Извинявайте пак съм аз.

От вчера се мъча да открия търсените професии за Квебек, но безрезултатно. Бихте ли ми оказали съдействие. Направих теста-излезе, че съм подходяща, но там където трябваше да впиша обучението си не разбрах точно в коя графа попадам, защото акушерското е 3.5 год(графа колеж не видях) а бакалавърското, което уча сега Управление на здравните грижи е 2.5 години(в университетската графа има 2, 3 и повече години).Реших да "сложа" второто ми образование тъй като по него ще бъда поне бакалавър(януари се дипломирам), и за него сложих 2 години.Викам си по-добре по-малко за да видя какъв е шанса. Отделно в графа с падащото меню за образование, сложих здравните науки (незнам как е Управление на здравните грижи на френски).Между другото видях, че от същото меню графа акушерки няма, пак сестрите са намазали
Както и да е продължавам напред. Как да разбера дали съм ок за квебекската процедура?
Върти ми се в главата и варианта за обучение там? Намерих в нета една фирма, която се занимава с тези неща, ще звъня, но мисля, че няма да е много евтино, ако те ми движдат нещата. А също и се питам дали ми биха признали бакалавърската степен (тъй като е била толкова кратко време 2.5 години)и там да уча магистратура.Видях, че педагогическите им магистратури не са от най-скъпите специалности?
П.С. ако е нужно искам да помоля админа да премести темата към подфорума Провинция Квебек