kokoscho написа:То и да внесеш кола от хамериката в Канадата пак е на далавера
Гледам тука една нисанка най-нисък клас тука струва 21 хил, докато същата при съседите е едва 15 хил... Далавера отвсякъде Стига само наистина да я КУПИШ, а не да я вземеш на изплащане
Защо гледаш само цената на която се продава? Освен това имаш да плащаш за транспорт ( от 1600 до 3500, с тенденция за увеличение на посочената сума), провинциална такса и ДДС, федерална и провинциална инспекция, временни номера, постоянни номера и още куп други.
Относно вноса за България, айде пишман вносителите да ме светнат как минават инспекцията за коли от САЩ и Канада.
kokoscho написа: Освен това имаш да плащаш за транспорт ( от 1600 до 3500, с тенденция за увеличение на посочената сума)
че тя си е твоя - докарай си я сам...
на мен 3000 км ми излязоха към 450 за бензин и 3 нощи по 39.99 за мотел.
ако я купиш по от север може и по малко да караш....
poumpy написа:
че тя си е твоя - докарай си я сам...
на мен 3000 км ми излязоха към 450 за бензин и 3 нощи по 39.99 за мотел.
ако я купиш по от север може и по малко да караш....
Ами нали знаеш, че за чисто нови двигатели не е препоръчително да се пътува дълго разстояние на висока скорост.
А и времето дето ще загубиш, самолетния билет до там, 3 дни там (за да предупредиш американска митница),по-евтино ти е излиза да ти я докарат. Всъщност зависи какви пари изкарваш и колко ще загубия за тези минимум 3 дни.