Има ли такъв филм тука?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Заключено
Аватар
UnHoly
Напуснал форума

Re: Има ли такъв филм тука?

Мнение от UnHoly »

pavelyankov написа: Ябълката преди да замине виждаше много хубави страни на Канада. И че не й е необходим голям град, че не е придирчива откъм работа, и как нещата ще се наредят с времето.
Какво се е случило, че се обърна на 180 градуса, тя да си каже :)
Е, сега лично от нея научаваш как:
apple написа:...поне до Шер да се настаня за има няма 3-5 милиона апартаментчето... Пък и от край време си я харесвам за комшийка :lol:
Никаква приемственост, то се вижда отдалече :) Но пък може междувременно да и е "пораснала работата" (да се чете "его"-то) и да е вдигнала нивото на изискванията. Какво ще се произнесеш, Цъфнала? :talk:
Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
apple

Мнение от apple »

mufc написа:
apple написа:Аха голям актив дума да няма егати дъртия курник и като гледам тоя "бутик" как е потръгнал направо е позлатил собственика си. ;) А и стоката малко ми прилича на дрехи втора употреба ама може би не довиждам. То не, че тук има съществена разлика - все излязъл от световните модни тенденции парцалак продават... Просто Канада, просто дъ бест!
Муха, в Тороно-то колко струват най-евтините имоти курници: тип изнесен кокошарник с двор и колко струва вътрешния тип клетка за "кокошки носачки" в многоетажна птицеферма, ама от бетонче нещо ако може... Апартамент от талаш съвсем грозна работа! Ама това си е за темата за имотите...
За едни е курник, за другите обаче е възможност многократно да си върнат инвестираното, стига да имаш достатъчно багаж в главата за да вземеш максимума.
Наистина се убеждавам, че много хора не виждат възможностите на Канада.
Мусака, нямам търпение да ме поканиш на гости в новата си канадска къща, кога пристигаш и коя година викаш ще си я напазаруваш със спестените лири от добрата стара Англия? Събра ли за дауна вече? :?: Още един шаран замечтал се в разгара на балонизацията да "забогатява" с ипотечен кредит. И този ще е от видните икономисти явно... ;) Обаче в Нунавут имотите май поддържат по-реалистични цени, що не заминеш за там, нали си от тия дето и климата не ги бърка и искат да няма престъпност еми няма ако не броиш някое и друго изяждане от гладна мечка за убийство с умисъл примерно :lol: Ще си купиш цяло село и ще го рентваш после на новите мераклии като на Бистрето таткото, ама той е продал цял блок-панелка в "Красна поляна" примерно, за да си напазурава у монреалско... така разправят злите езици де, аз съм от друго село не знам... :?:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

apple написа:Ти тая къща даже не можеш на десетки метри от нея да припариш да си я снимаш за спомен та камо ли да я имаш....
А-а-а-а, по-полечка с дезинформацията! Преди 2-3 месеца се "борихме и със саби се колихме" с общината. Въпросната изискваше доказателства за нарушения в правилника, понеже и ние бяхме в такова. Наложи се да направим снимчици на къщата, пардон замъка на съседа, която изглежда по подобен на Павелчовите имоти начин, но има леки заобикалки на правилника в архитектурно отношение. Та, снимахме и никой не ни спря.
Уточнение: Не сме си водили едрогърди манекенки за замазване на положението. ;)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

apple написа: Мусака, нямам търпение да ме поканиш на гости в новата си канадска къща, кога пристигаш и коя година викаш ще си я напазаруваш със спестените лири от добрата стара Англия? Събра ли за дауна вече? :?: Още един шаран замечтал се в разгара на балонизацията да "забогатява" с ипотечен кредит. И този ще е от видните икономисти явно... ;) Обаче в Нунавут имотите май поддържат по-реалистични цени, що не заминеш за там, нали си от тия дето и климата не ги бърка и искат да няма престъпност еми няма ако не броиш някое и друго изяждане от гладна мечка за убийство с умисъл примерно :lol:
Бъди сигурна, че като се установя в Канада ще попадна в твоята любима графа "Частен случай"
Както казах по назад в тази тема... Просто не всички стават за тази работа...
Аз вече съм се доказал на две места и не съм откривател на Америката като теб
Установяването на север също си има своите предимства.
Последно промяна от mufc на Съб Мар 10, 2012 6:48 pm, променено общо 1 път.
Manchester United Football Club
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

apple написа: Ще си купиш цяло село и ще го рентваш после на новите мераклии като на Бистрето таткото, ама той е продал цял блок-панелка в "Красна поляна" примерно, за да си напазурава у монреалско... така разправят злите езици де, аз съм от друго село не знам... :?:
На Бистрето таткото,Моме, е дошъл само с 500 $ в джобето, ама е достатъчно находчив и кадърен за да се развие както трябва, а не да мрънка по Форуми. ;) Колкото до другото забелезАхме вече, че твоят език е зъл. С нещо друго да ни почерпиш? Мисля, беше разпуснала темата или на теб никой няма право да ти казва къде и кога да пишеш? Така ли беше, или? :lol:
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Их бреее,големи ,голеемии :rock:
Муфц,сега не разбрах,идваш в Канада и взимаш веднага на заем от банките срещу лихва, и почваш бизнес 8)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

myhata II написа:Их бреее,големи ,голеемии :rock:
Муфц,сега не разбрах,идваш в Канада и взимаш веднага на заем от банките срещу лихва, и почваш бизнес 8)
Това е лесен и добре утъпкан начин, но има и други Муха
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Вече почвам да си мисля че не си стъпвал в С.Америка
Муфц за мен разговора приключи :rofl: :rofl: :rofl:
От сърце ти стискам палци :y:
Стефан Цанев
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

Bistra написа:
apple написа: Ще си купиш цяло село и ще го рентваш после на новите мераклии като на Бистрето таткото, ама той е продал цял блок-панелка в "Красна поляна" примерно, за да си напазурава у монреалско... така разправят злите езици де, аз съм от друго село не знам... :?:
На Бистрето таткото,Моме, е дошъл само с 500 $ в джобето, ама е достатъчно находчив и кадърен за да се развие както трябва, а не да мрънка по Форуми. ;) Колкото до другото забелезАхме вече, че твоят език е зъл. С нещо друго да ни почерпиш? Мисля, беше разпуснала темата или на теб никой няма право да ти казва къде и кога да пишеш? Така ли беше, или? :lol:
Бистра,
баща ти също отдавна е попаднал във все по нарастващия списък "Частен случай" ;)
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

myhata II написа:Вече почвам да си мисля че не си стъпвал в С.Америка
Муфц за мен разговора приключи :rofl: :rofl: :rofl:
От сърце ти стискам палци :y:
Знам че гроздето ти е високо и кисело Муха
Успех и на теб
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Монитора ти ЛСД ли е ?
Смяташ ли да го носиш с теб на идване ? 8)
Стефан Цанев
Аватар
roumensp

Мнение от roumensp »

apple написа:Още един шаран замечтал се в разгара на балонизацията да "забогатява" с ипотечен кредит.
Ако нямаш нищо против, ипотечните кредити са с една от най-ниските възможни лихви. Когато притежаваш приличен процент от къщата, можеш да вземеш друг кредит в/у текущата пазарна цена на тоя процент собственост на максимално ниска лихва (bank's prime), някой го наричат 2-ри мортгидж, защото е backup-вано с mortgage, но по същество е line of credit. Това е начин да вземеш пари на кредит с максимално ниска лихва. Ако искаш ги инвестираш и "забогатяваш". Това е един от по-примитивните начини да правиш пари с чужди пари. ;) Така че си "права", наистина това е един от начините.
apple

Мнение от apple »

UnHoly написа:
pavelyankov написа: Ябълката преди да замине виждаше много хубави страни на Канада. И че не й е необходим голям град, че не е придирчива откъм работа, и как нещата ще се наредят с времето.
Какво се е случило, че се обърна на 180 градуса, тя да си каже :)
Е, сега лично от нея научаваш как:
apple написа:...поне до Шер да се настаня за има няма 3-5 милиона апартаментчето... Пък и от край време си я харесвам за комшийка :lol:
Никаква приемственост, то се вижда отдалече :) Но пък може междувременно да и е "пораснала работата" (да се чете "его"-то) и да е вдигнала нивото на изискванията. Какво ще се произнесеш, Цъфнала? :talk:
Ми каква приемственост да има бе Нечестиви като дойдох и като видях как нашироко живее БГ емигранта та чак ми се дощя и на мене та затова се оглеждам и аз ...за нещо по-така. Голям град и сега не ща, казах, че Канада не е в същото "благополучие" като преди години, което го виждах на тръгване ама си рекох айде пък да ида да проверя, а и откъде да знам, че канадците не са от най-умните и чистоплътни нации тези неща не се пишат в нета... ;) Нямат оправдание топла вода като си под наем в апартамент има в изобилие. Виж тия с къщите трябва да се набутват за топлото отделно, па и студеничко е въпреки това та не предразполага честичко към ваната...

А, Мусака пак ли ти? И понеже се доказа на две места /като не оставаш на ни едното/, идваш да се пробваш на третото, та дано ти потръгне най-сетне...Е, а дано! Наистина си се доказал с това, че където и да отидеш все нещо не ти стига или ти идва в повече. Точно пък ти...смешно е!
Айде, да поизляза малко, че е уикенд е все пак и тук не са отрицателни температурите, че примерно да вися цял ден във форума да ви забавлявам безплатно. Отивам да снимам цъфнали афъзки... :lol: тука ги има много!
А, Бистре и кажи на татко ти да издаде книга как става тази работа с 500-те долара и от това ще излезе пачка и аз ще си я купя... Вярвам, че след това ще си оправя рязко положението. Работно заглавие на книгата: "100 начина как да стана богат с 500 долара в джоба - съвети от Ганьо Монреалски!"
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Румба,на теб ли да го казвам сега,я попрочети последните 10 поста внимателно :D
Стефан Цанев
Аватар
mufc

Мнение от mufc »

apple написа: А, Мусака пак ли ти? И понеже се доказа на две места /като не оставаш на ни едното/, идваш да се пробваш на третото, та дано ти потръгне най-сетне...Е, а дано! Наистина си се доказал с това, че където и да отидеш все нещо не ти стига или ти идва в повече. Точно пък ти...смешно е!
Ще ти се да съм се провалил на двете места нали :rofl:
Заключено