Получено писмо от ВИЕНА три месеца след АКЮЗЕ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
demococcus

Re: Получено писмо от ВИЕНА три месеца след АКЮЗЕ

Мнение от demococcus »

Ааа, Марина, не съм го написал аз!

Иначе ми е трудно да дам идея. Явно е за предпочитане, но не е задължително да е Тефак, ТЦФК или ДЕЛФ.

И е доста интересно, наистина, това че искат различни неща за доказване на езика. Но както много пъти е писано тук - всеки кандидат си е с късмета си.
Аватар
bttm

Мнение от bttm »

MarinaNik написа:
demococcus написа:сигурна ли си, че за мъжът ти искат документ за преминат курс от одобрена институция. При нас за втория кандидат изречението е формулирано, че искат какъвто и да е документ за преминат курс по френски или сертификат от изпит за определяне на ниво, в скоби по възможност преминат сертифициран тест
пиша цитата на френски:

tout justificatif original de cours de fransais suivi ou de niveau de fransais atteint (de preference test standartise).

и така някакви догадки какво точно да им пратим за втория кандидат?
аз го превеждам така: някакъв сертификат от преминат курс по френски език, или документ за ниво на владеене на езика (по възможност от стандартизиран тест)
Последно промяна от bttm на Нед Яну 31, 2010 1:10 am, променено общо 1 път.
02-10-2009 г.Документи до Виена
17-09-2010 г.ВИЗИ
Аватар
MarinaNik

Мнение от MarinaNik »

bttm, то и ние си мислехме за схема да купим за него ниво за френския, но я си помисли, ако канадците решат да звъннат по телефона (а в Русе има такава практика с други кандидати) и решихме да си учи и да се явина изпит, пък каквото сабя покаже

demococcus, извинявай, не знам как се е объркал цитата на bttm и е станал твой :?:
... САЩ или Канада? :(
Решено е - USA, идвамееее!

Летим на 17 март 2011
Las Vegas, пази се!!!
:)
НАПРАВИХМЕ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР! Тук все повече ни харесва!!!
http://www.youtube.com/watch?v=YqlQS5CC" onclick="window.open(this.href);return false; ... r_embedded
DAWN

Мнение от DAWN »

Здравейте!Днес получих e-mail, че са ми пратили писмо с искани допълнително документи още на 13.11.2009.Аз ги допредих ,че нямам информация за това.Искат ми същите документи посочени по-горе, но и банкова референция.
Също така и документ за TCFQ.Имам срок да представя документите от 3 до 6 месеца, но незнам от кага започва да тече щом чак сега разбирам за това и те го знаят.Май си е за моя сметка.Успех на всички!
Аватар
MarinaNik

Мнение от MarinaNik »

я, банкова референция :o
вие каква сума сте заявили в договора за финансова независимост? да не би да сте се "изхврълили" с голяма сума? или пък в трудовите ви книжки пише минималните заплати?
странно, засега сте първите (от доста време насам), на които искат банкова референция :^)
... САЩ или Канада? :(
Решено е - USA, идвамееее!

Летим на 17 март 2011
Las Vegas, пази се!!!
:)
НАПРАВИХМЕ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР! Тук все повече ни харесва!!!
http://www.youtube.com/watch?v=YqlQS5CC" onclick="window.open(this.href);return false; ... r_embedded
DAWN

Мнение от DAWN »

Сумата е за тричленно семейство.И аз се изненадах, но това не е проблем.Този TCFQ ме притеснява.
Karadjova

Мнение от Karadjova »

Здравейте, ето че и моите три месеца след подаването на док. минаха. И днес получих писмо с искане на документ-липсващ.
"Votre livret d/ assurence sociale depuis 2005"
Аз съм запо1нала работа 2005.До тогава съм учила.
Моля за помощ, това от НОИ ли трябва да е или,,?!! :?:
Благодаря ви предварително. И колегите от Плд да пишат :)
Аватар
demococcus

Мнение от demococcus »

Karadjova, отговорил съм ти в другата тема, в която си попитала същото нещо. Ии... може би е излишно да повтаряш въпроса в няколко теми - така или иначе едни и същи хора ги четем ;) :y:
Karadjova

Мнение от Karadjova »

Demococcus, извинявам се за повторението,Няма да се случва повече, ама вълнението е голямо и емоциите,знаеш как е !.
Публикувай отговор