Нещо като омбудсман можеSugarplum написа:...
Като чета горното, излиза че го правиш от филантропияАктивист един вид.Граждански
Та оттам и/дот.орг/

само 50 % отгоре.com написа:да мина да ми дадеш годишна вноска от 1095$ ?
Ако ми дадеш тези пари ще добавя 50% и ще ги даря за по-разумна кауза (примерно за надбавки за нетрудоспособни инвалиди).
Толовете, поне съвременните, не забавят. Съмнявам се да сложат будки от двата края - има си машини за тази работа. От друга страна страна, $2.75 като че ли са малка сума, за да намалят трафика. По-скоро е печатница за пари.aseto написа:Според мен слагането на толове ще забави трафика по мостовете, който и без това е доста натоварен. Ако трябва да вляза в логиката на тези, които се радват за таксите, хората, които ползват мостовете, ще трябва да плащат, но освен това и да ги опъват, да ги кастрират и да ги бият с пръчки по корема. Много е важно на Вуте да му е зле!
да, касичка за пари ще бъде. Таксата за кола е проектирана да бъде oт 60 до 80 цента на преминаване (ако въобще се приеме да се въведат)speedy написа:..
Толовете, поне съвременните, не забавят. Съмнявам се да сложат будки от двата края - има си машини за тази работа. От друга страна страна, $2.75 като че ли са малка сума, за да намалят трафика. По-скоро е печатница за пари.
толовете не забавят трафика. Доказателства ето тук и тук и тук. Сигурно има и още много примери, в които човек не пуска стотинки в касичка. Освен това и сега в пик час скоростта развивана по моста позволява, някой да обикаля около колите и да къса билетчетаaseto написа:Според мен слагането на толове ще забави трафика по мостовете, който и без това е доста натоварен.
хората ползващи мостовете са масово такива, които го правят всеки ден...То и сега ограничението е 50 км в час, а на мостовете в час пик и много по-ниско. Касите спокойно може да са на подстъпите, а не на самите мостове. Изобщо решения бол, със сигурност няма да се налага ние да ги мислим.Varna72 написа:Така си мислиш.Изипаса и транспондера са подходящи за хора които използват редовно и регулярно платените участъци от пътната мрежа.
да караш кола не е право, а привилегия - пише го по правилниците за шофиране.mouse написа:Не разбирам някои хора на тъпи ли се правят или наистина са тъпи. Ако е второто, то им е простено.
Когато имаш едно право, как така с лека ръка казваш майната му на това право, нека да ме цакат.
На това ние нормалните хора му казваме мазохизъм.
Пумпи, само след 4 години повечето коли ще бъдат електрически, така че си прав че ще си от малцината които ще карат бензинови коли след 20-30 години.
определено смятам че близоста ти до облаците при пътуването до Торонто и обратно за продължителен период от време е повлияла на мисленето ти :"))analgin написа:Моето мнение, че когато човек работи не му е проблем да си плаща за това което му се налага да използва
...насочете си енергията към сайтовете в които се предлага работа. ...:idea:
Аз също плащам данъци и с тях месечно подсигурявам "добър" живот на доста "високо квалифицирани" форуми експерти..com написа:определено смятам че близоста ти до облаците при пътуването до Торонто и обратно за продължителен период от време е повлияла на мисленето ти :"))analgin написа:Моето мнение, че когато човек работи не му е проблем да си плаща за това което му се налага да използва
...насочете си енергията към сайтовете в които се предлага работа. ...:idea:
ние живеем в общество, плащаме данъци, които би трябвало да се ползват за заплащане на обществените услуги.
както mouse каза - "мазохизъм" - това е думата, която мога да използвам за характеризиране на твоето мислене по въпроса за допълнителните такси (стана много сложно изречението)
и кое те кара да си мислиш че ние сме без работа, та ни ориентира веднага към сайтове да си търсим работа