2,75$ за всяко преминаване през мостовете и тунела?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
mouse

Мнение от mouse »

Добре че 80% от анкетираните в статията не мислят като някои от по-горе изказалите се умници, че иначе щяха да ни надуят шушоните от такси.
Плащаме си достатъчно, данъци, данък за колите, акциза за бензина също е непряк данък.
Това че американците са овце не означава че и ние трябва да сме овце.
Сиренето е безплатно само в капана.
dartcherniat

Мнение от dartcherniat »

2.75 ми се вижда много айде 50 цента -1 кад да ама това е прекалено.
Въпросът е къде отиват парите сега. То е пълно с чиновници дето си клатят краката. За протокола,аз мостове не позвам .
"О, картофът е злочест зад желязната завеса.
Вадят го с ръка до днес враговете на прогреса.
А в нашия лагер го вадим с багер! " AT
.com

Мнение от .com »

mouse написа:Добре че 80% от анкетираните в статията не мислят като някои от по-горе изказалите се умници, че иначе щяха да ни надуят шушоните от такси.
Плащаме си достатъчно, данъци, данък за колите, акциза за бензина също е непряк данък.
:beer:
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Номера е да сте мишки - мостовете няма и да ви усетят, дето се вика! :beer:
Въпросът е къде отиват парите сега. То е пълно с чиновници дето си клатят краката.
Трябва да има и за тях, щото иначе - ипотечна криза... Абе вие не се ли виждате чиновници също в близко време, нали все от черната работа бягате. 8) :lol:
Embrace your climate change!
.com

Мнение от .com »

7George написа:
Въпросът е къде отиват парите сега. То е пълно с чиновници дето си клатят краката.
Трябва да има и за тях, щото иначе - ипотечна криза... Абе вие не се ли виждате чиновници също в близко време, нали все от черната работа бягате. 8) :lol:
Абе много сте УМНИ някой индивиди в този форум бе - направо ви пращят кратуните от УМ.
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Изобщо не е въпроса в парте, а в намаляване на колите идващи на острова, според мен $5 трябва да го направят, ако това ще намали колите на половина примерно.
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
.com

Мнение от .com »

Lub0 написа:Изобщо не е въпроса в парте, а в намаляване на колите идващи на острова, според мен $5 трябва да го направят, ако това ще намали колите на половина примерно.
Ако ...

Илюзия е да се мисли че с допълнителни такси може да намали драстично броя на колите на острова.

Може Монтреал да се обяви за държава и да се въведат визи, за които да се плаща 100$ за 3 месеца. И да се въведат ограничения за достъпа на чужденци на пазара на труда. Никакава имиграция ени мор и проблема е решен - никой няма да влиза или излиза от новата държава. :beer:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Ами да видим дали ще е илиюзия като сложат толовете...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
.com

Мнение от .com »

Lub0 написа:Ами да видим дали ще е илиюзия като сложат толовете...
Абе не ставаш за Президент определено :lol:
pumpy

Мнение от pumpy »

.com написа:Абе много сте УМНИ някой индивиди в този форум бе - направо ви пращят кратуните от УМ.
не бе, днес сме си забравили хапчетата, та оглупяваме ;)
Ти му говориш за задръстания и екология, то ти говори за пари....е няма как да се чуем.

Ако говорим за пари е редно да се каже, че в момента всички плащаме, чрез данъците си, а ползват само тези с коли. С новата система реално ще плащат тези, които ползват. Проблема е ако с парите от толовете започнат да финансират градския транспорт, защото тогава ще стане обратното: едни ще ползват, а съвсем други ще плащат ???

Иначе аз съм твърдо за толове и всякакви оганичения на движението...все едно след 20-30 години само някои ще караме коли, поради малко и скъп бензин, та по-добре да свиквате отдалече :lol:
.com

Мнение от .com »

poumpy написа:... днес сме си забравили хапчетата, та оглупяваме ;)...все едно след 20-30 години само някои ще караме коли, поради малко и скъп бензин, та по-добре да свиквате отдалече :lol:
Човек които продава използвана СИМ карта и се тормози че е платил 50$ за превод вместо 25$ ще бъде един от малкото ползващи коли в бъдещето. Явно си си пропуснал хапчетата. :lol:

Бягай до аптеката бързо !
pumpy

Мнение от pumpy »

.com написа:
Човек които продава използвана СИМ карта и се тормози че е платил 50$ за превод вместо 25$ ще бъде един от малкото ползващи коли в бъдещето. Явно си си пропуснал хапчетата. :lol:

Бягай до аптеката бързо !
бла бла бла..............
Sugarplum

Мнение от Sugarplum »

.com написа:
7George написа:
Абе много сте УМНИ някой индивиди в този форум бе - направо ви пращят кратуните от УМ.

Тук май си прав /дот.орг./Някои са достатъчно умни да не плачат на три страници за някакви си три бъка :shock: :lol: :lol:
.com

Мнение от .com »

Sugarplum написа:...
Тук май си прав /дот.орг./... :lol: :lol:
Ти може би си пропуснал да прочетеш че аз не ходя с кола на работа.

И също си пропуснал че индивидите с които си чеша пръстите не са засегнати също от евентуалните промени.

Ако не ти пука да даваш по 3-4 $ на ден за нещо което сега ти е без пари, да мина да ми дадеш годишна вноска от 1095$ ?

Ако ми дадеш тези пари ще добавя 50% и ще ги даря за по-разумна кауза (примерно за надбавки за нетрудоспособни инвалиди).
Sugarplum

Мнение от Sugarplum »

.com написа:
Sugarplum написа:...
Тук май си прав /дот.орг./... :lol: :lol:
Ти може би си пропуснал да прочетеш че аз не ходя с кола на работа.

И също си пропуснал че индивидите с които си чеша пръстите не са засегнати също от евентуалните промени.

Ако не ти пука да даваш по 3-4 $ на ден за нещо което сега ти е без пари, да мина да ми дадеш годишна вноска от 1095$ ?

Ако ми дадеш тези пари ще добавя 50% и ще ги даря за по-разумна кауза (примерно за надбавки за нетрудоспособни инвалиди).
Като чета горното, излиза че го правиш от филантропия :lol: Активист един вид.Граждански :wink: Та оттам и/дот.орг/ :wink:
Публикувай отговор