Бивш имигрант написа книга

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

anxeli написа: Форумници от рода на МрГийк, БабаПена, Сашо71, БгМонтреал, Хулбой и да не изброявам други преуспели и преучили упадъчни елементи ще бъдат баннати поради лошото им влияние върху младото поколение.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: Anxeli, я си кажи какво са ти направили първите трима, че ги слагаш в една група с бегемона и Хлъц?
"The one thing you cannot trade for your heart's desire is your heart."
Аватар
iliana
Обратна връзка:

Мнение от iliana »

VorGrigorov написа:
anxeli написа: Форумници от рода на МрГийк, БабаПена, Сашо71, БгМонтреал, Хулбой и да не изброявам други преуспели и преучили упадъчни елементи ще бъдат баннати поради лошото им влияние върху младото поколение.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: Anxeli, я си кажи какво са ти направили първите трима, че ги слагаш в една група с бегемона и Хлъц?
Ми имат много дипломи бе вор
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Споменала съм по влиятелните елементи, пишете повече, и вас ще ви спомена, изпуснатите многознайници засега да не се засягат :beer: :D ...
Циганите - на Сатурн !
Аватар
hullboy
Изгонен от форума

Мнение от hullboy »

Kazvam vi az che vsichki iskat da sa na stsenata pod prozektorite no vie ne vjarvate.

Za da stignete obache tam trjbva mnogo tarpenie, i pisane vav foruma s edin i sasti nickname.:)
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Ауууууууууууу, ми сега ...
Аз не знаех че сичко тук се следи и записва -:(
От сега нататак ще внимавам кво говоря и ше се съобразявам за да се хареса на еди кой си -:)
:beer: :beer: :beer:
dr.oh.boli

Мнение от dr.oh.boli »

Марги, Марги ако всички знаехме всичко, защо щяхме да си чешем клавиатурите :D :beer: :beer: :beer:
Аватар
bgmontreal
Обратна връзка:

Мнение от bgmontreal »

hullboy написа:Kazvam vi az che vsichki iskat da sa na stsenata pod prozektorite no vie ne vjarvate.

Za da stignete obache tam trjbva mnogo tarpenie, i pisane vav foruma s edin i sasti nickname.:)
даааа, хълц е примера за писане независимо от съдържанието, а скромния му контрибюшън с други никове явно трябва да се подминат, макар че ника Наблюдател не е за подценяване!
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Натали

Мнение от Натали »

Zadava li ste vaprosa ako Ignat Kanev be6e napisal kniga,a ne se i znae moje i da napi6e,kak ste pi6e v neq,samo hubavi ne6ta,a ne izmi6liotini i opluvane na Ca.Zna4i vseki meri s razli4en ar6in,vinagi ima nedovolni i dovolni,no da se sravnqva Ca s BG e prosto nai malkoto maloumie,tq Bg neka da se opravi,no s tezi mutri i korumpirani politici ne go vqrvam vaobste.Taka 4e tuk ne6tata sa mnogo po normalni i ima badeste za decata ni,a ne takova kakvoto go opisvat nqkoi v foruma,4e sled vreme maimuni 6teli da jiveqt tuk.Za men tezi hora sa ili neuda4nici ili kasogledi.
bateto

Мнение от bateto »

Ох,и ти ли бе душа заради бъдещето на децата си се примирила доживотно да рендосваш нара. :D
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Натали, твойто мнение за Канада го знаеме душа -:)
Само да се надяваме че такова ще остане до края.
dr.oh.boli

Мнение от dr.oh.boli »

Батка, понеже често намесваш едно предприятие от което имам интересни спомени ще направим една асоциация примерно такава...относително света, за човечеството е затвор от който най умната част търси врата да напусне...още само скача като на батут борче и си троши врата от време на време...но това значи ли, че всички търкаме нарове??..не съвсем, има и много щасливи хора та и цели народи...да приемем, че Канада е един затвор?!?!? ..малко не се връзва, защото пазачите гледат кой влиза...та що, за затвор?!?!? по скоро фабрика...трудов лагер или пионерска бригада..по едни твои думи!?! ....да ама не...щото не е задължително да се работи :roll: и това не е...комуна?!?!? ...не не се връзва!!!....кво лие?...ами това е Канада...чувал ли си, за Канада преди 20 години...ей това е то Канада...за мен, каквото ти си чувал преди 20 години, това е днес, за мен....а България...какво е това????ми ако света е затвор...България е наказателното отделение, Батка...карцера на казармата...или най точно е Голак, защото даже и стени да няма и решетки да няма...народа и е ослепен и неможе да избяга никъде и е принуден да живее като на Самуил войниците...та си ослепява и децата щото е и полудял от мъка и болка от духовна слепота8)
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Да, за съжаление българския народ винаги е страдал и се оше страда.
Аватар
Gonzo#1

Мнение от Gonzo#1 »

dr.oh.boli написа:...или най точно е Голак
Гулаг?

m-du dvete ima razlika sigur, ama ne ia znam, vtoroto znam kvo zna4i. du6evnata slepota e nai-golemia zatvor, ta po taz pri4ina, na men li4no ne mi pre4e6e komunizma, moje i 6tot kraia mu hvanah, ama tova, 4e ne mi kontrolirat mislovnia proces mi stiga6e, za da se 4uvstvam svobodna, a , i tate me be6e nau4il da imam kriti4no mislene.....za kvoto i da bilo.
jiojio07

....

Мнение от jiojio07 »

Mnogo mi e interesno horata koito baia vreme ne sa se vra6tali v Balgaria dalgo vreme kato se varnat ot Canada kakva pesen 6te zapeiat!Ne moga da razbera koe vi kara da si mislite 4e v Balgaria ne6tata se opraviat!?? :shock:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Re: ....

Мнение от sasho71 »

jiojio07 написа:Mnogo mi e interesno horata koito baia vreme ne sa se vra6tali v Balgaria dalgo vreme kato se varnat ot Canada kakva pesen 6te zapeiat!Ne moga da razbera koe vi kara da si mislite 4e v Balgaria ne6tata se opraviat!?? :shock:
mi оправят се много ясно, имам поне 5-6 познати програмисти , които в Сф си взимат по 2500 лева заплата, във фармачевтични фирми- по 1500-1700лева заплата... тук наиш кога ще взимат еквивалента на тез пари...
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Заключено