило се парвеню, пуяк с дребна и бедна душица, но с огромно его.
Колкото до квалификациите ти - много съм щастлив, че не познавам такива боклуци като теб във Ван и че сте доста малко в Канада. Казармата не прощава на никого.
Като твърдиш, че и не си живял под наем, значи къщата си я купил я за $500, я с първата заплата - съвсем ни взе за мезе.roumensp написа:Не знам за Стрина ама аз се меря с Топ-5% в Канада, a жена ми с Топ-1%, след като пристигнахме в Америка точно с 500 долара в джоба и почвайки от 0. А ти можеш да се хванеш за палците, гусин фатмак.agent Ozo написа:Ами то е същото както Румен или Стрина да се мерят с доставчици на пица, чистачи на офиси или прави на черчеветата от сий форум.Колкото и да не ти харесва, не виждам причина да се срамувам и да крия неща постигнати с образование и труд, а не със социални помощи или наследства в БГ.
Ха, ха, ха...да бе, Румцайсе, вече отдавна е известно на всички в този форум, че в Монреал сме боклуците, а във Ванкувър сте баровците. Баровци, на които кой знае защо, им е много приятно да се врат сред боклуците. Сигурно щото инак не могат да повярват, че те самите не са боклуци. 
- roumensp
Е 5-те години в САЩ преди това кво съм правил според теб, изял и изпил всичко изкарано като мухътъ ?jet написа:Като твърдиш, че и не си живял под наем, значи къщата си я купил я за $500, я с първата заплата - съвсем ни взе за мезе.roumensp написа:Не знам за Стрина ама аз се меря с Топ-5% в Канада, a жена ми с Топ-1%, след като пристигнахме в Америка точно с 500 долара в джоба и почвайки от 0. А ти можеш да се хванеш за палците, гусин фатмак.agent Ozo написа:Ами то е същото както Румен или Стрина да се мерят с доставчици на пица, чистачи на офиси или прави на черчеветата от сий форум.Колкото и да не ти харесва, не виждам причина да се срамувам и да крия неща постигнати с образование и труд, а не със социални помощи или наследства в БГ.
roumensp написа:Октомври 2005, бълха, 580К, само аз работех тогава (в щатите).
Ми тя , пак си е толкова бе Румба, след 3 месеца като вдигнат още малко лихвения процент , ще се върне на старите нива, ама живота няма да се върне,
И от мен да знаеш , в голяма грешка си че слушаш жената ...
Пиенето не е за всеки, а от това да седнеш със верни другари на софра, по хубаво няма !
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Не знам за Стрина ама аз се меря с Топ-5% в Канада, a жена ми с Топ-1%, след като пристигнахме в Америка точно с 500 долара в джоба и почвайки от 0. А ти можеш да се хванеш за палците, гусин фатмак.roumensp написа:agent Ozo написа:Ами то е същото както Румен или Стрина да се мерят с доставчици на пица, чистачи на офиси или прави на черчеветата от сий форум.
Румба мислех те за по нормален от стрина ама ти постоянно се натискаш да ме опровергаеш
тук казваш че сте дошли с жена т от щатите в канада с 500 долара пари и сте започнали от 0/нула/
няколко постинга по надолу твърдиш че не си живял и един ден в канада под наем а сте си купили къща на стойност 560к с парите които си спестил с 5 години работа в уса като цитираш че все нещо си заделил и не си изял и изпил всичко от заработката
Сега от твоите изказвания разбирам следното че си бачкал 5 години в щатите дошъл си с 500 долара спестявания в канада и точно в тоя момент когато са ти правели паспорт чек на бордера богатата ти леля от ванкувър умря и ти се оказа единствения и наследник.
ех румба ти не си лъжец даже и като стрина щото тя поне това го умее превъзходно за разлика от теб.ти си медицински случай .и една проста лъжа като хората не можеш да измислиш
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Дошли са от България в Щатите с $500 в джоба, Батето, а не в Канада. В Канада дошли със спестеното от неговата заплата след 6-годишния престой в Щатите. Плюс това, през всичките тези години е издържал и себе си и жена си, която кой знае защо работа не е похванала. Със спестеното и с добрата си работна позиция си осигурява изгоден кредит за закупуване на къща за $580К във Ванкувър. Освен къщата, си купува и кола веднага след пристигането, или дори още преди това. Така не му се налага да живее под наем в Канада и да ползва обществен транспорт. Жена му и в Канада продължава да не похваща работа първите няколко години. Не е ясно поради каква причина - от некадърност, мързел, здравословни проблеми или нещо друго.
Пък после нещата изведнъж потръгват и при жена му, която го настига и доста изпреварва по доходи, които достигат до над $350К годишно.
Ето на това му се вика реализиране на Американската мечта. Евала!
Но макар и забогатял, в душата си Румбата си остава все същия бедняк-пиянде от България, който никога няма да има самочувствието да се почувства равен на потомствените канадски и американски богаташи, с които вече е съизмерим по доходи. И този комплекс го кара да се вре из форуми сред работници и служители с много по-ниски доходи, пред които да се перчи с имането си и да демонстрира превъзходство.
Те за това си остава български селяндур и боклук, независимо колко пари и имоти притежава.
Пък после нещата изведнъж потръгват и при жена му, която го настига и доста изпреварва по доходи, които достигат до над $350К годишно.
Ето на това му се вика реализиране на Американската мечта. Евала!
Но макар и забогатял, в душата си Румбата си остава все същия бедняк-пиянде от България, който никога няма да има самочувствието да се почувства равен на потомствените канадски и американски богаташи, с които вече е съизмерим по доходи. И този комплекс го кара да се вре из форуми сред работници и служители с много по-ниски доходи, пред които да се перчи с имането си и да демонстрира превъзходство.
Те за това си остава български селяндур и боклук, независимо колко пари и имоти притежава.