странна логика,да си щаслива и всъщото време се каниш да си развалиш рахатлъкаdomino написа:newcomer написа:
..........
от 4 год след почти 2 петилетки престой в канада живея в българи и не самоче не съм депресиран,а се чувствам много хепи
И аз съм така! Всеки ден се преизпълвам с щастие живеейки в България! Ама пусто "глобално затопляне"! Гледам да отида на ладина овреме.
Защо напускам България
Re: Защо напускам България
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
- Bistra
- Напуснал форума
Е, аз нямам много време за Гугъл...спя.Daisy2 написа:Ей, к'во нещо в чичко Гугъл, 'начи!

Сложили и бомба и тя още кеси там...Баси!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Амчи нали си казвала, че имаш работно време за тази работа?!Bistra написа: Е, аз нямам много време за Гугъл...спя.![]()

А за спането, всеки спи, ама по различно време, според часовия пояс....
Не само кеси, ами даже вика, че й било добре - go figure!Bistra написа: Сложили и бомба и тя още кеси там...Баси!

- Bistra
- Напуснал форума
Абе като извод от горните истории се налага упорито: В България се връщат само некадърни комунисти, които никъде другаде не ги бръснат за сливи.
Уредено и било...Да, бе, да. - уредени бомби.
Ай, със здраве, че отивам да си взимам душ сега!

Уредено и било...Да, бе, да. - уредени бомби.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Е, аз от'де да знам кой се връща в България изобщо и по принцип - свят широк, хора всякакви. Тука се обсъжда не изобщо, а конкретна личност с конкретни писания и конкретни действия, нямащи много общо с писанията. Писания, напляскани по де що медия се сетиш - на български . Интересно кой и защо е решил да изрови и тиражира едно мнение от 2000, при това (и съвсем правилно!Bistra написа:Абе като извод от горните истории се налага упорито: В България се връщат само некадърни комунисти, които никъде другаде не ги бръснат за сливи.![]()
Уредено и било...Да, бе, да. - уредени бомби.![]()

Е, уредена й е къщурката, тоест, няма защо да пише и да праща по жицата, за да си купи къщурка с дувар в Канадата, както ти я съветваше. А ся бомби - ми ако трябва, и бомби ще понесе - важното е да живее в интересна държава

честита баняBistra написа:Абе като извод от горните истории се налага упорито: В България се връщат само некадърни комунисти, които никъде другаде не ги бръснат за сливи.![]()
Уредено и било...Да, бе, да. - уредени бомби.![]()

- Bistra
- Напуснал форума
Ами, хубаво щом така смяташ, Дейзи. Брани си наследството от родителите в противобомбеното укритие и снобията (в случая с госпожата) да е български автор на пиеси.Ако това е и твоят случай- не си за емиграция! То пък зорлем някой ходи да и гледа глупостите, ама намират се,явно. Я, как си в течение и по Гугъл и следиш кариерата даже!Daisy2 написа: Е, уредена й е къщурката, тоест, няма защо да пише и да праща по жицата, за да си купи къщурка с дувар в Канадата, както ти я съветваше. А ся бомби - ми ако трябва, и бомби ще понесе - важното е да живее в интересна държава![]()
![]()

Интересно, що като прави антиреклама на емиграцията си е заробила детето у тая пуста и гадна чужбина?
Аз нямах наследство от родителите. Всичко което съм имала и имам в този живот си е спечелено от мен самата. Така че не ме бърка дали е тук или там. Предпочитам тук, щото тук никой не ми залага бомби. Успях да се разделя с къщурата си в България, която ми създаваше повече грижи, отколкото ползи, така че пиши ме невъзвращенка.А животът ми е интересен по един по - различен и топъл начин. Преди няколко дена си направихме елхата. До тавана е, ама сега не мога да я снимам, щото съм в службата.Коледа е празник с особено значение и спокойствие. Всички сме заедно.

А животът ми е интересен по един по - различен и топъл начин. Преди няколко дена си направихме елхата. До тавана е, ама сега не мога да я снимам, щото съм в службата
интересен живот.един път в годината украсяване на коледната елха,а през останалата част от годината пред компа в службата и малко форумни изяви за разнообразяване на менюто
интересен живот.един път в годината украсяване на коледната елха,а през останалата част от годината пред компа в службата и малко форумни изяви за разнообразяване на менюто
Бистре, Бистреее, пак за себе си говориш... Кой те пита в случая за тебе, не знам.... И за мене се мъчиш да говориш, макар тактично да ти намекнах, че не е твоя работа - нищо лично!
Обсъжда се тука конкретен случай. Антиреклама е, защото литераторката го е извадила голям, ама мек - преди 14 години. А големите са готини само ако са твърди
Та, като е надробила такива едни, взела, че си плюла на фасона и се върнала бързичко, има-няма за няколко месеца и то след като се е отрекла публично от България. И сега обяснява колко е гот в България, след като била в Канада, там било много хубаво, ама......., България била жива, интересна - разбирай Канада е нежива (а думата за това е "умряла"
) и неинтересна (а думата за това е "скучна"
) . От това по-голяма антиреклама, здраве му кажи! Вероятно логиката на случая е прекалено сложна за теб, a евфемизмите на литераторката - прекалено мъгляви, щом се налага да я обяснявам така подробно. 
Обсъжда се тука конкретен случай. Антиреклама е, защото литераторката го е извадила голям, ама мек - преди 14 години. А големите са готини само ако са твърди

Туй па де го виде?!Bistra написа: Интересно, що като прави антиреклама на емиграцията си е заробила детето у тая пуста и гадна чужбина?

- Bistra
- Напуснал форума
Е, като теб, Батка. Въртя си и аз отвреме-навреме форумното синджирче.newcomer написа:интересен живот.един път в годината украсяване на коледната елха,а през останалата част от годината пред компа в службата и малко форумни изяви за разнообразяване на менюто

Гледам да не се преработвам. Стресът бил вреден за здравето.

- Bistra
- Напуснал форума
Ъ, извинявам се. Като ставе въпрос за комунистически глупости ги преглеждам по дягоналната, та не съм го дочела. Той- дъртиот комунист обеснявал за нея.Daisy2 написа: Туй па де го виде?!

- Bistra
- Напуснал форума
Е, ти пък! Ще и секнат ангажиментите в културата, та затова и се реваншира. Ти нали беше голяма разбирачка в тази област?....Пак говоря за теб, ама то е на база на твои предни писания само. Иначе преди - не съм, не повече от Батката, който е на всеки и всяка манджа мерудия. Чисто любопитство, казах ти.Daisy2 написа:Обсъжда се тука конкретен случай. Антиреклама е, защото литераторката го е извадила голям, ама мек - преди 14 години. А големите са готини само ако са твърди![]()
Та, като е надробила такива едни, взела, че си плюла на фасона и се върнала бързичко, има-няма за няколко месеца и то след като се е отрекла публично от България. И сега обяснява колко е гот в България, след като била в Канада, там било много хубаво, ама......., България била жива, интересна - разбирай Канада е нежива (а думата за това е "умряла"
) . От това по-голяма антиреклама, здраве му кажи! Вероятно логиката на случая е прекалено сложна за теб, a евфемизмите на литераторката - прекалено мъгляви, щом се налага да я обяснявам така подробно.

...След такъв интересен и наситен с култура живот в България да се завираш в канадски форум?

-
Реших тук да постна това като противовес на оная писмена логорея от др. Добрева.Да ме извинят модер. ако не е тук темата
http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-25427332"
http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-25427332"
Да емигрираш е лесно.Но за да си свалиш цървулите и пояса с мускалите са необходими десетилетия
Bistra написа:Е, ти пък! Ще и секнат ангажиментите в културата, та затова и се реваншира. Ти нали беше голяма разбирачка в тази област?....Пак говоря за теб, ама то е на база на твои предни писания само. Иначе преди - не съм, не повече от Батката, който е на всеки и всяка манджа мерудия. Чисто любопитство, казах ти.Daisy2 написа:Обсъжда се тука конкретен случай. Антиреклама е, защото литераторката го е извадила голям, ама мек - преди 14 години. А големите са готини само ако са твърди![]()
...След такъв интересен и наситен с култура живот в България да се завираш в канадски форум?
аз може да съм на всяка манджа мерудия,ама твоята работа е присмял се хърбел на шърбел