DRUGATA CANADA

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Kato ne vi haresva imigrantstvoto, ami otivaite si. Kakvo ste se razhlen4ili i ste zanedovolstvali. Kato vi murzi da rabotite i da u4ite, ami otivaite si v BG, tam kudeto ima koi da vi izdurja i da imate podslon. No mai niama ve4e koi tam i zatova taka ste zavikali sega, ta da Vi 4uiat vsi4ki, kolko ste nedovolni ot jivota v CANADA.
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Az sam vav Canada 5 god. ivse se pomnia da rabotia.....posledno vzimah 5000 na mes. no sega sa pove4e. Haresa mi mnogo no tova ne zna4i 4e na vsi4ki im haresva.tribva da se za4itat vsi4ki mnenia nali?
kakвото потърсило,такова намерило
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Iska ti se potrebitel, iska ti se da se vurnem vsi4ki v BG. No jalko, niama, stane. Az v nesigurna i prestupna BG niama da se vurna. Neiskam da jiveia v nesigurnost i bezzakonie. Neiskam edin den decata mi da izrastnat kato men v BG. Jivota e kratuk, a BG niama da se opravi burzo. Az iskam da jiveia v civilizovana i spokoina durjava, kakvato e CANADA.
huba

Мнение от huba »

Tutankamon написа:Iska ti se potrebitel, iska ti se da se vurnem vsi4ki v BG. No jalko, niama, stane. Az v nesigurna i prestupna BG niama da se vurna. Neiskam da jiveia v nesigurnost i bezzakonie. Neiskam edin den decata mi da izrastnat kato men v BG. Jivota e kratuk, a BG niama da se opravi burzo. Az iskam da jiveia v civilizovana i spokoina durjava, kakvato e CANADA.
Hubavo de , razbrahme.Jivei si kadeto si poiskash i kakto si poiskash.Kato niakoi razvalen gramofon si znachi. :D :D :D
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Na teb tova pre4i li ti HUBA, nesmiatash li, 4e se namesvash tvurde nepodgotvena?
huba

Мнение от huba »

O da ,triabva mi mnogo specialna podgotovka po vaprosa. :D :D :D
potrebitel
Обратна връзка:

Мнение от potrebitel »

Colega!!!!Dragi...kakto kazvat nikoi...razbira se zivej kadeto poiska6...Samone karaj i drugite da praviat kakvoto ti haresva6! Hora mnogo,mnenia razli4ni.Izviniavaj ako sam te zasegnal sas ne6to li4no!VSEKI IMA PRAVO NA MNENIE!
kakвото потърсило,такова намерило
Tutankamon

Мнение от Tutankamon »

Na men mi e predelno iasno, 4e vseki sam izbira i si ima sobstveno mnenie po vuprosa. Eto to4no sega te hvanah da si protivore4ish. I ti se useshtash, nali.
Togava kato vseki si ima mnenie, kakvo nalagate vasheto:):):)
ts

Re: DRUGATA CANADA

Мнение от ts »

Не виждам кал по улиците :roll: . Ако тротоарите се изчегъркат, улицата изчезне, кофата бъде запалена, ако се виждат пет шест омършавели кучета около нея и циганин със счупена детска количка, пълна с кашони, ако някъде в далечината блести мерцедес, а из въздуха се носи мъгла от изгорели въглища, ако на стената има прокъсан плакат на лъснатия пич от лондонското сити Милен Велчев, значи сте в София... А тези снимки са една обикновена картина, която съществува във всеки западен мегаполис... Иначе, ако Емчо се поразходи из света, ще види далеч по-зловещи картини (да не говорим за България). И той като "Арчито" изживява душевна революция, предизвикана от бързото натрупване на житейски опит. Ще поживеят, ще помрънкат, па ще се оправят. Нека бъдем добри с тях. Това все пак са деца тръгнали по света.
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

ми да ви кажа-разгледах снимките,кво толкова има????не разбрах?аз като не съм канадец,реших,е ще видя някакви страхотйй,а то-нищо,на няколко снимки-плакати на иддийци,арабски надписи,и т.н.
Искам да запитам всички "чистокръвни"БГ-ри - с какво сме над индийци,араби,и всякакви други с несиня кръв като Бг-ската?Имам приятел индиец,за който мога да се обзаложа,че е много по-интелигентен от половината ми прятели в БГ.Имам много още приятели,които не са БГ-ри,чийто майтапи са толкова забавни,че не мога да ги заменя за дебелашкия хумор на комшията Пешо от стария блок в БГ,така че за мен тази тема е много елементарна и тъпа,това е изказване на някой неуспял,комплексиран БГ-рин.
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
Аватар
PoLuX
Обратна връзка:

Мнение от PoLuX »

Социалистическо възпитание, какво да правиш... :-)
Аватар
Alli@nce
Обратна връзка:

Мнение от Alli@nce »

Ako vse oshte jiveexme po vremeto do 10.11.1989 sas sigurnost niamashe da ima tolkova emigranti bg navan .Sega imame pravoto da izbirame mistoto kadeto da jiveem kakto vsichki svobodni xora.
Zashtoto predstaviate li si da jiveem v BG kakto e sega i da niamame pravoto da izlizame :( A mozeshe i ot bezisxodiza pak da pomognem na rodinata ni da se opravi po barzo :? Po zial sviat xorata obikaliat i jiveiat kadeto misliat che im e dobre i darzavi kato usa i canada i evropeiski v koito nie emigrirame texnite grazdani sashto emigrirat drugade daze i v BG.
RAZNI XORA , RAZNI IDEALI :P
http://www.zashtone.com/?start_date=2005-11-07
"Ако A е успехът в живота, то тогава A е равно на x + y + z.
x е работата,
y е забавлението,
а z е да си държиш устата затворена."
Аватар
Alli@nce
Обратна връзка:

Мнение от Alli@nce »

Alli@nce написа:Ako vse oshte jiveexme po vremeto do 10.11.1989 sas sigurnost niamashe da ima tolkova emigranti bg navan .Sega imame pravoto da izbirame mistoto kadeto da jiveem kakto vsichki svobodni xora.
Zashtoto predstaviate li si da jiveem v BG kakto e sega i da niamame pravoto da izlizame :( A mozeshe i ot bezisxodiza pak da pomognem na rodinata ni da se opravi po barzo :? Po zial sviat xorata obikaliat i jiveiat kadeto misliat che im e dobre i darzavi kato usa i canada i evropeiski v koito nie emigrirame texnite grazdani sashto emigrirat drugade daze i v BG.
RAZNI XORA , RAZNI IDEALI :P
http://www.zashtone.com/?start_date=2005-11-07
a eto i oshte ot mnogoto balgari koto sa uspali daze i v nai trudnoto vreme za BG
http://ezine.hit.bg/art/culture/eurodesignbg
"Ако A е успехът в живота, то тогава A е равно на x + y + z.
x е работата,
y е забавлението,
а z е да си държиш устата затворена."
Аватар
exquisitus

Re: DRUGATA CANADA

Мнение от exquisitus »

ts написа:Ако тротоарите се изчегъркат, улицата изчезне, кофата бъде запалена, ако се виждат пет шест омършавели кучета около нея и циганин със счупена детска количка, пълна с кашони, ако някъде в далечината блести мерцедес, а из въздуха се носи мъгла от изгорели въглища, ако на стената има прокъсан плакат на лъснатия пич от лондонското сити Милен Велчев, значи сте в София...
:thumbsup:

i az ne vizhdam nishto losho po tezi snimki, sigurno shtoto i az sym bil naokolo, ta sym vidial megapolisi

dokato bylgarskata, v chastnost sofiiska idilia mi bode ochite

iavno imame mnogo obshti mnenia

:thumbsup: :thumbsup:
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
PAVLINAP

и какво??

Мнение от PAVLINAP »

Да ви кажа разгледах ги няколко пъти тези снимки и нищо лошо не видях,минете по Витошка ще видите къде повече мърсотия,кашони и т.н,а за просяци и цигани какво да ви кажа :roll: Така.че ЕМЧО,явно носталгията към БГ.много те друса ми се струва :lol:
Заключено