При този LG телефон му казват Dynamic Tone Mode или HDR, но по същество е същото. И на мен ми се стори малко неестествено осветено навсякъде.
Часовникът не е мърдал откакто са го настроили във фабриката, по редица причини:
- на никой не му се занимава
- смятането на ум помага на мозъка
- жена ми винаги и за всичко закъснява (макар и не с два часа, с колкото часовникът е напред).
При този LG телефон му казват Dynamic Tone Mode или HDR, но по същество е същото. И на мен ми се стори малко неестествено осветено навсякъде.
Часовникът не е мърдал откакто са го настроили във фабриката, по редица причини:
- на никой не му се занимава
- смятането на ум помага на мозъка
- жена ми винаги и за всичко закъснява (макар и не с два часа, с колкото часовникът е напред).
На другаря Петров логиката му е такава по принцип - много силна, ама отправната му точка е грешна.
Майтапа е, че още двама му се вързаха и го обосноваха и технически.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
yahoo написа:Вчера беше 112.4 когато при вас е била 108. Изглежда ти си от малкото които още не са разбрали че само в Монреал плащаме най-високите цени на бензина в Канада като изключим рядко населените северни територии където е нормално цените да са по-високи.
Бре, не знаех, че в Монреал имало нещо по-скъпо от колкото във Ванкувър, по макар и с много малко...
ПП. Опа, докато писах погледнах и видях, че Ванкувър си е върнал първото място! Пак с малко: Vancouver, BC 110.278
Montreal, QC 109.601
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич "
tonich написа:ПП. Опа, докато писах погледнах и видях, че Ванкувър си е върнал първото място! Пак с малко: Vancouver, BC 110.278
Montreal, QC 109.601
От часовата разлика е най-вероятно. Нашите кожодери са легнали вече и са оставили малко гювеч за нощните клиенти, но сега като се събудят ще поправят грешката
Ivan1007 написа:Майтапа е, че още двама му се вързаха и го обосноваха и технически.
Телефона му има всичко необходимо за да направи дори по-добра снимка при такива условия, но се оказа че човека дори не знае как да си свери часовника на колата така че тези екстри ще останат неизползвани.
Значи все пак е имало нещо гнило в тази снимка. Жена ми като я погледна се смя и каза че това не е истина, такава цена няма и сигурно снимката е отпреди десетина години. Викам и истина е, човека няма да ни лъже, адвокат е, а тя се захили още повече
Остави го Иванушка. Той просто се чуди с какво да се закачи. Един майтап за несверен часовник не може да проумее и дори някой да е прав следва да вкара някакви грешни отправни точки!!!
Така или иначе колонката е на Костко, а не обикновена. Не, че не им е ниска цената на бензина в провинцията.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Marto написа:...(макар и не с два часа, с колкото часовникът е напред).
С два часа и седем минути, ако ползваме часовника на фотоапарата за база.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
Marto написа:
Та днес като ме домързя на работа си поиграх с телефона и с подръчни материали сътворих това:
Пийте Кока Кола!
Аууу, много артЪ, както биха казали корифеите във фотофорума.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.