Какви коли карате

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
dartcherniat

Мнение от dartcherniat »

Японските коли са добри за втора ръка, но са малко по-скъпи. Приятели си бяха купили една малка мазда за 1500$ . Не помня модела. 1.5 години я караха без проблем. После я продадоха за 1000. Друг прятел имаше Хонда Сивик 97 - икономична без проблем я кара 2 годнини.

Мнение за крайслер- карах Serbring 2007 за няколко седмици кат бях на командирока в УСА-то. Беше рентал , та за здравина не мога да говоря, но адски много безнин галта и много дървена кола.
"О, картофът е злочест зад желязната завеса.
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

dartcherniat написа:Мнение за крайслер- карах Serbring 2007 за няколко седмици кат бях на командирока в УСА-то. Беше рентал , та за здравина не мога да говоря, но адски много безнин галта и много дървена кола.
Както казва брат ми: "Който го е страх от мечки да не ходи в гората." Sebring не е направена за хора с тънки портфейли, търсещи икономичност, а за баровци, искащи лукс и безопасност.
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

ablood написа:
dartcherniat написа:Мнение за крайслер- карах Serbring 2007 за няколко седмици кат бях на командирока в УСА-то. Беше рентал , та за здравина не мога да говоря, но адски много безнин галта и много дървена кола.
Както казва брат ми: "Който го е страх от мечки да не ходи в гората." Sebring не е направена за хора с тънки портфейли, търсещи икономичност, а за баровци, искащи лукс и безопасност.
Sebring и лукс :lol: Туй е вица на неделята :lol:
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Много смешен виц:
http://www.chrysler.ca/en/sebring_sedan ... sgodXWqUDQ
или
Изображение
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

:lol: :lol: :lol: Тоя линк кво показва :shock: Крайслер са последния кармейкър дето могат да претендират за производство на луксозни автомобили.Ако не беше Лий Якока през 80те години да ги спаси с "бейсик"автомобил вече щяха да са история :lol: Ако не беше Мерцедес Бенц в началото на 2000 години ,вече щяха да са история :shock: Сега когато Мерцедес не е вече с Крайслер,те са точно на една стъпка да станат история :shock: Ако някой изобщо взема Крайслер на сериозно,то е защото са създателите на "Мини ван" и още се крепят на продажбите на този автомобил :shock: Един автомобил натъпкан с електроника и "гаджетс" изобщо не го прави "луксозен"в очите на купувача на луксозни автомобили.
Крайслер никога не са имали луксозен автомобил,най малкото Себринг е луксозен :lol: :lol:
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

ablood написа:Много смешен виц:
http://www.chrysler.ca/en/sebring_sedan ... sgodXWqUDQ
Мда, даже много смешен. Базовия модел на Себринг се продава за $18,000 докато този на Ауди А4 стартира от $41,000. Когато схванеш каква е разликата между двете числа, тогава евентуално ще разбереш смисъла на значението луксозен седан. :lol:
Аватар
c200

Мнение от c200 »

ablood написа:Sebring не е направена за хора с тънки портфейли, търсещи икономичност, а за баровци, искащи лукс и безопасност.
Като прочетох това, о, братя и сестри и разбрах кой съм. И веднага запуших пълнените чушки с резенчета праскова вместо с домат. Ако не се получи, ще продам Себринга и ще се върна към скучното съществуване от предкрайслерската ми ера :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Последно промяна от c200 на Нед Сеп 14, 2008 5:12 pm, променено общо 2 пъти.
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

c200 написа:
ablood написа:Sebring не е направена за хора с тънки портфейли, търсещи икономичност, а за баровци, искащи лукс и безопасност.
Като прочетох това, о, братя и сестри и разбрах кой съм. И веднага запуших пълнените чушки с резенчета праскова вместо с домат. Ако не се получи, ще продам Себринга и ще се върна към скучното съществуване от предкрайслерската ми ера :rotfl: :rotfl: :rotfl:

"Баровец" ,а :wink: :beer:
Аватар
c200

Мнение от c200 »

Абсолютно!
Моля водачите на МПС-та да четат Sebring LX в комбинация с лепенка BG като BR (баровец).
И жената да не ми се отваря много, щото аз не съм някой с тънък портфейл дето дири само икономията :)
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

c200 написа:Абсолютно!
Моля водачите на МПС-та да четат Sebring LX в комбинация с лепенка BG като BR (баровец).
И жената да не ми се отваря много, щото аз не съм някой с тънък портфейл дето дири само икономията :)
Ако решиш да я продаваш/тая с лепенката/не жената :wink: обади се.Да се изфукам и аз с луксозно возило 8) :lol:
Аватар
c200

Мнение от c200 »

Изчакай час-два. Ако пълнените чушки станат с прасковите, значи съм The Баровец и ще трябва да платиш повече. Хем като го вземаш без жената печелиш и откъм безопасност :beer:
Sunny boy

Мнение от Sunny boy »

c200 написа:Изчакай час-два. Ако пълнените чушки станат с прасковите, значи съм The Баровец и ще трябва да платиш повече. Хем като го вземаш без жената печелиш и откъм безопасност :beer:
Чушките ще станат с прасковите,обаче баровец те прави колата :wink: особенно с лепенката. :lol: Вече си обърка храносмилането с тия праскови,сега не обърквай"приоритетите" :lol: :beer:
dartcherniat

Мнение от dartcherniat »

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Онемях.
"О, картофът е злочест зад желязната завеса.
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

dartcherniat написа::rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Онемях.
Това е само прелюдия към същинската част. Майстор блъди нееднократно е доказвал, че възможностите му да разсмива са далеч по-сериозни. :lol:
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Ох, какви приятели баровци съм имала пък да не знам! :rotfl: :rotfl:
Let it go...
Публикувай отговор