Реализация на акушерки

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
Аватар
Sky05

Re: Реализация на акушерки

Мнение от Sky05 »

mufc написа:Моят съвет е да се пробваш по Квебекарската програма.
:y:

Ще се диря :D там да видя дали ме има:) Мерси
Понякога трябва:
Да затвориш очи, за да видиш!
Да замълчиш, за да кажеш!
Да паднеш, за да станеш!
Да спреш да мислиш, за да осъзнаеш!
Да спреш да търсиш, за да откриеш!
Да спреш, за да се огледаш...!
Да спреш, за да продължиш....!
Аватар
Sky05

Мнение от Sky05 »

Извинявайте пак съм аз. :( От вчера се мъча да открия търсените професии за Квебек, но безрезултатно. Бихте ли ми оказали съдействие. Направих теста-излезе, че съм подходяща, но там където трябваше да впиша обучението си не разбрах точно в коя графа попадам, защото акушерското е 3.5 год(графа колеж не видях) а бакалавърското, което уча сега Управление на здравните грижи е 2.5 години(в университетската графа има 2, 3 и повече години).Реших да "сложа" второто ми образование тъй като по него ще бъда поне бакалавър(януари се дипломирам), и за него сложих 2 години.Викам си по-добре по-малко за да видя какъв е шанса. Отделно в графа с падащото меню за образование, сложих здравните науки (незнам как е Управление на здравните грижи на френски).Между другото видях, че от същото меню графа акушерки няма, пак сестрите са намазали :)
Както и да е продължавам напред. Как да разбера дали съм ок за квебекската процедура?
Върти ми се в главата и варианта за обучение там? Намерих в нета една фирма, която се занимава с тези неща, ще звъня, но мисля, че няма да е много евтино, ако те ми движдат нещата. А също и се питам дали ми биха признали бакалавърската степен (тъй като е била толкова кратко време 2.5 години)и там да уча магистратура.Видях, че педагогическите им магистратури не са от най-скъпите специалности?

П.С. ако е нужно искам да помоля админа да премести темата към подфорума Провинция Квебек :)
Понякога трябва:
Да паднеш, за да станеш!
Аватар
Sky05

Мнение от Sky05 »

Четейки, четейки съм пропуснала нещо много важно по програмата за моята специалност(акушерка)
Ще трябва да се боря за тази програма, писах на отговорничката, но още не ми е върнала:(
Дали правилно съм разбрала, пише най-отдолу, че програмата се финансира от тяхното министерство?

http://ce-online.ryerson.ca/ce/default.aspx?id=2161"
Понякога трябва:
Да паднеш, за да станеш!
Публикувай отговор