Какви коли карате
-
Японските коли са добри за втора ръка, но са малко по-скъпи. Приятели си бяха купили една малка мазда за 1500$ . Не помня модела. 1.5 години я караха без проблем. После я продадоха за 1000. Друг прятел имаше Хонда Сивик 97 - икономична без проблем я кара 2 годнини.
Мнение за крайслер- карах Serbring 2007 за няколко седмици кат бях на командирока в УСА-то. Беше рентал , та за здравина не мога да говоря, но адски много безнин галта и много дървена кола.
Мнение за крайслер- карах Serbring 2007 за няколко седмици кат бях на командирока в УСА-то. Беше рентал , та за здравина не мога да говоря, но адски много безнин галта и много дървена кола.
"О, картофът е злочест зад желязната завеса.
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
- ablood
- Обратна връзка:
Както казва брат ми: "Който го е страх от мечки да не ходи в гората." Sebring не е направена за хора с тънки портфейли, търсещи икономичност, а за баровци, искащи лукс и безопасност.dartcherniat написа:Мнение за крайслер- карах Serbring 2007 за няколко седмици кат бях на командирока в УСА-то. Беше рентал , та за здравина не мога да говоря, но адски много безнин галта и много дървена кола.
Sebring и луксablood написа:Както казва брат ми: "Който го е страх от мечки да не ходи в гората." Sebring не е направена за хора с тънки портфейли, търсещи икономичност, а за баровци, искащи лукс и безопасност.dartcherniat написа:Мнение за крайслер- карах Serbring 2007 за няколко седмици кат бях на командирока в УСА-то. Беше рентал , та за здравина не мога да говоря, но адски много безнин галта и много дървена кола.

Крайслер никога не са имали луксозен автомобил,най малкото Себринг е луксозен

- MrGeek
- Путлер Капут
Мда, даже много смешен. Базовия модел на Себринг се продава за $18,000 докато този на Ауди А4 стартира от $41,000. Когато схванеш каква е разликата между двете числа, тогава евентуално ще разбереш смисъла на значението луксозен седан.ablood написа:Много смешен виц:
http://www.chrysler.ca/en/sebring_sedan ... sgodXWqUDQ

Като прочетох това, о, братя и сестри и разбрах кой съм. И веднага запуших пълнените чушки с резенчета праскова вместо с домат. Ако не се получи, ще продам Себринга и ще се върна към скучното съществуване от предкрайслерската ми ераablood написа:Sebring не е направена за хора с тънки портфейли, търсещи икономичност, а за баровци, искащи лукс и безопасност.

Последно промяна от c200 на Нед Сеп 14, 2008 5:12 pm, променено общо 2 пъти.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
c200 написа:Като прочетох това, о, братя и сестри и разбрах кой съм. И веднага запуших пълнените чушки с резенчета праскова вместо с домат. Ако не се получи, ще продам Себринга и ще се върна към скучното съществуване от предкрайслерската ми ераablood написа:Sebring не е направена за хора с тънки портфейли, търсещи икономичност, а за баровци, искащи лукс и безопасност.![]()
![]()
"Баровец" ,а

Ако решиш да я продаваш/тая с лепенката/не женатаc200 написа:Абсолютно!
Моля водачите на МПС-та да четат Sebring LX в комбинация с лепенка BG като BR (баровец).
И жената да не ми се отваря много, щото аз не съм някой с тънък портфейл дето дири само икономията

Чушките ще станат с прасковите,обаче баровец те прави колатаc200 написа:Изчакай час-два. Ако пълнените чушки станат с прасковите, значи съм The Баровец и ще трябва да платиш повече. Хем като го вземаш без жената печелиш и откъм безопасност

-