Напоследък доста кьорфишеци в Бг. Първо тази ислямизация е пълна глупост май, гледах интервю с ходжата в Сърница по сутрешния блок на БТВ, доста умно се държа и говори, не е озлобен нито афектиран, за 2 години спецследене едно доказателство нямат освен арабски книги и 3000 лв намерени в дома му, няма банкова сметка. Селяните твърдят че Недим Генджев ги пуска тези фишеци, защото всички подкрепят другия мюфтия, не може и те да не са разцепени като всяко нещо в тази държава

.
След него говори едно чиче, за митничарското село, подгонили са сега едни грозни къщички отпреди 15 години за да отвлекат вниманието от сегашните крупни крадци и смаглъри на гориво, които по груби сметки правят 10 пъти повече пари от онези едно време ... Та този челяк, не му чух името, така цинично и хладнокръвно обясняваше кой и какво краде и как като стане главен прокурор ще ги погне, че ми настръхна косата. Аман от заговори и всезнайковци на думи

... Истината е все някъде другаде, вече не искам да я знам даже.
Та и с Алексей Петров, и той ли плашило се оказа? Кой охранява Бойко пак, кога ще е развръзката, дето я чакаме толкова години, кой ще се окаже лошия? По-интересен роман направо не съм чела

...