Pantera вие сте някакъв уникален случай! Всички сме се хванали за главата, заради липса на писма и допълнителни изисквания, а вие през юни вече ще сте в Канада . Ние също пуснахме документи ноември - 28, но сме много назад с материала. Мисля, че за всички ще е много интересно, какви са ви данните? Ако не са тайна, разбира се
Първата сесия само февруари ли ще е, а март?
Април с май ли ще върви и дали ще има юни-юли, някой знае ли?
lilava, почти всички ние, които чакаме покани за интервю сме пратили запитвания по E-mail за доп. информация. Не зная как ще бъдат организирани сесиите във времето февруари-юли (това някой от по-опитните колеги може би ще сподели), но ето част от отговора, който ми изпратиха от Виена:
...Votre dossier se trouve sur la liste "en attente de convocation à Sofia". Nous allons vous inviter pour notre prochaine mission en Bulgarie (probablement en avril).
Une lettre d'invitation vous parviendra environ 6-8 semaines avant la date de l'entrevue...
Ние пуснахме документите на 23.11.2005 и получихме потвърждението на 12.12. И ние сме с повечко стаж, но пък професиите ни не са от търсените в момента . Дано да не ни пришпорят през февруари, че още сме доникъде с френския. :nut:
Здравейте,
ето ни и нас..така след подаването на DCS,една седмица след това получихме Accusé de réception , аз съм с френска фиология ,но не съм водещ кандидат, за ниво съм писала 12 ,а приятелят ми е инженер по електорника и телекомуникации и му писах ниво 6/7. Питах по e-mail какво става с нас ,а те ми отговориха -първата половина на 2006та да се готвим И сега чакам.....малко се изнервям вече
Баба Яга , дайте и вие инфо ,какво сте писали за ниво ?С какви професии сте?
Здравейте, Slanchitzeto_123. Извинявам се за забавянето на отговора. Та ето и малко инфо за нас: ние сме един човек , заявено ниво на френски 6/6, професии - различни (последната месторабота - инженер-лаборатория).
Даааа...чакането голямо ще е май
Пътят е дълъг , но труден!
Здравейте на всички. Хора не се шашкайте!!! и вашите писма ще дойдат за интервюто. Я се поразтърсете малко назад (точно преди една година са темите) и ще видите ,че ние които бяхме на интервюта през април ( през февруари 2005 нямаше) чакахме по 8 (ОСЕМ ) несеца за интервю,а при вас са минали по2-3 месеца и вече се оплаквате. По-добре седнете и учете ,писмата ви ще дойдат, и тя Канада си е тука няма да избяга (ееее може да ви избяга ако неучите френския)!!!!!!!!! .Успех ви желая на всички!!! :partytime: :tuut:
Галин е на пълно прав , чакане му е майката . АЗ съм машинен инженер 6/7 френски 5/6 английски , съпругата 2/4 френски 5/6 английски .
Хо хе тожа исках да ви кажа , а да БЛАГОДАРЯ НА ЧОВЕКА ЗАХЖАНАЛ ТАЗИ ТЕМА ! Всички знаем " Спокойствие и само спокойствие " - както е казал Каплсон който живее на покрижа , но друго си е като споделиш ТРЕВОГИТЕ и ПРОБЛЕМИТЕ си с ВСИЧКИ ( на твоя хал ), сячкаш бремето ти се разпределя върхо останалите и на теб самия ти става по-леко , а чакането поносимо !!! - както на МЕН , за това ВИ БЛАГОДАРЯ !!!
-----------------------------------------------------------------------------
DSC-05.10.2005
Потвърйдение-06.01.2006
Интервю-????
pantera написа:И ние се чудим ,защо толкова бързо.
И двамата сме с висше -електроинженери.Водещия с 5 год стаж по специалността.
ПЪРВО ПОЗДРАВЛЕНИЯ - ТОВА НАИСТИНА Е СУПЕР! Може ли да ни кажете какво ниво е френския ви - интересно ни е какво точно е ускорило нещата, досега професията май надделява, но ако е удобно моля да ми кажете какво ниво сте писали /може би и за другите ще е интересно/
ВТОРО и ние чакаме дата - изпратихме документите на 14.11.05 и на 28.11.05 получихме потвърдителното писмо - и сега остава търпението и надеждата!
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
Като гледам през 2004г за втората сесия / април-май/ са почнали да получават писмата с дати от 8 - 9 февруари. Така, че спокойно , Датите пътуват към нас !