Ако те ядоса много, просто го/я благослови с: "Ан кюле" :idea:em написа:разбирасе че ще ви пиша как е минало интервюто.
Днес даже се разходих да видя каде е тоя "Асен Златаров"11. На 28 сме на линия и после ще коментираме , да не би "Мосюто" да ни гледа саира.))
28 септем. съм на интервю а незная френски
-
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
-
KolioBalkanski, не зная как ще прозвучи, но мисля, че няма да е лошо да пуснем една такава тема в "Разни", или ти като модератор да я постнеш в новия форум "Junk" защото аз нямам такива права. Винаги може да се научи някоя нова и звучна :idea:KolioBalkanski написа:sia ia vtasahme
mai shte triabva da ste na samoobslujvane za frenskite psuvni

- ndimitrov73
Tova mnogo mi haresayvs: Съб Сеп 25, 2004 11:27 am
Заглавие: Интервюто!
Ако е писал 3-4 очакват от него само елементарни познания (колкото да поздрави, да се представи или да каже някоя дата)

Mdaa, bih ti preporachal da ponauchish malko standartni vaprosi i otgovori za interview naizust, moje i da ti pomogne tova. Vij statiite na glavnata stranica na foruma. Opa, pone pri men ne se otvaryat nikakvi statii, dano problemat da e samo pri men. :idea:
La Rue, te kvebekskite psuvni ne sa nishto osobeno. Religiozni termini razni. Vsichko kakvoto ima v edna katolicheska crkva go polzvat kato termini za rugaene obshto vzeto- chashata za prichastie, samiyat hlyab za prichastie (nafora deto mu vikat v bg), dori imeto na Hristos, moyat adash go polzvat za rugaene, tyahnata mayka kvebekska.
Ama, ayde kato pusnete nyakoya tema v Junk shte vidim koy kakvo znae. 
La Rue, te kvebekskite psuvni ne sa nishto osobeno. Religiozni termini razni. Vsichko kakvoto ima v edna katolicheska crkva go polzvat kato termini za rugaene obshto vzeto- chashata za prichastie, samiyat hlyab za prichastie (nafora deto mu vikat v bg), dori imeto na Hristos, moyat adash go polzvat za rugaene, tyahnata mayka kvebekska.

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

- yaiuat
- Обратна връзка:
ndimitrov73, защо толкова малко. Какви са ти другите данни?ndimitrov73 написа:Tova mnogo mi haresayvs: Съб Сеп 25, 2004 11:27 am
Ако е писал 3-4 очакват от него само елементарни познания (колкото да поздрави, да се представи или да каже някоя дата)Mnogo mi e interesno kakvo 6te pravim sys syprugata mi kogato tia e vode6tia kandidat, a i dvamata sme pisali 3-4
![]()
![]()
- yaiuat
- Обратна връзка:
ndimitrov73, защо толкова малко. Какви са ти другите данни?ndimitrov73 написа:Tova mnogo mi haresayvs: Съб Сеп 25, 2004 11:27 am
Ако е писал 3-4 очакват от него само елементарни познания (колкото да поздрави, да се представи или да каже някоя дата)Mnogo mi e interesno kakvo 6te pravim sys syprugata mi kogato tia e vode6tia kandidat, a i dvamata sme pisali 3-4
![]()
![]()
- ndimitrov73
:-)
yaiuat napisa:
Spored men vsi4ko e kysmet (kato studenski izpid), no trqbva i da si podgotven malko ot malko .
Kysmet na vsi4ki
Ami kakvo da Vi kaja s syprugata mi imame po dve magistyrski stepeni enjenerni i ikomomika injenernite sa ot tyrsinite profesii. I vyzrasta ni e za max. to4ki.ndimitrov73, защо толкова малко. Какви са ти другите данни?
Spored men vsi4ko e kysmet (kato studenski izpid), no trqbva i da si podgotven malko ot malko .

Kysmet na vsi4ki
-
Re: :-)
ndimitrov73, това е много добре, но при ниво 3-4 на френски, ще ви заболят ръцете от приказки. Как сте с английския?
Успех!!!!!!
Успех!!!!!!

Male Canuck kakvi a tia prikazkiCanuck написа:...........dori imeto na Hristos, moyat adash go polzvat za rugaene, tyahnata mayka kvebekska.Ama, ayde kato pusnete nyakoya tema v Junk shte vidim koy kakvo znae.

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Здравейте всички!
обещах ви новини след интервюто и бързам да ви пиша
с една дума - ДАДОХА НИ сертификати.
интервюиращия /въобще неможах да му схвана името/ беше много готин.Явно човека е до;ъл да пуска хората.
Всичко мина за 30 мин. заедно с разпечатването на сертификатите /принтера е доста бавен/.
Основно питаха жена ми като водеща , пък и тя беше представила куп документи.Разглежда си човека оригиналните документи говори си нещо там с преводачката и то времето си върви.
въпроси
защо искате да емигрирате ?
защо точно в Квебек?
какво сте работили в БГ и в момента какво работите?
какво знаете за Квебек /не за канада изобщо а квебек/?
как смятате - дали ще си намерите работа и какво мислите ако тя не е по специалноста ви и е различна от тази в БГ?
пита дали сме разглеждали сайта за емиграция в квебек и защо не сме прочели за социлната политика и други дрън друн?
въпроси към мен /писал сам 1 ниво френски и 3 английски/
знаете ли френски- No
знаете ли малко френски- No
знаете ли английски- Little
при което ми зададе въпрос ккво работя в момента
отговорих криво ляво на английски
зададе ми още един два въпроса чрез преводач
аз отговорих на български
на въпроса защо не си учил френски неможах да отговоря - какво пък имам право и да мълча
последното което поиска беше банкова референция и провери от коя дата е - беше съвсем пресна
попита ни киолко смчтаме да носим минимум пари с нас не знам какво му казахме но той написа 5000, защото сме щели да имаме още разходи
и започна едно разясняване и с помоща на преводачката каква е процедурата нататък, малко рекламни и помощни материали за квебек
и толкова
преводачката също беше добре настроена и мисля че не би навредила на никого умишлено
това е
надявам се да съм бил полезан
пък оттук нататук ще трябва да мисля много - примерно каде точно да кацна..... че с тоя френски.....
обещах ви новини след интервюто и бързам да ви пиша
с една дума - ДАДОХА НИ сертификати.
интервюиращия /въобще неможах да му схвана името/ беше много готин.Явно човека е до;ъл да пуска хората.
Всичко мина за 30 мин. заедно с разпечатването на сертификатите /принтера е доста бавен/.
Основно питаха жена ми като водеща , пък и тя беше представила куп документи.Разглежда си човека оригиналните документи говори си нещо там с преводачката и то времето си върви.
въпроси
защо искате да емигрирате ?
защо точно в Квебек?
какво сте работили в БГ и в момента какво работите?
какво знаете за Квебек /не за канада изобщо а квебек/?
как смятате - дали ще си намерите работа и какво мислите ако тя не е по специалноста ви и е различна от тази в БГ?
пита дали сме разглеждали сайта за емиграция в квебек и защо не сме прочели за социлната политика и други дрън друн?
въпроси към мен /писал сам 1 ниво френски и 3 английски/
знаете ли френски- No
знаете ли малко френски- No
знаете ли английски- Little
при което ми зададе въпрос ккво работя в момента
отговорих криво ляво на английски
зададе ми още един два въпроса чрез преводач
аз отговорих на български
на въпроса защо не си учил френски неможах да отговоря - какво пък имам право и да мълча
последното което поиска беше банкова референция и провери от коя дата е - беше съвсем пресна
попита ни киолко смчтаме да носим минимум пари с нас не знам какво му казахме но той написа 5000, защото сме щели да имаме още разходи
и започна едно разясняване и с помоща на преводачката каква е процедурата нататък, малко рекламни и помощни материали за квебек
и толкова
преводачката също беше добре настроена и мисля че не би навредила на никого умишлено
това е
надявам се да съм бил полезан
пък оттук нататук ще трябва да мисля много - примерно каде точно да кацна..... че с тоя френски.....