Нито държавата, нито съответния гурбетчия са "опрели" до 35 лева на месец. Но трябва да има ред.Mielle написа:pumpy Т.е искаш да кажеш,че държавата опря до смешните 35 лв на дете,ако майката и бащата работят някъде в чужбина,а то се гледа от бабата,чичото и т.н.
Същевременно за ромското население помощите се увеличават.те и ток не плащат и живеят на гърба ни от години!
Или може би,че родителите му имат право да сключат договор в чужбина с работодател за 183 дни?
Не съм съгласна!
И меджу другото, противопоставянето на една социална група на груга не решава проблема, а създава емоции, които по никакъв начин не помагат, а просто по "булгарски" го изместват към една друга плоскост, в която аз откзвам да коментирам.
Отговора на мърдолящините в България не е "те такива има и в Канада" , защото по този начин онези в България по никакъв начин не се променят. Отговора на мърдолящините в България е да се оправят там където съществуват. Аз лично смятам, че хора, които не живеят в страната повече от половин година не би трябвало да бъдат подпомагани от същата тази страна. Няма как да "смучеш" без да "снасяш", просто защото няма от къде да дойде и НИКОЙ не ни е длъжен в този живот....