Получено писмо от ВИЕНА три месеца след АКЮЗЕ

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
demococcus

Re: Получено писмо от ВИЕНА три месеца след АКЮЗЕ

Мнение от demococcus »

Ааа, Марина, не съм го написал аз!

Иначе ми е трудно да дам идея. Явно е за предпочитане, но не е задължително да е Тефак, ТЦФК или ДЕЛФ.

И е доста интересно, наистина, това че искат различни неща за доказване на езика. Но както много пъти е писано тук - всеки кандидат си е с късмета си.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
bttm

Мнение от bttm »

MarinaNik написа:
demococcus написа:сигурна ли си, че за мъжът ти искат документ за преминат курс от одобрена институция. При нас за втория кандидат изречението е формулирано, че искат какъвто и да е документ за преминат курс по френски или сертификат от изпит за определяне на ниво, в скоби по възможност преминат сертифициран тест
пиша цитата на френски:

tout justificatif original de cours de fransais suivi ou de niveau de fransais atteint (de preference test standartise).

и така някакви догадки какво точно да им пратим за втория кандидат?
аз го превеждам така: някакъв сертификат от преминат курс по френски език, или документ за ниво на владеене на езика (по възможност от стандартизиран тест)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Последно промяна от bttm на Нед Яну 31, 2010 1:10 am, променено общо 1 път.
02-10-2009 г.Документи до Виена
17-09-2010 г.ВИЗИ
Аватар
MarinaNik

Мнение от MarinaNik »

bttm, то и ние си мислехме за схема да купим за него ниво за френския, но я си помисли, ако канадците решат да звъннат по телефона (а в Русе има такава практика с други кандидати) и решихме да си учи и да се явина изпит, пък каквото сабя покаже

demococcus, извинявай, не знам как се е объркал цитата на bttm и е станал твой :?:

POSTREACT(ions) SUMMARY

... САЩ или Канада? :(
Решено е - USA, идвамееее!

Летим на 17 март 2011
Las Vegas, пази се!!!
:)
НАПРАВИХМЕ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР! Тук все повече ни харесва!!!
http://www.youtube.com/watch?v=YqlQS5CC" onclick="window.open(this.href);return false; ... r_embedded
DAWN

Мнение от DAWN »

Здравейте!Днес получих e-mail, че са ми пратили писмо с искани допълнително документи още на 13.11.2009.Аз ги допредих ,че нямам информация за това.Искат ми същите документи посочени по-горе, но и банкова референция.
Също така и документ за TCFQ.Имам срок да представя документите от 3 до 6 месеца, но незнам от кага започва да тече щом чак сега разбирам за това и те го знаят.Май си е за моя сметка.Успех на всички!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
MarinaNik

Мнение от MarinaNik »

я, банкова референция :o
вие каква сума сте заявили в договора за финансова независимост? да не би да сте се "изхврълили" с голяма сума? или пък в трудовите ви книжки пише минималните заплати?
странно, засега сте първите (от доста време насам), на които искат банкова референция :^)

POSTREACT(ions) SUMMARY

... САЩ или Канада? :(
Решено е - USA, идвамееее!

Летим на 17 март 2011
Las Vegas, пази се!!!
:)
НАПРАВИХМЕ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР! Тук все повече ни харесва!!!
http://www.youtube.com/watch?v=YqlQS5CC" onclick="window.open(this.href);return false; ... r_embedded
DAWN

Мнение от DAWN »

Сумата е за тричленно семейство.И аз се изненадах, но това не е проблем.Този TCFQ ме притеснява.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Karadjova

Мнение от Karadjova »

Здравейте, ето че и моите три месеца след подаването на док. минаха. И днес получих писмо с искане на документ-липсващ.
"Votre livret d/ assurence sociale depuis 2005"
Аз съм запо1нала работа 2005.До тогава съм учила.
Моля за помощ, това от НОИ ли трябва да е или,,?!! :?:
Благодаря ви предварително. И колегите от Плд да пишат :)

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
demococcus

Мнение от demococcus »

Karadjova, отговорил съм ти в другата тема, в която си попитала същото нещо. Ии... може би е излишно да повтаряш въпроса в няколко теми - така или иначе едни и същи хора ги четем ;) :y:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Karadjova

Мнение от Karadjova »

Demococcus, извинявам се за повторението,Няма да се случва повече, ама вълнението е голямо и емоциите,знаеш как е !.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Публикувай отговор