Има ли още чакащи

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
ina_mk

Мнение от ina_mk »

Pantera вие сте някакъв уникален случай! Всички сме се хванали за главата, заради липса на писма и допълнителни изисквания, а вие през юни вече ще сте в Канада :D . Ние също пуснахме документи ноември - 28, но сме много назад с материала. Мисля, че за всички ще е много интересно, какви са ви данните? Ако не са тайна, разбира се :lol:
Аватар
pantera
Обратна връзка:

Мнение от pantera »

И ние се чудим ,защо толкова бързо.
И двамата сме с висше -електроинженери.Водещия с 5 год стаж по специалността.
Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
Аватар
Баба Яга

Мнение от Баба Яга »

Първата сесия само февруари ли ще е, а март?
Април с май ли ще върви и дали ще има юни-юли, някой знае ли?
lilava, почти всички ние, които чакаме покани за интервю сме пратили запитвания по E-mail за доп. информация. Не зная как ще бъдат организирани сесиите във времето февруари-юли (това някой от по-опитните колеги може би ще сподели), но ето част от отговора, който ми изпратиха от Виена:
...Votre dossier se trouve sur la liste "en attente de convocation à Sofia". Nous allons vous inviter pour notre prochaine mission en Bulgarie (probablement en avril).
Une lettre d'invitation vous parviendra environ 6-8 semaines avant la date de l'entrevue...
Be STRONG!
lilava

Мнение от lilava »

Ние пуснахме документите на 23.11.2005 и получихме потвърждението на 12.12. И ние сме с повечко стаж, но пък професиите ни не са от търсените в момента . Дано да не ни пришпорят през февруари, че още сме доникъде с френския. :nut:
Slanchitzeto_123

Мнение от Slanchitzeto_123 »

Здравейте,
ето ни и нас..така след подаването на DCS,една седмица след това получихме Accusé de réception , аз съм с френска фиология ,но не съм водещ кандидат, за ниво съм писала 12 ,а приятелят ми е инженер по електорника и телекомуникации и му писах ниво 6/7. Питах по e-mail какво става с нас ,а те ми отговориха -първата половина на 2006та да се готвим :roll: И сега чакам.....малко се изнервям вече :?
Баба Яга , дайте и вие инфо ,какво сте писали за ниво ?С какви професии сте?

Търпение..... голямо чакане ще е май :beer:
:D
sirius
Обратна връзка:

Да вдигна темата

Мнение от sirius »

|Да вдигна темата, че още нямам покана за интервю :|
DCS-31Oct2005
инт-вю-14Апр06;върнатза фр.(1г)
16Nov06 атестасион;17Nov06>Виена
1Дек06 тел.инт-ю-ОК
11Jan07 сертиф-т;26Jan>Бук-щ
18Jun07баркодове
10Jul07 медиц(3АвгВИТА 27авг-ОК)
11Sep07-покана за виза
18Oct07-виза
6Nov07-Vancouver
Аватар
Баба Яга

Мнение от Баба Яга »

Здравейте, Slanchitzeto_123. Извинявам се за забавянето на отговора. Та ето и малко инфо за нас: ние сме един човек :D, заявено ниво на френски 6/6, професии - различни (последната месторабота - инженер-лаборатория).
Даааа...чакането голямо ще е май :beer:
Пътят е дълъг , но труден! :D
Be STRONG!
Аватар
Flintiflqnka

Мнение от Flintiflqnka »

i az sum v podobna situacia kato ina_mk
samo che s taq razlika 4e sroka e 30 dni, a ne 60;) ina4e datite sa kato teq po-dolu:
Аватар
galin
Обратна връзка:

Интервюта

Мнение от galin »

Здравейте на всички. Хора не се шашкайте!!! и вашите писма ще дойдат за интервюто. Я се поразтърсете малко назад (точно преди една година са темите) и ще видите ,че ние които бяхме на интервюта през април ( през февруари 2005 нямаше) чакахме по 8 (ОСЕМ ) несеца за интервю,а при вас са минали по2-3 месеца и вече се оплаквате. По-добре седнете и учете ,писмата ви ще дойдат, и тя Канада си е тука няма да избяга (ееее може да ви избяга ако неучите френския)!!!!!!!!! :wave2: .Успех ви желая на всички!!! :partytime: :tuut:
KVAZAR

Мнение от KVAZAR »

Галин е на пълно прав , чакане му е майката . АЗ съм машинен инженер 6/7 френски 5/6 английски , съпругата 2/4 френски 5/6 английски .
Хо хе тожа исках да ви кажа , а да БЛАГОДАРЯ НА ЧОВЕКА ЗАХЖАНАЛ ТАЗИ ТЕМА ! Всички знаем " Спокойствие и само спокойствие " - както е казал Каплсон който живее на покрижа , но друго си е като споделиш ТРЕВОГИТЕ и ПРОБЛЕМИТЕ си с ВСИЧКИ ( на твоя хал ), сячкаш бремето ти се разпределя върхо останалите и на теб самия ти става по-леко , а чакането поносимо !!! - както на МЕН , за това ВИ БЛАГОДАРЯ !!!
-----------------------------------------------------------------------------
DSC-05.10.2005
Потвърйдение-06.01.2006
Интервю-????
Аватар
DIMELBE

Мнение от DIMELBE »

pantera написа:И ние се чудим ,защо толкова бързо.
И двамата сме с висше -електроинженери.Водещия с 5 год стаж по специалността.
ПЪРВО ПОЗДРАВЛЕНИЯ - ТОВА НАИСТИНА Е СУПЕР! Може ли да ни кажете какво ниво е френския ви - интересно ни е какво точно е ускорило нещата, досега професията май надделява, но ако е удобно моля да ми кажете какво ниво сте писали /може би и за другите ще е интересно/
ВТОРО и ние чакаме дата - изпратихме документите на 14.11.05 и на 28.11.05 получихме потвърдителното писмо - и сега остава търпението и надеждата!
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
"Може да си разочарован ако не успееш, но си обречен ако не опиташ"!!!
lilava

Мнение от lilava »

Като гледам през 2004г за втората сесия / април-май/ са почнали да получават писмата с дати от 8 - 9 февруари. Така, че спокойно , Датите пътуват към нас ! :wave2:
Аватар
iv

Мнение от iv »

:D :beer:
на циганина давали царство, а той: А има ли хляб?
Заключено