Leni, mojesh da probvash i PCMCIA Sound BlasterPoLuX написа:Не мисля, че ще намериш лаптоп, достатъчно добър за тая цел. Най-добрия вариант е да си вземеш външна (USB) звукова карта с по-големи възможности.Leni написа:Благодаря за бързият отговор, даааа готова съм за високата цена, стига да е наистина добър, да ще ми трябва и за синтезиране на музика.
Благодаря
Компютърни специалисти, моля дайте ми съвет
-
Leni не ти трябва този модел (М1710), тука вече отиваме в пределите на художествената литература от типа "разкази с неочакван край".
Според инфо от кухнята Intel ще пуснат Core Duo процесора (с двупроцесорно ядро, а специалистите ще ти кажат за какво можеш да го използваш това чудо на техниката) към началото на лятото, така, че изчакай само още 2 месеца и една много добра машинка, която сега я гледаш за около 3500 $ ще е с цифри по малко
Просто това е закон в сферата.
От моя опит на продавач на компютри също считам, че определено нямаш нужда от "ферарито" на dell нито от нещо кой знае колко извънземно.
И... PoLux го каза макар и в трето лице, установи какво точно искаш, изрежи несериозните неща и си купи нещо свястно и да си тежи на цената
, за да не се чувстваш после... кофти.
Според инфо от кухнята Intel ще пуснат Core Duo процесора (с двупроцесорно ядро, а специалистите ще ти кажат за какво можеш да го използваш това чудо на техниката) към началото на лятото, така, че изчакай само още 2 месеца и една много добра машинка, която сега я гледаш за около 3500 $ ще е с цифри по малко

От моя опит на продавач на компютри също считам, че определено нямаш нужда от "ферарито" на dell нито от нещо кой знае колко извънземно.
И... PoLux го каза макар и в трето лице, установи какво точно искаш, изрежи несериозните неща и си купи нещо свястно и да си тежи на цената

- PoLuX
- Обратна връзка:
Абе аз се зачудих какво е това Centrino Duo, това ли е въпросното "Core Duo"?!
Ако да, на доста прилична цена си е...
Ако да, на доста прилична цена си е...
-
Освен цената, има и едно друго съображение което е важно при лаптопите (особенно, ако се работи по-честичко на батерия):PoLuX написа:Абе всички сте се втурнали към тия AMD-та като на топъл хляб. Извинете ме, ама AMD за мен е като живота на социал - много хубаво, евтинко, лесно, ама не, благодаря...
При равна мощност, процесорите на AMD харчат по-малко ток отколкото интелските, съответно - живота на батерията между зарежданията е по-дълъг.
Obey gravity ... It's the law!
- PoLuX
- Обратна връзка:
Не ми се спориVanBC написа:Освен цената, има и едно друго съображение което е важно при лаптопите (особенно, ако се работи по-честичко на батерия):PoLuX написа:Абе всички сте се втурнали към тия AMD-та като на топъл хляб. Извинете ме, ама AMD за мен е като живота на социал - много хубаво, евтинко, лесно, ама не, благодаря...
При равна мощност, процесорите на AMD харчат по-малко ток отколкото интелските, съответно - живота на батерията между зарежданията е по-дълъг.

Който каквото иска да си купува, аз ако мога да си позволя, ще си купя Intel, ако не мога - по-евтин Intel

На комп-а не работи само твоята програма, а едновременно с нея още куп други програми, процеси, демони... Така, че съвременните многозадачни операционни системи много добре си се възползуват от многото ядра и процесори от там производителността е чувствителна.Petrova_bs написа:По принцип не всички програми са писани за работа на 2 процесора, така, че не винаги има полза от втроия процесор.