Статистика Канада

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Re: Статистика Канада

Мнение от filipne »

beckythomas9 написа: Тоест, ако не попълниш данните подлежиш на глоба до 500$ или затвор до 3 месеца. Друг е въпросът, че досега такива мерки не са предприемани с/у граждани. Но винаги има пръв път, нали така?
E, to shtom ne sa globiavali dosega , veroiatnostta da go storiat sega e pochti nuleva. Ama to triabva da si goliam Marko Totev che da zapochnat s teb :)
danini

Мнение от danini »

Да им се ненавиди полицейската държава. Сега остана и в затвора да вляза заради канадската стъкмистика :cry:
Stoni

Мнение от Stoni »

Сега пак се чудя да се смея или да плача.
beckythomas9

Мнение от beckythomas9 »

filipne написа:
beckythomas9 написа: Тоест, ако не попълниш данните подлежиш на глоба до 500$ или затвор до 3 месеца. Друг е въпросът, че досега такива мерки не са предприемани с/у граждани. Но винаги има пръв път, нали така?
E, to shtom ne sa globiavali dosega , veroiatnostta da go storiat sega e pochti nuleva. Ama to triabva da si goliam Marko Totev che da zapochnat s teb :)
Всъщност, срокът за подаване на данните беше 16 май. Удължен е само поради това, че за пръв път се прави и он-лайн, поради което е имало много проблеми (неточен код, невъзможност да се свържеш в телефоните им и т.н.). В коментара, който чух казаха, че "засега" няма да накажат никого. :D
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

JOY написа: Аз тук гледах тв предаване (точно там чух за глобата и се впрегнах да попълвам), където засичаха времето за попълване и онлайн излизаше 2 мин. и нещо (със секунди повече от хартиеното). Обсъждаха, че повечето хора предпочитали точно този вариант за да спестят време за изпращане. За "дълги" варианти и въобще за различни не бях чувала... :roll:
Дългият въпросник е 51-52 въпроса. Интернет варианта му е разхвърлян на 40-50 уеб страници. Самото кликане по страниците отнема по 5-10 секунди на страница, обаче зареждането на страниците при мен беше много бавно и докато попълня целия тест (всъщност даже не и целия защото и аз прескочих ония 10-15 въпроса на данъчна тематика) ми отне почти 2 часа. Не знам дали аз бях уцелил момент когато сайта им е бил много натоварен, или сайта си е такъв бавен по принцип :nenam:.
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

аре стига ве - мойте отлетяха в кофата автоматично.

айде да видим кво ще стане.

първо аз съм гржданин на друга държава , ако не друго винаги мога да отговоря "муа жо не спийк па табарноа" и искам да се видя с посланника си
и глобата прилича да е апликабъл в случай на фолс инфо и дисепшън
никъде не мернах да пише за глоби(при краткия полет към кофата) и тва ще е прецедент в история
Пари на заем - само взимаме.

http://www.thc-ministry.net/untoldstory/#INDEX
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

о и да добавя за лийгъл просийдинг винаги документа трябва да е доставен лично и срещу подпис от куриер примерно(ако не става дума за търговски контракти - в английското търговско право има там едно подразбиране и то ако си дал САМО пощенски адрес ), инъче как ще се докаже, че съм ги получил със всичките хартишлъци , които идват барабар с флаерите
Пари на заем - само взимаме.

http://www.thc-ministry.net/untoldstory/#INDEX
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Т`ва всяка година ли го пращат?Щото миналата не помня да съм го виждала.А сегашното,също като ТНС го пратих за вторични суровини.Хич не съм го поглеждала.Ако ме глобят,ще съобщя с големи букви.И кога по-точно да си чакам глобата?
survivor

Мнение от survivor »

Пращат го веднъж на 5 години.
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

goliama mechka написа: ами то она с нейния английски...... както е попълнила отговорите за 2 минути,ясно,братчед,ясно :lol: :lol: :lol: Както казва моят виртуален приятел БГмонреал,учете чужди езици,учете :wave2: :wave2: :wave2:
Мъ тя е Велика бе Мечо!!!Само за 2 минути се оправя.
Не просто жена ами медицинска сестра! :shock:
А и паника отгоре на всичко. :lol:
Бахмааму!
Док.............
TROUBLEMAKER
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

THC написа:аре стига ве - мойте отлетяха в кофата автоматично.
.....
he he i moite :beer:

towa si e 4ista proba SPAM !

a za globite - te sa za wiarwa6ti w swetloto bade6te

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Заключено