ОСВОБОДИХА БЪЛАГРСКИТЕ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ
Добре,а какво трябва да направят Българите дето се върнаха да хленчят ли?
И аз да бях,ако съм невинен щях да викам от щастие ,че съм жив и съм си при роднините и близките.
Не съм казвал,че не е имало болни деца, а че не вярвам нашите медици да имат вина.
Както и да е.......както се случва обикновенно ни ебългарите от всичко правим проблеми,теми и прочее.......аз спирам
И аз да бях,ако съм невинен щях да викам от щастие ,че съм жив и съм си при роднините и близките.
Не съм казвал,че не е имало болни деца, а че не вярвам нашите медици да имат вина.
Както и да е.......както се случва обикновенно ни ебългарите от всичко правим проблеми,теми и прочее.......аз спирам
-
Хората се радват че са се отървали от "либийското правосъдие", а не се радват че децата са болни.dionis написа: Няма какво да си ги представяме, ето едно от тях
http://www.tripolipost.com/includes/new ... kah[1].JPG
Не ми се връзва с тази снимка
http://images.ibox.bg/2007/07/24/29966/430x333.jpg
Малко състрадание поне да бяха показали....
Мисли малко преди да си вадиш изводи.
- estoyanova
- Обратна връзка:
http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/6917021.stmestoyanova написа:Ето за какво говорим:С днешна дата по BBC е излъчена новината,че България продава на Англия бебета за 60 000 EU.
Не съм търсила в нета конкретен линк,защото новината е съвсем нова.
А утре?Утре в какво ще ни накиснат?
-
Хм, става въпрос за циган4ета и в слу4ая май децата ще живеят по-добре в Англия отколкото като просяци по бг улици... вси4ки знаем 4е бг циганки са готови да продадат N-тното си на брой дете за да изкарат някой лев и да играят кю4ек по цял ден в кръ4мите. Докато имат пари иху аху после тихо...Не ги съдя, такава им е културата и манталитетът, разни хора разни идеали...estoyanova написа: България продава на Англия бебета
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
Да това е добър въпрос как то4но са се заразили толкова много (400 не едно не две ) деца ... Първо си мисля 4е е смешно да се говори за липса на хигиена като при4ина...Хигиената във вси4ки болници в Либия пък и в много други страни е такава... Не слу4айно се говори за умишлено заразяване. Любо ти казваш 4е не им е пукало на българките и били с наведени главици...Ами аз да те питам ти като работиш в 4ужда стана (макар и цивилизована) да не те пита някой шеф за нещо, как да направи, какви игли (в твоя слуай компютри) да използва. Ти запо4ваш работа и те обу4ават на условията и апаратурата с която се разполага, да не си писал препоръки за шефа си...Мъл4иш и работиш защото си НОВ, защото си 4УЖДЕНЕЦ и защото ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО 4АКА НА ТЕЗИ ПАРИ. Смешно е да се твърди 4е виждаш ли българките са у4аствали в заговор. Освен по-горе изброените при4ини има и една важна подробност която само хората работили в 4ужбина знаят КОГАТО РАБОТИШ В 4УЖБИНА БИВАШ НАБЛЮДАВАН МНОГО ПОВЕ4Е ОТКОЛКОТО МЕСТНИТЕ...т.е риска да те хванат и да теобвинят е в пъти по-голям а в Либия това грани4и със самоубийство.Lub0 написа:Заразиха се точно защото на никй не му е пукало какво става в болницата и защото всеки си е затварял очите, "наведена главица сабя не я сече", нали знаеш, и после почват оправданията, "ами то така си е било винаги", "ние само работим тука, какво да направим", "от нас нищо не зависи" и т.н.Mark написа: Въпросът е как точно се заразиха тези 400 деца ... Пази боже !
Пак се връщаме на въпроса тогава кой го направи това....ами според мен това е грешка от страна на Либия която не е тайна 4е от много години търгува със кръвна плазма и нещо се е объркало. Някой от немърливост не е проверил партидите или ги е объркал... Този 4овек или група хора със сигурност ве4е не са между живите но и покрай тях трябваше да си отидат и министри и Кадафи. (Бенгази е един от най-опозиционните градове на Кадафи). Такааа само 4е в слу4ая е трябвало някой да опере пешкира и това трябва да са не местни. Оттук нататък нещата са ясни. Изгаря държавата с най-слаба агентура и дипломация... Между другото в мосюлманската преса (не зная то4но коя) се развива много сериозно тезата 4е българските сестри са заразили децата по религиозни при4ини т.е. защото мразят мосюлманите ...

Хайде кажете други тези на КОй зарази тези деца...Може би медицинските работници могат да ни осветлят пове4е като процедури по преливане на кръв, администрация и т.н.
- estoyanova
- Обратна връзка:
Maria29 абсолютно си права за циганските бебета.Моята идея по-скоро беше за това,че всички статии са от сорта на :BULGARIAN BABY TRADE ,за огромно,огромно съжаление името на България се спряга със евтини сензации,които определено ни компроментират като нация.А на мен това хич,ама хич не ми харесва и не вярвам на някой българин да му харесва.Друг е въпросът кой е поръчал този материал и с каква цел.
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Здравейте 
Не знам колко от вас са гледали едни от новите Американски,Британски и други филми снимани отчасти или изцяло в България,но аз съумях без да искам да погледна няколко на брой такива филми.В повечето от тях се дават сцени в София,в някой квартали и се казва,че това е еди си коя част на някоя друга(западнала малка държава).
Общо казано много малко хора от другите държави знаят що е България,какво вирее тук и прочее.А тези които знаят идват и купуват на безценица,прокарват си идейте (Практикер,МосюБриколаж,Метро....) и Българина им работи без пари и без особени права.Не че това не стой така и за Български работодатели.
Та,България не е това,което е била преди много време и сега всеки си прави с нея каквото иска,както иска и за много ние сме като страна от третия свят.А дали наистина не сме?

Не знам колко от вас са гледали едни от новите Американски,Британски и други филми снимани отчасти или изцяло в България,но аз съумях без да искам да погледна няколко на брой такива филми.В повечето от тях се дават сцени в София,в някой квартали и се казва,че това е еди си коя част на някоя друга(западнала малка държава).
Общо казано много малко хора от другите държави знаят що е България,какво вирее тук и прочее.А тези които знаят идват и купуват на безценица,прокарват си идейте (Практикер,МосюБриколаж,Метро....) и Българина им работи без пари и без особени права.Не че това не стой така и за Български работодатели.
Та,България не е това,което е била преди много време и сега всеки си прави с нея каквото иска,както иска и за много ние сме като страна от третия свят.А дали наистина не сме?
Извини ме Естоянова, не съм успяла да проследя идеята ти. Съгласна съм с теб,хубаво е да се пояснява когато се пишат такива гръмки заглавия 4е става въпрос за определена етни4еска група. В западна европа също си имат цигани и ги знаят каква стока са. Друг е въпроса 4е това е тенденциозно...estoyanova написа:Maria29 абсолютно си права за циганските бебета.Моята идея по-скоро беше за това,че всички статии са от сорта на :BULGARIAN BABY TRADE ,за огромно,огромно съжаление името на България се спряга със евтини сензации,които определено ни компроментират като нация.А на мен това хич,ама хич не ми харесва и не вярвам на някой българин да му харесва.Друг е въпросът кой е поръчал този материал и с каква цел.
Подочух аз че хората в Бенгази били против режима и политиката на Кадафи (Триполи) ... може да са решили да понамалят противниците си вътре в страната "Кадафийците" ...Lub0 написа:Айде сега Либия ги заразила нарочно... това е точно толкова безумно твърдение, колкото и твърдението, че ЦРУ платило на сестрите да ги зарази...
варианти много ... истината е една
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
драго и таня аз не съм съгласна с твоето мнение , аз пък познавам доста хора от " другите държави " , които са чували за българия .
дори съм срещала човек , който следеше проявите на локомотив пловдив , ( да ме извиняват феновете , ако нещо бъркам името на отбора) , както и за доста хора повечето български градове са познати . просто работя на место , на което ежедневно срещам десетки хора , сред които голяма част ме питат откъде идва фамилията ми .
така че , както и друг път съм имала възможността да казвам тук , това , какво е самочувствието ви зависи , от вас самите .
дори съм срещала човек , който следеше проявите на локомотив пловдив , ( да ме извиняват феновете , ако нещо бъркам името на отбора) , както и за доста хора повечето български градове са познати . просто работя на место , на което ежедневно срещам десетки хора , сред които голяма част ме питат откъде идва фамилията ми .
така че , както и друг път съм имала възможността да казвам тук , това , какво е самочувствието ви зависи , от вас самите .
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .