Чети по-внимателно "Далаверуда", пардон БГ-Канада, та да научиш трикове за забогатяване, тогава.Kpetrov написа:Ха ха ха, за това не се бях сещал, че може да го правят.
Че сменят етикети на стоката съм чувал, но това не.
Канадски простотии
- Bistra
- Напуснал форума
Re: Канадски простотии
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 
Това с връщането на амбалажа ми напомни за един култов епизод на Сайнфелд:
http://yadayadayadaecon.com/clip/76/"
- optics
- Модератор
Мухахах, добро !
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- roumensp
Гледал ли си Curb Your Enthusiasm, мен ме кефи доста повче от Seinfeld ? В предпоследния сезон може да видиш и героите от Seinfeld, опитваха се да правят reunion.Marto написа:Това с връщането на амбалажа ми напомни за един култов епизод на Сайнфелд:
Масовото назначаване в много търговски обекти персонал на парт-тайм, в по-голямата му част, само и само да не се охарчи бизнесмена с изплащане на здравни бенефити, които не са кой знае колко. В резултат се задържат само по-некачествени хора, работата не върви, щото има голямо текучество, и тнт.
Embrace your climate change!
И ти ли не отстъпваш? Срамота...YOUPPI написа:На бременни жени място никой никъде не отстъпва
Като живях в САЩ имах ХБО и го гледах редовно. Лари Дейвид е Джордж в риъл лайф и ега ти сбърканияroumensp написа:Гледал ли си Curb Your Enthusiasm, мен ме кефи доста повче от Seinfeld ? В предпоследния сезон може да видиш и героите от Seinfeld, опитваха се да правят reunion.Marto написа:Това с връщането на амбалажа ми напомни за един култов епизод на Сайнфелд:
"Метенето" на улици и пътеки с блоуер, духачка. Боклука отива върху съседното пропърти или зелена площ, улици. Може би става за сняг като е сух само.
- Kpetrov
- .
- Обратна връзка:
Реклами на правителството (без значение кое) по телевизията.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
- optics
- Модератор
Не помня споменахме ли следното:
При търсене на място в паркинг, особено когато е по-пълно, като забележат че някои се прибира към колата си, спират и започват да го чакат за да влязат в неговото място. Отзад се натрупват коли понякога съм виждал до десетина и всички чакаме наглото копеле дето нито си гледа в задното огледало нито въобще му дреме за опашката, а чака ли чака. За мен това е допустимо само на изключително задръстени паркинги, като например на висящия мост Капиляно във Ванкувър. За съжаление се случва много често и на паркинги на грошърита дето отдалеч се вижда че ИМА още места малко по-нататък, а също и по градски многоетажни паркинги където е априори ясно че места ИМА.
При търсене на място в паркинг, особено когато е по-пълно, като забележат че някои се прибира към колата си, спират и започват да го чакат за да влязат в неговото място. Отзад се натрупват коли понякога съм виждал до десетина и всички чакаме наглото копеле дето нито си гледа в задното огледало нито въобще му дреме за опашката, а чака ли чака. За мен това е допустимо само на изключително задръстени паркинги, като например на висящия мост Капиляно във Ванкувър. За съжаление се случва много често и на паркинги на грошърита дето отдалеч се вижда че ИМА още места малко по-нататък, а също и по градски многоетажни паркинги където е априори ясно че места ИМА.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Regina couple orders $140 Super Bowl pizza from Windsor, Ont. A Regina resident has already placed her pizza order for Super Bowl Sunday - and the pie is coming from more than 2,300 km away with a delivery charge of $84.
Имейл с няколко въпроса. Записани с точки. Получава се отговор с две думи само на последния въпрос.
Е, толкова ли е трудно да се отговори точка по точка
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
- optics
- Модератор
Перфектен пример ! Изключително обидно, защото внушава, че всичките ти други въпроси са кретенИя която няма какво да се обсъжда. Горе-долу в 95% процента от случаите когато съм питал по точки ми се отговаря в разказвателен стил, при което задължително се забравя нещо.grozdan написа:Имейл с няколко въпроса. Записани с точки. Получава се отговор с две думи само на последния въпрос.
Второ - обидно е когато технически (или друг) съпорт дето работата му е да отговаря на въпроси, да отговори по-кратко отколкото са самите въпроси.
Във форум е абсолютно обратното - тъй като отговарящият НЕ Е ДЛЪЖЕН, питащият трябва изчерпателно и еднозначно да формулира въпроса така че да осигури предпоставка за кратък, но удовлетворителен отговор.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Изискването за гарантор при изкарване на паспорт.
A, сетих се за нещо във връзка с прословутото Canadian Experience дето го искат работодателите. Понякога е простотия, но наскоро по радиото говориха по въпроса, особено когато става дума за неразбиране между колеги поради разлика в езика и културните норми.
Един от примерите, нещо което изглежда е доста срещано явление е следния:
Мениджър Майк: "Good effort on this report, thank you. However, if I were you, I would make the following changes: a, b, c..."
Подчиненият нов имигрант: "А, харесало му е значи." И забравя
Един от примерите, нещо което изглежда е доста срещано явление е следния:
Мениджър Майк: "Good effort on this report, thank you. However, if I were you, I would make the following changes: a, b, c..."
Подчиненият нов имигрант: "А, харесало му е значи." И забравя