Ti, bateto, podawal li si dokumenti, hodil li si na miasto da pita6 da stane6 6ofior na awtobus, ili si znae6, 4e niama da te wzemat i waob6te ne opitwa6 ?bateto написа:...Например мен никога няма да ме огрее да взема държавна работа,да карам градски автобус за 27д. на час,демек да си клатя краката докато не си сменя фамилното име и всяка втора дума в речника ми не стане льо или фак.
"Oтделна нация в рамките на Канада"
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Za nego ne znam ma znam za pove4et obylgari - NE SA, 1 vreme kato imah hubava rabota i kato se sybirahme pove4eto vieha " Eiii, ti si kasmetliq, ima6 hubava rabota i t.n., az kato gi pitah " Ti otide li da izkara6 kurs za ne6to, otide li da pusne6 molba? " te vikaha ne, za kvo da hodq kato nqma da me zemat, mnogo ot tqh ne govoreha ezicite i ne iskaha i da progovorqt, ma dori i tiq deto govoreha ne tyrseha ni6to, karaha po inerciq kakto ni bqha nau4ili v KRAKOZIQ ...Mark написа:Ti, bateto, podawal li si dokumenti, hodil li si na miasto da pita6 da stane6 6ofior na awtobus, ili si znae6, 4e niama da te wzemat i waob6te ne opitwa6 ?bateto написа:...Например мен никога няма да ме огрее да взема държавна работа,да карам градски автобус за 27д. на час,демек да си клатя краката докато не си сменя фамилното име и всяка втора дума в речника ми не стане льо или фак.

- Lub0
- Обратна връзка:
Ето къде е проблема с тая глупост дето я изтърси тоя идиот Харпър:
'The Quebec nation exists now,' Duceppe says...
http://www.theglobeandmail.com/servlet/ ... y/National
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
Ама бате, да плюеш на чужд гръб е най-лесно. Ти не си и пробвал, но знаеш много добре.bateto написа:аз лично не съм си подавал молбата и нямам намерение ,защото не ми е в приоритетите,а и се целя на по висока пара,а на автобусите макса е 30 на час което не ме задоволява.но мои познати преди 2-3 год. поддоха и още са в листата на чакащите,та не знам след някоя и друга година може и да ги огрее.

Бате, ела си пак в AB бе. Тук бял човек автобус не кара.bateto написа:аз лично не съм си подавал молбата и нямам намерение ,защото не ми е в приоритетите,а и се целя на по висока пара,а на автобусите макса е 30 на час което не ме задоволява.но мои познати преди 2-3 год. поддоха и още са в листата на чакащите,та не знам след някоя и друга година може и да ги огрее.
А за езика на пакитата и сикхите дето ги карат нямам думи.
Ако кандидатстваш сигурно ша та направят supervisor.

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Батето си е наш!anxeli написа:Бате, ела в Торонто. Няма кой да кара автобусите, налага се китайки на средна възраст да поемат курсовете извън пик-часовете, надявам се си представяш колко е страшно това. Уи нийд ю!

Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Къде е проблема бе LubО? Ако ги причислят към First Nations и им дадат карти и не плащат данъци може. Ама аз не вярвам да са чак пък толкоз желаещите да се приравният с индианците. Може и да бъркам за това, ама Quebecoa да се приравният с племето на Black Foot примерно от резервата не ми се вярва. Остава да се пишат за Second Nation или за Тhird Nation. Е Тhird Nation звучи малко като Нигерия или Мозамбиk. Second Nation също не звучи добре, особенно като Първи са индианците.Lub0 написа:Ето къде е проблема с тая глупост дето я изтърси тоя идиот Харпър:
Остава им да искат да се отделят от Canada, ама това не им стиска и никога няма да им стиска за съжаление. Та интересно за какво ще мрънкат сега. Могат да изкарат още малко пари докато Харпер се закрепи на властта и дотам. От консерватор пари за социални програми не чакай много. От АB хептен!

- Lub0
- Обратна връзка:
Ivan1007, проблемът е че това подклажда огъня и пак ще започнат с глупостите за референдум. Харпър си мисли, че с това си безумно действие ще може да спечели някой и друг глас в Квебек на пердсрочните избори, ама доста се е объркал, от цялата работа той ще е губещия...
Lub0 for President!
###############
###############
Kogato ima referendum "o Kebek" ima i otlichna pochva za pavene na barzi pari ot tova :idea:Lub0 написа:Ivan1007, проблемът е че това подклажда огъня и пак ще започнат с глупостите за референдум. Харпър си мисли, че с това си безумно действие ще може да спечели някой и друг глас в Квебек на пердсрочните избори, ама доста се е объркал, от цялата работа той ще е губещия...
Lichen opit, az sam 100% za tova da ima takav.
I'm stupid, don't listen to me