Обаче де юре, за тия 2 години на парт таим, което ще рече 6 кредита на семестър, при 2 семестъра на година (третия лятото, обикновено няма много курсове, та в сметките не се включва), за 2 години ще си направил 24 кредита или половин мастер, а си платил 15000, сега за да направим мастера цял ще ни трябват още 15000, от там идват и моите 30000kill_u написа:Виж сега мога ли да отговарям за всеки какво пише? Питах колко струва Магистратурата. Той ми каза, че струва CA$ 30 000 за две години. Де факто тя е CA$ 15 000 за две години. Никъде не сме говорили за цената на кравето масло на юпитер или пък за цената на пуканките, не виждам какъв е смисъла да говорим.
Цената в този университет е CA$ 15 000 за две години парт тайм студенти. Ако искаш паси трева през това време или пък живей в Хилтън това не ме интересува. И продължва да не ме интересува, щеше да ме интересува ако бях питал "Колко смятате, че ще ми струва образованието ако магистратурата ми струва CA$ 15 000?". Тогава с удоволствие щях да чуя компетентното ти мнение. Но зададах простия въпрос "Колко струва обазованието в другите университети защото на мен ми искаха толкова?".
Нещо на някаъв непонятен език ли говоря?

Аз те разбирам че понякога виждаме това което ни се иска да видим, но реалноста е друга ...