htris написа:Моля не намесвай траките тук,траки и автохтонно население нямат нищо общо .Ако някой се опитва да ги направи такива значи те приравнява с индианците,които не са прародителите на сегашното население.А траките са твоите родители,ако ти харесва да си индианец моля продължавай.За да не си чешем езиците с празни нападки,в които няма нищо конструктивно може да се осветлите тука зрящи:
http://www.igenea.com/
Гледайте да не се ослепите.
Боже каква тъпота! пък даже и се пъне да отговаря. Повтарям и после няма повече да осветлявам подобно умопобъркано бращолевение. Автохтонно население е исторически и демографски термин, който обозначава кои са първозаселниците (първите жители) на коя да е територия по света. Използва се в научно-популярната литература от векове

Траките са толкова автохтонни в югоизточните части на Балканския полуостров, колкото и индианците на Северно-американския континент, толкова колкото и саксите и франките в Германия или елините в Гърция.
Остава сега да ни кажеш кое е автохтонното население на Балканския полуостров, преди да го заселят славяните

Аз просто съм потресена, че съществува възрастен човек, българин, който счита, че траките могат да са му прародители

Също така ги превъзнася до небесата, в момент когато се вихри небивала националистична кампания за пра-пра-пра-стария произход на пра-пра-пра-българите - как са открили света и всички чудеса в него преди всички други. Да не говорим, че изобщо се възвеличава тракийския род като нещо свише нямащо място за сравнение с индианските народи

Сигурна съм, че htris го е обидила някоя индианка
Едно е сигурно, на никой съвременен българин родителите му не са от тракийски произход.
htris написа:Съжалявам,повече не искам да обяснявам,дадох ви репери останалото е ваша работа.Търсете,търсете,само така стават всички неща с много труд.
Ира правилният въпрос е не как си позволявам да коментирам,а как си позволявам да познавам,съгласни ли сме с това?
Какво ни даде
Ира, това е дядо Господ превъплатил е в htris и той може да си позволи да познава същината на нещата без дори да се е докоснал или да ги е зърнал, панимаеш
За тези, които не искат да си направят труда да отворят линка на htris - става дума за един от милионите сайтове за генеологични проучвания. Нито е най-популярния, нито има нещо общо с траките
htris, не е нужен много труд, труд и пак труд, ако имаш малко акъл