Мухахахахаха, това ли наричате "Цивилизацията" бе батка? Ние на село какво да кажем тогава? Между другото аз отдава вече забравих какво е това дупка, а иначе гумите на колата ми са с размер P215/45R18, а клиърънса ми е само 140 мм. и на теб като профешънъл трък драйвър трябва да ти е ясно как се усещат дупките с подобна екипировка. То тва голям зор било в тая "цивилизация" бе.bateto написа:Драго в интерес на истината тук много дупки няма ,ситуацията е още по трагична.в Бг може да има дупки но пътната настилка е добра и шоф. ги избягват.тук просто е трагично положението,асфалта е неравен като макадам и няма на къде да бягаш искаш не искаш караш и си трошиш колата и пломбите по зъбите .аз лично смених преди месец предни амортисьори и щанги на сравнително новата си кола с/у 500 долара.просто си блокираха ,не са пригодени за полупостинна местност.
най големият проблем тук ,е че всичко се върши през куп за грош както го описа и Илиана.в бг.може и да има дупки ,но когато ги запълват го правят качественно,тук качество няма ,всичко е набързо набързо да издържи седмица -две.то и заради това са им в такова окаяно състояние пътищата.

Иначе по въпроса за качественото запълване на дупките в България прилагам следния пресен снимков материал от една централна Пловдивска улица: