2,75$ за всяко преминаване през мостовете и тунела?
Добре че 80% от анкетираните в статията не мислят като някои от по-горе изказалите се умници, че иначе щяха да ни надуят шушоните от такси.
Плащаме си достатъчно, данъци, данък за колите, акциза за бензина също е непряк данък.
Това че американците са овце не означава че и ние трябва да сме овце.
Плащаме си достатъчно, данъци, данък за колите, акциза за бензина също е непряк данък.
Сиренето е безплатно само в капана.
-
2.75 ми се вижда много айде 50 цента -1 кад да ама това е прекалено.
Въпросът е къде отиват парите сега. То е пълно с чиновници дето си клатят краката. За протокола,аз мостове не позвам .
Въпросът е къде отиват парите сега. То е пълно с чиновници дето си клатят краката. За протокола,аз мостове не позвам .
"О, картофът е злочест зад желязната завеса.
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
mouse написа:Добре че 80% от анкетираните в статията не мислят като някои от по-горе изказалите се умници, че иначе щяха да ни надуят шушоните от такси.

Номера е да сте мишки - мостовете няма и да ви усетят, дето се вика!Това че американците са овце не означава че и ние трябва да сме овце.

Трябва да има и за тях, щото иначе - ипотечна криза... Абе вие не се ли виждате чиновници също в близко време, нали все от черната работа бягате.Въпросът е къде отиват парите сега. То е пълно с чиновници дето си клатят краката.

Embrace your climate change!
Абе много сте УМНИ някой индивиди в този форум бе - направо ви пращят кратуните от УМ.7George написа:Номера е да сте мишки - мостовете няма и да ви усетят, дето се вика!Това че американците са овце не означава че и ние трябва да сме овце.![]()
Трябва да има и за тях, щото иначе - ипотечна криза... Абе вие не се ли виждате чиновници също в близко време, нали все от черната работа бягате.Въпросът е къде отиват парите сега. То е пълно с чиновници дето си клатят краката.![]()
Ако ...Lub0 написа:Изобщо не е въпроса в парте, а в намаляване на колите идващи на острова, според мен $5 трябва да го направят, ако това ще намали колите на половина примерно.
Илюзия е да се мисли че с допълнителни такси може да намали драстично броя на колите на острова.
Може Монтреал да се обяви за държава и да се въведат визи, за които да се плаща 100$ за 3 месеца. И да се въведат ограничения за достъпа на чужденци на пазара на труда. Никакава имиграция ени мор и проблема е решен - никой няма да влиза или излиза от новата държава.

не бе, днес сме си забравили хапчетата, та оглупяваме.com написа:Абе много сте УМНИ някой индивиди в този форум бе - направо ви пращят кратуните от УМ.

Ти му говориш за задръстания и екология, то ти говори за пари....е няма как да се чуем.
Ако говорим за пари е редно да се каже, че в момента всички плащаме, чрез данъците си, а ползват само тези с коли. С новата система реално ще плащат тези, които ползват. Проблема е ако с парите от толовете започнат да финансират градския транспорт, защото тогава ще стане обратното: едни ще ползват, а съвсем други ще плащат ???
Иначе аз съм твърдо за толове и всякакви оганичения на движението...все едно след 20-30 години само някои ще караме коли, поради малко и скъп бензин, та по-добре да свиквате отдалече

Човек които продава използвана СИМ карта и се тормози че е платил 50$ за превод вместо 25$ ще бъде един от малкото ползващи коли в бъдещето. Явно си си пропуснал хапчетата.poumpy написа:... днес сме си забравили хапчетата, та оглупяваме...все едно след 20-30 години само някои ще караме коли, поради малко и скъп бензин, та по-добре да свиквате отдалече

Бягай до аптеката бързо !
.com написа:Абе много сте УМНИ някой индивиди в този форум бе - направо ви пращят кратуните от УМ.7George написа:Номера е да сте мишки - мостовете няма и да ви усетят, дето се вика!Това че американците са овце не означава че и ние трябва да сме овце.![]()
Трябва да има и за тях, щото иначе - ипотечна криза... Абе вие не се ли виждате чиновници също в близко време, нали все от черната работа бягате.Въпросът е къде отиват парите сега. То е пълно с чиновници дето си клатят краката.![]()
Тук май си прав /дот.орг./Някои са достатъчно умни да не плачат на три страници за някакви си три бъка

Ти може би си пропуснал да прочетеш че аз не ходя с кола на работа.Sugarplum написа:...
Тук май си прав /дот.орг./...![]()
И също си пропуснал че индивидите с които си чеша пръстите не са засегнати също от евентуалните промени.
Ако не ти пука да даваш по 3-4 $ на ден за нещо което сега ти е без пари, да мина да ми дадеш годишна вноска от 1095$ ?
Ако ми дадеш тези пари ще добавя 50% и ще ги даря за по-разумна кауза (примерно за надбавки за нетрудоспособни инвалиди).
Като чета горното, излиза че го правиш от филантропия.com написа:Ти може би си пропуснал да прочетеш че аз не ходя с кола на работа.Sugarplum написа:...
Тук май си прав /дот.орг./...![]()
И също си пропуснал че индивидите с които си чеша пръстите не са засегнати също от евентуалните промени.
Ако не ти пука да даваш по 3-4 $ на ден за нещо което сега ти е без пари, да мина да ми дадеш годишна вноска от 1095$ ?
Ако ми дадеш тези пари ще добавя 50% и ще ги даря за по-разумна кауза (примерно за надбавки за нетрудоспособни инвалиди).