Намерили България

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
Аватар
simeonovi

Re: Намерили България

Мнение от simeonovi »

Bistra написа:
simeonovi написа:И мен ме удари кризата на средна възраст но нямам пари за спортна кола. :rofl:
Успокой топката и аз нямам! Едвам сколасвам за гащи, но се налага, няма как. :rofl:
Ох, ама това е смешно! :clap:
На белите има един косъм даже...рус и доста дългичък.Ти май и пари за подстрижка нямаш? :D
Какъв блондин жено.
Аз съм типичен българин, тъмна къдрава коса, тъмна кожа малко на циганска страна, сини венци и бели зъби тук там жълтеят, и кафяви очи.
Като Иван Костов но симпатяга.
:D
כלבת תחת קטנה וטפשה פאנק
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

simeonovi написа:Какъв блондин жено.
Аз съм типичен българин, тъмна къдрава коса, тъмна кожа малко на циганска страна, сини венци и бели зъби тук там жълтеят, и кафяви очи.
Като Иван Костов но симпатяга.
:D
E, възможно е. Почнах и да недовиждам вече. :D
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

simeonovi написа:
Kan_Tangra написа: Така и не разбрах децата ти къде са. Нещо се преструваш на недоскиф. Или четеш без очилата тая вечер. 8)
Бързай, че като удариш 40така трудно се правят деца. Особено ако си от женски пол.
Кан_Тангра много грубо бе човек. Такива неща не се говорят на жени.

Покани жената да види Монреал, вече спомена че минава за испанка.
Какво му е лошото на онлайн дейтинг , това си е голям бизнес. Ако колежките са някакви коркозъбели, и по салсата са все кугъри, онлайн си няма как.
Като минеш през Монреал, обади се.
Ще ти покажа как става и без онлайн и без колежки.
Дори и без салса. Макар, че напоследък има страхотни мадами там. Особено зимата, като няма какво да се прави друго.
Това за кугърите в салсата са делюзиите на превъзходната от Нанаймо.
За деца тя първа постави ребром въпроса. Иначе не бих попитал.

Онлайн дейтинга си е бизнес, да. Щото е пълно с шарани. Мислех и аз да си направя някой такъв сайт за да вади странични приходи. Все още стои като идея. Като се поосвободя с времето повече. И без това компанията ни точно със всякакви имейл и сошъл сървъри се занимава. Спуква ми се гьона от всякакви социални протоколи. Дано е за хубаво ...
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Kan_Tangra написа:Мислех и аз да си направя някой такъв сайт за да вади странични приходи.
Не го ограничавай само за българи! Българите не са склонни да плащат за такива услуги.
Иначе и аз подкрепям тезата, че по-добър от живия контакт няма! В Монреал има много красиви жени, така че не мога да те мисля въобще. 8)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
apple

Мнение от apple »

simeonovi написа:
apple написа:Ей, Симеоновите направо убихте еротиката с тези чирапи :lol: Да не забравиш да си припереш хавлийката дето си я подложил за фон и да си обришеш личицето, че ще вдъхнеш аромата на спарена маратонка дълбочко! ;) Интересно какво ще покаже следващия/та? :?:
Представям си колко може да е трудна имиграцията за сама жена. Ако се чустваш зле емоционално не е зле е да потърсиш помощ. Много хора/българи все още мислят че е срамно да се консултираш с психолог. Ако те заболи зъб отиваш на зъболекар , защо това трябва да е различно.

В много случаи фейсбук влияе зле. Мъжете там се опитваме да изглеждаме успели , а жените привлекателни - чух го по радиото.
сигурно не е приятно да виждаш приятелките ти от България омъжени с деца, ваканции и нормален живот а ти да киснеш на минималната без бъдеще.

Един съвсем добронамерен съвет. Изключи се от сошъл медии, които те депресират форуми най вече. Потърси помощ. Ходи на училище, запознай се с нови хора.
Ти направо ме разби с кухи разсъждения :o! Нито съм неомъжена, нито бездетна, нито пък съм имигрирала сама. И на училище съм ходила и хора познавам достатъчо тук. Даже повечко отколкото някои други живеещи тук от доста годинки. Ама така става като се подвеждаш по стадния инстинкт. ;) Недей да вярваш на хора, които са самотни месачи на прегорели козунаци и си мерят стандарта на живот с цената на холовата гарнитура в кондо под наем и кухня, в която с кол да се завъртиш няма какво да закачиш освен някой куц стол. Ама тя гарнитурата е важна де, щото къде ще гъта мадамите понеже нали бил на принципа от "вратата за краката" или казано иначе бърза консумация по същество. ;) А това за фейса що го намесваш изобщо? Добре, че е той та поне виртуално човек да е в час какво се случва с приятелите му зад океана. Поне малка частица от живота им става достъпна и за нас, които все още се интересуваме от хората, които наистина са ни били близки. А който го ползва да си го мери и да се перчи също не ми пречи. Всички имаме нужда от сцена, за да си играем компенсационните роли. Кой на живо, кой виртуално! Живота е театър беше казал някой и някога... ;)
Аватар
simeonovi

Мнение от simeonovi »

apple написа:
simeonovi написа:
apple написа:Ей, Симеоновите направо убихте еротиката с тези чирапи :lol: Да не забравиш да си припереш хавлийката дето си я подложил за фон и да си обришеш личицето, че ще вдъхнеш аромата на спарена маратонка дълбочко! ;) Интересно какво ще покаже следващия/та? :?:
Представям си колко може да е трудна имиграцията за сама жена. Ако се чустваш зле емоционално не е зле е да потърсиш помощ. Много хора/българи все още мислят че е срамно да се консултираш с психолог. Ако те заболи зъб отиваш на зъболекар , защо това трябва да е различно.

В много случаи фейсбук влияе зле. Мъжете там се опитваме да изглеждаме успели , а жените привлекателни - чух го по радиото.
сигурно не е приятно да виждаш приятелките ти от България омъжени с деца, ваканции и нормален живот а ти да киснеш на минималната без бъдеще.

Един съвсем добронамерен съвет. Изключи се от сошъл медии, които те депресират форуми най вече. Потърси помощ. Ходи на училище, запознай се с нови хора.
Ти направо ме разби с кухи разсъждения :o! Нито съм неомъжена, нито бездетна, нито пък съм имигрирала сама. И на училище съм ходила и хора познавам достатъчо тук. Даже повечко отколкото някои други живеещи тук от доста годинки. Ама така става като се подвеждаш по стадния инстинкт. ;) Недей да вярваш на хора, които са самотни месачи на прегорели козунаци и си мерят стандарта на живот с цената на холовата гарнитура в кондо под наем и кухня, в която с кол да се завъртиш няма какво да закачиш освен някой куц стол. Ама тя гарнитурата е важна де, щото къде ще гъта мадамите понеже нали бил на принципа от "вратата за краката" или казано иначе бърза консумация по същество. ;) А това за фейса що го намесваш изобщо? Добре, че е той та поне виртуално човек да е в час какво се случва с приятелите му зад океана. Поне малка частица от живота им става достъпна и за нас, които все още се интересуваме от хората, които наистина са ни били близки. А който го ползва да си го мери и да се перчи също не ми пречи. Всички имаме нужда от сцена, за да си играем компенсационните роли. Кой на живо, кой виртуално! Живота е театър беше казал някой и някога... ;)
Тогава го дай по-свежо. На който и да е твой пост да попадна все е негативен и за война настроен.
Работа имаш ли? Доволна ли си?
כלבת תחת קטנה וטפשה פאנק
apple

Мнение от apple »

Тогава го дай по-свежо. На който и да е твой пост да попадна все е негативен и за война настроен.
А размера на сутиена ми не искаш ли да ти предоставя за обсъждане, случайно де? Въпроса ти е тъп по същество... Ти само, за да работиш ли живееш или обратното? И тук да не е някакъв стен вестник с агит материали за "прекрасната Канада", че да не може човек да пише и споделя и негативни впечатления? То такива дал Бог достатъчно тук. Позитивизма го оставям на тебе и останалите доволни ;) Анадън му? Дерзай с пролетарски патос да има по какво да въздишат завистливо ония зад океана докато им дойде и на тях реда... Ти сам сподели какво основно привлича хората към форумите и другите форми на виртуален ексхибиционизъм, които позволяват да бъдеш който си щеш поне на думи. Другите сме хейтъри и вампири дето ви разваляме рахата... :lol:Айде хубава вечер, пийни си нещо, изпери си чорапите да си имаш чисти за утре и легай бързо, че те чакат да строиш живота нов сабалян рано. :P
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

newcomer

Мнение от newcomer »

apple написа:
А размера на сутиена ми не искаш ли да ти предоставя за обсъждане, случайно де? Въпроса ти е тъп по същество... Ти само, за да работиш ли живееш или обратното? И тук да не е някакъв стен вестник с агит материали за "прекрасната Канада", че да не може човек да пише и споделя и негативни впечатления? То такива дал Бог достатъчно тук. Позитивизма го оставям на тебе и останалите доволни ;) Анадън му? Дерзай с пролетарски патос да има по какво да въздишат завистливо ония зад океана докато им дойде и на тях реда... Ти сам сподели какво основно привлича хората към форумите и другите форми на виртуален ексхибиционизъм, които позволяват да бъдеш който си щеш поне на думи. Другите сме хейтъри и вампири дето ви разваляме рахата... :lol:Айде хубава вечер, пийни си нещо, изпери си чорапите да си имаш чисти за утре и легай бързо, че те чакат да строиш живота нов сабалян рано. :P
А размера на сутиена ми не искаш ли да ти предоставя за обсъждане, случайно де
Ако е като на Бистра прашките може да ни спестиш обсъждането
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Бате, концентрирай се върху това моля! Интересно за обсъждане, нали? ;)
newcomer

Мнение от newcomer »

Bistra написа:

Какво му е интересното.Кой където иска там да си ходи,мен не ме интересува.На мен в България ми е рахат.България по принцип не е имигрантска дестинация за гастарбайтери.Тука всички сме си баровци,изкарваме по 2 лева ,а харчим по 200
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Мисля, че не се говори за гастарбайтери в статията.
Интересно какво ли правят гастарбайтерите в Люксембург например? :?:
Като част от населението обаче най-висок е делът на чуждестранните граждани в Люксембург - 43%, а най-нисък - в България - 0.5%.
За мен е обезпокоително, (на фона на постоянно напускащите наши граждани) за теб не знам.Сигурно има някаква причина, не мислиш ли? Иначе ти пак си изкарвай 2 лева и харчи 200, няма лошо! :y:
tanyatais

Мнение от tanyatais »

Bistra написа:
Това може и да е вярна статистика- в Англия има много българи :(
"Защо пък не? – В мечтите няма цензура,
мечтите греят с синкава прозрачност.
А по-добре е да подгониш вятъра,
отколкото да седнеш и да плачеш."

Никола Вапцаров
Daisy2

Мнение от Daisy2 »

Bistra написа:Мисля, че не се говори за гастарбайтери в статията.
Интересно какво ли правят гастарбайтерите в Люксембург например? :?:
Като част от населението обаче най-висок е делът на чуждестранните граждани в Люксембург - 43%, а най-нисък - в България - 0.5%.
За мен е обезпокоително, (на фона на постоянно напускащите наши граждани) за теб не знам.Сигурно има някаква причина, не мислиш ли? Иначе ти пак си изкарвай 2 лева и харчи 200, няма лошо! :y:
В официалната статистика няма понятие "гастарбайтери" - не съм виждала източника на Евростат (не българския вестник), там сигурно пише какво се има предвид под "имигранти", но с голяма вероятност мисля, че става въпрос за чужди граждани, легално пребиваващи и работещи в страната.

За мен не е обезпокоително това. Като гледам какво направиха имигрантите с Атина, по-добре без тях май. И какви ксенофобски настроения има сред гърците! Хем Атина не е сред топ дестинациите на хората от Третия свят. Между другото, в Атина има и хиляди българи, но гърците (поне приятелите ми, с които сме обсъждали) не ни смятат за чужденци, особено на фона на африканци и азиатци.

А за хората, напускащи България - стана вече въпрос, че в целия свят българите се чувстват най-нещастни сравнено с дохода си - дори коментирахме този психологчиески феномен с Иван. Просто те са в най-бедната част от богатата мега държава ЕС и се сравняват с другите в нея, не с Бангладеш или Боливия. Така че е напълно нормално да искат да ходят там, където смятат, че ще бъдат по-добре.
tanyatais

Мнение от tanyatais »

Daisy2 написа: А за хората, напускащи България - стана вече въпрос, че в целия свят българите се чувстват най-нещастни сравнено с дохода си - дори коментирахме този психологчиески феномен с Иван. Просто те са в най-бедната част от богатата мега държава ЕС и се сравняват с другите в нея, не с Бангладеш или Боливия. Така че е напълно нормално да искат да ходят там, където смятат, че ще бъдат по-добре.
Това е спорен въпрос за мен лично.
Не винаги недоволството от ситуацията те тласка към промяна ,а понякога просто искаш промяна и вярваш,че с опознавателски дух и адаптивни способности ще си направиш своята малка мечта реалност. Хората мигрират поради множество причини :)
Изображение
"Защо пък не? – В мечтите няма цензура,
мечтите греят с синкава прозрачност.
А по-добре е да подгониш вятъра,
отколкото да седнеш и да плачеш."

Никола Вапцаров
Публикувай отговор