Канадското обслужване - има още какво да се желае
Re: Канадското обслужване - има още какво да се желае
Касиопея, каква беше целта на постинга?
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
Ами бели кахъри и се струват нашите на Касиопея и иска да дойде да види как е. Смешно е написано наистина
, и мен са ме плашили продавачки, има някои страшно тъпи парчета
. Но не ми се струва самоирония, по скоро самосъжаление с драматичен уклон
.
Тук си има своите проблеми също, 5-6 месеца зима, през която новодошлите жени са затворени предимно в бетонни комплекси с децата, защото местата в детските градини са скъпи и недостатъчни, езикова бариера, липса на семейство и приятели, трудна реализация ...
Но продавачките са учтиви и усмихнати
. Само пари да имаш.
Българските също имат управия. Просто са свикнали на подобно отношение от клиента, диващина някаква е навсякъде
. Мен всички ме заобичват веднага за трите седмици годишно
. Но като видя как сестра ми и майка ми подхождат понякога към щанда, като че ли си слагат шлема и ризницата, ментално си бият два шамара да се стегнат и пристъпват напред
, си спомням как и аз съм имала такива моменти едно време ...

Тук си има своите проблеми също, 5-6 месеца зима, през която новодошлите жени са затворени предимно в бетонни комплекси с децата, защото местата в детските градини са скъпи и недостатъчни, езикова бариера, липса на семейство и приятели, трудна реализация ...
Но продавачките са учтиви и усмихнати

Българските също имат управия. Просто са свикнали на подобно отношение от клиента, диващина някаква е навсякъде

Циганите - на Сатурн !
Идеята на предишното ми изказване не е била да обидя никого, повярвайте ми. Просто в много близък интервал от време се сблъсках със статията, която споделих тук и темата във форума, а съпоставката м/у тях дойде съвсем естествено.
Далеч съм от мисълта, че стъпвайки на канадска земя ще попадна в утопията, съществуваща само в сънищата ми. Знам, че ви е трудно, че ви е мъчно и че сигурно понякога се съмнявате дали сте взели правилното решение и въпреки това продължавам да се стремя, към това, което вие вече сте постигнали.
Исках да ви развеселя. Аз самата се смях от сърце и ми се прииска да го споделя с вас.
Далеч съм от мисълта, че стъпвайки на канадска земя ще попадна в утопията, съществуваща само в сънищата ми. Знам, че ви е трудно, че ви е мъчно и че сигурно понякога се съмнявате дали сте взели правилното решение и въпреки това продължавам да се стремя, към това, което вие вече сте постигнали.
Исках да ви развеселя. Аз самата се смях от сърце и ми се прииска да го споделя с вас.
http://www.youtube.com/watch?v=bdoZEmiNXJY" onclick="window.open(this.href);return false;
Не си обидила никого.Всеки се е сблъсквал с Продавачката 

http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
Има и отзифчиви понякога. По-миналата година една такава в един мол в Пловдив обърна с готовност всичката налична стока да ми намери каквото ми трябваше. Не бях обиден и нахокан.azzura написа:Не си обидила никого.Всеки се е сблъсквал с Продавачката

А тукашните са учтиви и приветливи, щото си пазят мястото и така са инструктирани. Ама днеска една касиерка много ми досаждаше да си изкарам от тяхната кредитна карта, в един магазин със сини колички. След 15-минутно уговаряне, накрая ми каза: Е, добре, няма да ви оказвам натиск... Нова емигрантка явно беше, взела присърце новото отношение...

Embrace your climate change!
Джордж, това, че е говорила с теб 15 минути, ме кара да мисля, че си проявил интерес кьм продукта или касиерката по скоро.
Аз ако не сьм на кеф, никой не може да говори с мен и пет секунди та ако ще и хоро да ми играе.
Аз ако не сьм на кеф, никой не може да говори с мен и пет секунди та ако ще и хоро да ми играе.
Call center на AIR Canada са някакъв ужас. Определено имат нужда от подобряване на обслужването. 10 мин. чакаш да се свържеш с агент, тамън задремеш на телефона и забравиш за какво звъниш въобще и те залива една вълна от думи, след това следва 20 мин. борба с компютъра отстрана на агентката, през цялото време на заден фон се чуваше кудкудякането на останалите агентки. Не знам вицове ли си разправяха, но тая с която говорих се подхилкваше на някой друг коментар.
Ако трябва да бъда честна втория път попаднах на мъж и той беше коректен и бърз в отговорите.
Call center на lufthansa са много бързи, почти веднага отговарят на телефона , не знам дали са в Канада.

Call center на lufthansa са много бързи, почти веднага отговарят на телефона , не знам дали са в Канада.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Индия
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- Californian
Мисля, на теб ти е мястото някъде по на юг!anxeli написа:Ами бели кахъри и се струват нашите на Касиопея и иска да дойде да види как е. Смешно е написано наистина, и мен са ме плашили продавачки, има някои страшно тъпи парчета
. Но не ми се струва самоирония, по скоро самосъжаление с драматичен уклон
.
Но продавачките са учтиви и усмихнати. Само пари да имаш.
Българските също имат управия. Просто са свикнали на подобно отношение от клиента, диващина някаква е навсякъде. Мен всички ме заобичват веднага за трите седмици годишно
. Но като видя как сестра ми и майка ми подхождат понякога към щанда, като че ли си слагат шлема и ризницата, ментално си бият два шамара да се стегнат и пристъпват напред
, си спомням как и аз съм имала такива моменти едно време ...

- Californian
Касиопея написа:Здравейте, мили хора!
Просто нямам търпение и моето семейство да се сблъска с подобни "проблеми"!
На пръв поглед нормални и все пак толкова далечни за нас - все още живеещите в България.
Предлагам на вашето внимание нещо, което да ви напомни, как би могло да е!
Торбичка?! Кредитна карта?! Мило отношение?! Качествено обслужване?! Моля ви))))))))))
Просто прочетете това!
http://www.vchera.bg/diagnoza-prodavach ... omment-772"
Самоиронията ще ни спаси! Само тя ни остана......
Ти да ти кажа честно, с риск много хора да не са съгласни, и това дето ще го напиша си е само моето и лично мнение без да имам претенции да е така -
Канадските продавачки и обслужване не е кой знае колко розово, то това важи и за северните щати бай дъ уей.
Ако искаш щастливи, усмихнати и весели хора - на юг, слънцето прави хората щастливи.......