UnHoly написа:pavelyankov написа:
Ябълката преди да замине виждаше много хубави страни на Канада. И че не й е необходим голям град, че не е придирчива откъм работа, и как нещата ще се наредят с времето.
Какво се е случило, че се обърна на 180 градуса, тя да си каже

Е, сега лично от нея научаваш как:
apple написа:...
поне до Шер да се настаня за има няма 3-5 милиона апартаментчето... Пък и
от край време си я харесвам за комшийка

Никаква приемственост, то се вижда отдалече

Но пък може междувременно да и е "пораснала работата" (да се чете "его"-то) и да е вдигнала нивото на изискванията. Какво ще се произнесеш, Цъфнала?

Ми каква приемственост да има бе Нечестиви като дойдох и като видях как нашироко живее БГ емигранта та чак ми се дощя и на мене та затова се оглеждам и аз ...за нещо по-така. Голям град и сега не ща, казах, че Канада не е в същото "благополучие" като преди години, което го виждах на тръгване ама си рекох айде пък да ида да проверя, а и откъде да знам, че канадците не са от най-умните и чистоплътни нации тези неща не се пишат в нета...

Нямат оправдание топла вода като си под наем в апартамент има в изобилие. Виж тия с къщите трябва да се набутват за топлото отделно, па и студеничко е въпреки това та не предразполага честичко към ваната...
А, Мусака пак ли ти? И понеже се доказа на две места /като не оставаш на ни едното/, идваш да се пробваш на третото, та дано ти потръгне най-сетне...Е, а дано! Наистина си се доказал с това, че където и да отидеш все нещо не ти стига или ти идва в повече. Точно пък ти...смешно е!
Айде, да поизляза малко, че е уикенд е все пак и тук не са отрицателни температурите, че примерно да вися цял ден във форума да ви забавлявам безплатно. Отивам да снимам цъфнали афъзки...

тука ги има много!
А, Бистре и кажи на татко ти да издаде книга как става тази работа с 500-те долара и от това ще излезе пачка и аз ще си я купя... Вярвам, че след това ще си оправя рязко положението. Работно заглавие на книгата: "100 начина как да стана богат с 500 долара в джоба - съвети от Ганьо Монреалски!"