DRUGATA CANADA
-
Kato ne vi haresva imigrantstvoto, ami otivaite si. Kakvo ste se razhlen4ili i ste zanedovolstvali. Kato vi murzi da rabotite i da u4ite, ami otivaite si v BG, tam kudeto ima koi da vi izdurja i da imate podslon. No mai niama ve4e koi tam i zatova taka ste zavikali sega, ta da Vi 4uiat vsi4ki, kolko ste nedovolni ot jivota v CANADA.
-
- Обратна връзка:
-
Iska ti se potrebitel, iska ti se da se vurnem vsi4ki v BG. No jalko, niama, stane. Az v nesigurna i prestupna BG niama da se vurna. Neiskam da jiveia v nesigurnost i bezzakonie. Neiskam edin den decata mi da izrastnat kato men v BG. Jivota e kratuk, a BG niama da se opravi burzo. Az iskam da jiveia v civilizovana i spokoina durjava, kakvato e CANADA.
Hubavo de , razbrahme.Jivei si kadeto si poiskash i kakto si poiskash.Kato niakoi razvalen gramofon si znachi.Tutankamon написа:Iska ti se potrebitel, iska ti se da se vurnem vsi4ki v BG. No jalko, niama, stane. Az v nesigurna i prestupna BG niama da se vurna. Neiskam da jiveia v nesigurnost i bezzakonie. Neiskam edin den decata mi da izrastnat kato men v BG. Jivota e kratuk, a BG niama da se opravi burzo. Az iskam da jiveia v civilizovana i spokoina durjava, kakvato e CANADA.

-
-
- Обратна връзка:
-
Re: DRUGATA CANADA
Не виждам кал по улиците

- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
ми да ви кажа-разгледах снимките,кво толкова има????не разбрах?аз като не съм канадец,реших,е ще видя някакви страхотйй,а то-нищо,на няколко снимки-плакати на иддийци,арабски надписи,и т.н.
Искам да запитам всички "чистокръвни"БГ-ри - с какво сме над индийци,араби,и всякакви други с несиня кръв като Бг-ската?Имам приятел индиец,за който мога да се обзаложа,че е много по-интелигентен от половината ми прятели в БГ.Имам много още приятели,които не са БГ-ри,чийто майтапи са толкова забавни,че не мога да ги заменя за дебелашкия хумор на комшията Пешо от стария блок в БГ,така че за мен тази тема е много елементарна и тъпа,това е изказване на някой неуспял,комплексиран БГ-рин.
Искам да запитам всички "чистокръвни"БГ-ри - с какво сме над индийци,араби,и всякакви други с несиня кръв като Бг-ската?Имам приятел индиец,за който мога да се обзаложа,че е много по-интелигентен от половината ми прятели в БГ.Имам много още приятели,които не са БГ-ри,чийто майтапи са толкова забавни,че не мога да ги заменя за дебелашкия хумор на комшията Пешо от стария блок в БГ,така че за мен тази тема е много елементарна и тъпа,това е изказване на някой неуспял,комплексиран БГ-рин.
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
- Alli@nce
- Обратна връзка:
Ako vse oshte jiveexme po vremeto do 10.11.1989 sas sigurnost niamashe da ima tolkova emigranti bg navan .Sega imame pravoto da izbirame mistoto kadeto da jiveem kakto vsichki svobodni xora.
Zashtoto predstaviate li si da jiveem v BG kakto e sega i da niamame pravoto da izlizame
A mozeshe i ot bezisxodiza pak da pomognem na rodinata ni da se opravi po barzo
Po zial sviat xorata obikaliat i jiveiat kadeto misliat che im e dobre i darzavi kato usa i canada i evropeiski v koito nie emigrirame texnite grazdani sashto emigrirat drugade daze i v BG.
RAZNI XORA , RAZNI IDEALI
http://www.zashtone.com/?start_date=2005-11-07
Zashtoto predstaviate li si da jiveem v BG kakto e sega i da niamame pravoto da izlizame

RAZNI XORA , RAZNI IDEALI

"Ако A е успехът в живота, то тогава A е равно на x + y + z.
x е работата,
y е забавлението,
а z е да си държиш устата затворена."
x е работата,
y е забавлението,
- Alli@nce
- Обратна връзка:
a eto i oshte ot mnogoto balgari koto sa uspali daze i v nai trudnoto vreme za BGAlli@nce написа:Ako vse oshte jiveexme po vremeto do 10.11.1989 sas sigurnost niamashe da ima tolkova emigranti bg navan .Sega imame pravoto da izbirame mistoto kadeto da jiveem kakto vsichki svobodni xora.
Zashtoto predstaviate li si da jiveem v BG kakto e sega i da niamame pravoto da izlizameA mozeshe i ot bezisxodiza pak da pomognem na rodinata ni da se opravi po barzo
Po zial sviat xorata obikaliat i jiveiat kadeto misliat che im e dobre i darzavi kato usa i canada i evropeiski v koito nie emigrirame texnite grazdani sashto emigrirat drugade daze i v BG.
RAZNI XORA , RAZNI IDEALI![]()
http://ezine.hit.bg/art/culture/eurodesignbg
"Ако A е успехът в живота, то тогава A е равно на x + y + z.
x е работата,
y е забавлението,
x е работата,
y е забавлението,
- exquisitus
Re: DRUGATA CANADA
ts написа:Ако тротоарите се изчегъркат, улицата изчезне, кофата бъде запалена, ако се виждат пет шест омършавели кучета около нея и циганин със счупена детска количка, пълна с кашони, ако някъде в далечината блести мерцедес, а из въздуха се носи мъгла от изгорели въглища, ако на стената има прокъсан плакат на лъснатия пич от лондонското сити Милен Велчев, значи сте в София...
i az ne vizhdam nishto losho po tezi snimki, sigurno shtoto i az sym bil naokolo, ta sym vidial megapolisi
dokato bylgarskata, v chastnost sofiiska idilia mi bode ochite
iavno imame mnogo obshti mnenia
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you've got it made. -- Jean Giraudoux
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
--------------------------------------------------------
If the world were the perfect set of teeth, you would be plaque!! -- Dolph, the fascist hippo
и какво??
Да ви кажа разгледах ги няколко пъти тези снимки и нищо лошо не видях,минете по Витошка ще видите къде повече мърсотия,кашони и т.н,а за просяци и цигани какво да ви кажа
Така.че ЕМЧО,явно носталгията към БГ.много те друса ми се струва